Nejsi přihlášen
Sileny Max na primě
http://www.youtube.com/watch?v=TMYLjlpP0NY
šel včera od 0.30 , MAD MAX s Mel Gibsonem, klasika 70.let s gangem na Hondach CB .
Bude ale pokračování Mad Max2 příští týden
Re: Sileny Max na primě
WenzelB6 psal:http://www.youtube.com/watch?v=TMYLjlpP0NY
šel včera od 0.30 , MAD MAX s Mel Gibsonem, klasika 70.let s gangem na Hondach CB .
Bude ale pokračování Mad Max2 příští týden
Istě že sem si to nenechal ujít
Jebat motorky :-)
Ale vono tam bylo víc Kawasaki Z1 a Z1000 Taky sem čučel a vspomínal na moje Kawičky,měl sem Z500,KZ750 a GPZ1100,fšechno kolem roku 80-81 Ta 1100 dovopravdy vodjížděla z křižovatek tak jako v tom filmu,měla 130kobyl a zadní gumu 120/90-18 a vážilo to zhruba 270kg
Film jako takovej je v podstatě pičovina,ale moc rát na to čučím,mají tam pěkný RATbajky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PALOUS psal:WenzelB6 psal:http://www.youtube.com/watch?v=TMYLjlpP0NY
Bude ale pokračování Mad Max2 příští týdenIstě že sem si to nenechal ujít
..no kua este abys nechal
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:PALOUS psal:WenzelB6 psal:http://www.youtube.com/watch?v=TMYLjlpP0NY
Bude ale pokračování Mad Max2 příští týdenIstě že sem si to nenechal ujít
..no kua este abys nechal
no spíš vykoumej jak se dopracujem v sobotu ke dvojce
Tomas600N psal:dyk to byla vina jak prase
jak chceš,ale na tu dobu to byla bombasoudíš to dle věku tvého a pičovin co točej teď.já zastávám názor,že tento film je super na dobu kdy to natočily a v něm vyrost aj Gipson páč bez toho by vo něm nikdo nevědělv roce 85 ještě pomalu věšely černý KKK na vjetvích a dnes si ho zvolejto je pro mě obrovská pičovinaAustrálie je óóóbrofská zem a dodnes se tam ročně strácí tolik tisíců lidí,že bych se ani nedivil tomu,že tam podobný atrakce jako někoho votgráglovat asi není zas takovej problém a tak v tom vidím aj trochu reálu tohodle filmu v tej a snad i asi tejhle doby
Banditatom (Člen) 04.01.2009 18:52:14 Offline |
XJelen psal:Tomas600N psal:dyk to byla vina jak prase
Je ještě mladej, ten film je starší než on. Nemůže vědět čím jsme procházeli když to k nám poprvý přišlo
pubertou???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 04.01.2009 19:27:03 Offline |
Filous psal:...jeden z tech, co si je pouštim za dlouhejch zimních večírů
Picovina jak cip, ale ty bajky dobry. Kdyz mi bylo tech 13, tak jsem to desne zral, stejne jako policejni akademii a podobny hovadiny. Ted uz koukam akorat tak na zaznamy z opery.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
PALOUS psal:Freši máš u mě za 1+
dyt co myslite? na svete se to sere, za chvilku to nekdo posere s atomem nebo jincim sejrajtem... a mame to tady.a jediny co bude mit cenu? zbrane, munice,voda,zradlo no a pro nas asi i ten benzin nebo myslite ze lidi sou rozumny?a nestane se to?
Bandit pičo
ten film videl hodne dopredu ... stejne jako povidky Zila Verna
Jinak teda jako ... ja ho mam taky rad. Dalsi takovej je Vodni svet s Kostnerem
no a pak samozrejme Metriks
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hej ta dvojka je jak je ropa vic nez voda? jak se tam mel pere s tou vobludou ? nebo si to s necim pletu. 1 sem nevidel nikdy ale tusim ze dvojku jo pokud je to teda to co pisu
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:hej ta dvojka je jak je ropa vic nez voda? jak se tam mel pere s tou vobludou ? nebo si to s necim pletu. 1 sem nevidel nikdy ale tusim ze dvojku jo pokud je to teda to co pisu
..estli tou vobludou myslis "mastr-blaster" tak ten je az ve trojce
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1