Nejsi přihlášen
Předsevzetí....2009
....tak se pochlubte co jste si dali za novoroční předsevzetí.
Třeba já, že se k sobě budu chovat hezky, to problém asi nebude a že nebudu tolik chlastat tvrdej.....což jako problém celkem vidím. No uvidíme do jakýho víkendu vydržím. Každej den co vydržím se cení
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Předsevzetí....2009
už nebudu pít...
Bedřich psal:Moje přecevzetí je, abych najaře dostal do kombošky, vzhledem k tomu, že mi nekontrolovatelně rozte panděro vod tý doby, co už nekouřim
Přibližně něco takového mám taky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Bedřich psal:Moje přecevzetí je, abych najaře dostal do kombošky, vzhledem k tomu, že mi nekontrolovatelně rozte panděro vod tý doby, co už nekouřim
tak je to dobrý, nejsem sám, kdo řeší tenhle problém...
...to bude ale asi náký virový onemocnění, ne? Když už to má víc lidí...
Bandit rulezz!!!
Ondráš psal:Bedřich psal:Moje přecevzetí je, abych najaře dostal do kombošky, vzhledem k tomu, že mi nekontrolovatelně rozte panděro vod tý doby, co už nekouřim
Serte na to kupte nový přeci si nebudete huntovat tělo
SLUGI psal:... proč kupovat každý jaro nový věci
... stačí si nechat ušít kombu která nemá streč jen v bocích, ale kolem celýho těla
Loni jsem na kalhotech měnil zip... Už podruhý. Nevim jestli to zvládnou i potřetí.
Ondráš psal:SLUGI psal:... proč kupovat každý jaro nový věci
... stačí si nechat ušít kombu která nemá streč jen v bocích, ale kolem celýho tělaLoni jsem na kalhotech měnil zip... Už podruhý. Nevim jestli to zvládnou i potřetí.
.....do jaký rychlosti máš ten zip konstruovanej Ondro?,
Tam bych hledal chybu, musíš vlézt do švadlenky říct, že chceš zip s konstrukční rychlostí do 230Km/h a oni už budou vědět
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....do jaký rychlosti máš ten zip konstruovanej Ondro?,
Tam bych hledal chybu, musíš vlézt do švadlenky říct, že chceš zip s konstrukční rychlostí do 230Km/h a oni už budou vědět
Konstrukční rychlost je v pohodě... Tam je problém pevnost v tahu.
Ondráš psal:kojaksro psal:.....do jaký rychlosti máš ten zip konstruovanej Ondro?,
Tam bych hledal chybu, musíš vlézt do švadlenky říct, že chceš zip s konstrukční rychlostí do 230Km/h a oni už budou vědětKonstrukční rychlost je v pohodě... Tam je problém pevnost v tahu.
a zdvihu
Jebat motorky :-)
...sem si letos dal přecevzetí že už si nikdy nedám žádný přecevzetí. stejně to nikdy nevydržim a mám pak jen depku, že sem to nevydržel.
PS z toho jak sem o svátcích přestával chlastat mě eště bolí hlava
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Ondráš psal:PALOUS psal:a zdvihu
To je v pohodě... Tam do kontaktu ještě nějakej ten centimetr zbejvá...
tak to mas dobry ... to ja se pri jizde nemuzu moc koukat po zenskejch, bo by se mohlo stat, ze mi to moje tricentimetrovy hovado prorve kalhoty a udela duru v nadrzi
A nejhorsi je, kdyz prede mnou nekdo jede jako
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 04.01.2009 20:59:31 Offline |
LukinB6 psal:Já si dal to že už nebudu nadávat sprostě za volantem. Pak totiž nadávám i když vezu dcerku a ta je právě ve věku kdy si vše pamatuje a používá. Tak jsem zvědav jak to zvládnu. Bandit
ne že bych ti nefandil ale u nás to nejde já si předsevzetí nedal a jsem v klidu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:LukinB6 psal:Já si dal to že už nebudu nadávat sprostě za volantem. Pak totiž nadávám i když vezu dcerku a ta je právě ve věku kdy si vše pamatuje a používá. Tak jsem zvědav jak to zvládnu. Bandit
ne že bych ti nefandil ale u nás to nejde já si předsevzetí nedal a jsem v klidu
V Brně to také nejde, ale kvůli správné výchově malé to jít musí. Za pokus nic nedám tak jako za to předsevzetí. Bandit
GSX1250FA
Sandman psal:ross psal:dal jsem si předsevzetí, že si v létě zase udělám řidičák
A k němu přidej, že ho neztratíš dřív jak do roka
Moje perioda je za rok a 1/2
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
vOjTaB6 psal:Ondráš psal:Bedřich psal:Moje přecevzetí je, abych najaře dostal do kombošky, vzhledem k tomu, že mi nekontrolovatelně rozte panděro vod tý doby, co už nekouřim
tak je to dobrý, nejsem sám, kdo řeší tenhle problém...
...to bude ale asi náký virový onemocnění, ne? Když už to má víc lidí...
Tak co, jak to jde?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
jirka silver (Člen) 06.01.2009 07:36:35 Offline |
Pokračovat díky Jirkovi a jeho soukmenovům ve flákání,utrácení
peněz,honění mladých brambor na squashi.
Ještě si pamatuju poučení z krizovýho vývoje tak jsem se poučil
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1