Nejsi přihlášen
Výroba padáků a kluzáků
Hola!
Hodlám si pořizovat tyhle věcičky a našel jsem něco v místě mýho bydliště, kde mi to rovnou namontujou (http://padaky.malyweb.cz).
Nicméně při větší objednávce a poskytnutí výkresu na padáky se dá s chlapíkem dohodnou ňáká sleva .
Měl by někdo zájem si nechat taky něco vyrobit?
Potřeboval bych to vědět do konce týdne, abych se s ním domluvil a pak bych dal vědět.
Timerobber (Člen) 14.02.2007 23:28:40 Offline |
Re: Výroba padáků a kluzáků
To je můj super kamarád Radek z Liberce. Chytrej, šikovnej a hodně tomu rozumí. Ručím za jeho spolehlivost. Až ho uvidíš, pozdravuj ho ode mě.
Lukáš.
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
...jo je to RUTAN a slevu dá pokud nabídneš na změření typ mota který ještě nemá v nabídce (sem mu nechal změřit Busu) Bandita má v nabídce takže sleva ti neklapne,ale i tak jsou ceny myslím oproti třeba RD motu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:...jo je to RUTAN a slevu dá pokud nabídneš na změření typ mota který ještě nemá v nabídce (sem mu nechal změřit Busu) Bandita má v nabídce takže sleva ti neklapne,ale i tak jsou ceny myslím oproti třeba RD motu
Bandita má, ale jen padáky, ne kluzáky, takže dohoda je možná ....
SLUGI psal:...no právě,výkres
ty fotky sou z netu,v Emerice je maj za 80$ -- udělat by to šlo,sehnat nábojnice,vyleštit ...
(mám nákres origo padáků co dělaliv RD motu)
...mi neřikej, že by to ňákej místní frézař nevymrsk ...ale na druhou stranu si myslim, že esi za ty padáky chtěj vosumdesát baků, tag to nejni zas taková ukrutná rána...a dyby to Tatrman poslal f baliku s něčím???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:SLUGI psal:...no právě,výkres
ty fotky sou z netu,v Emerice je maj za 80$ -- udělat by to šlo,sehnat nábojnice,vyleštit ...
(mám nákres origo padáků co dělaliv RD motu)...mi neřikej, že by to ňákej místní frézař nevymrsk ...ale na druhou stranu si myslim, že esi za ty padáky chtěj vosumdesát baků, tag to nejni zas taková ukrutná rána...a dyby to Tatrman poslal f baliku s něčím???
No to teda vysmrk,a bez potizi,i s oroginal nabojnicema!Chceš tam 38SPECIAL nebo 45ACP ?Nebo 9LUGER ? Možna bych v šupliku našel i 44MAGNUM. Si vyber raži a je to.
Jen se mi to nechce leštit - najde se nějakej leštil?!
Ne ted važně napiš jakou raži chceš a maš je mit.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
SLUGI psal:... no 9mm mám doma plnou krabičku,jen nevím jak by to bylo s tím leštěním protože sou "vostrý" a kdyby se to přehřálo ...
Sem ti psal - vyber raži a zbytek nech na mě.Řika ti něco delaborace munice?A to jsem si myslel že sou mi ty pyrotechnicky zkoušky na nic.
Vyber raži ja si spočtu potřebny rozměry podle raže a hotovy kusy dodam na meilem poslanou adresu.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Taky uvažuji o kluzácích, ale možná bych je udělal jinak. Nespojoval bych je mezi těma šroubama, tak jak je to běžné(i na fotce). ale spíš bych udělal jako malé kopie padáků co mám dole. Jen nevim, jak by se to zachovalo při pádu.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
nety psal:jo, Kelly už to určitě vyzkoušel...
no to se dle mě ani zkoušet nemusí,pokud to bude mít jako kus něčeho co drží na pár závitech z relativně měkkého bloku motoru,tak si celkem živě umím představit co to udělá po nárazu,nebo pokud to při klouzání po silnici vlítne do díry.Proto je to dělaný tak jak je,aby se to po tom sklouzlo,vod toho je to taky kluzák.
PS: z čeho máš ty padáky? Mi přijde,že tam toho matrošu je poskrovnu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No tak to je vrchol, ještě mezi ty kladky dejte provázek a pověste hák nebo rovnou kýblik s maltou
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
vole nechcípej a sežeň pořádnej flek na Labi, teď sem se vrátil od vody. Všichni tu nadávaj, jaký jsou RS idioti. Chraň Bůh abys chytal 5 minut po limitu nebo si postavil biwi.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Komu není rady, tomu není pomoci , Pokud jde o účel a praktičnost(dokonce i o estetiku), tak na naháče bych už nedal nikdy nic jiného než trubky od Givi (www.givi.it)Vím o čem mluvíl, protože jsem to položil a zachránili mi komplet vše - zejména motor samozřejmě, kartry...dokonce ani zrcátka či blinkry jsem nerozbil
nicméně vzhledem k tomu, že na jebku už Givi trubky nedělá ani tam nejdou dát , tak jsem sáhnul po osvědčeném a doporučovaném LSL - viz odkaz
http://www.louis.de/_200f65da4132d7178c … mp;cmd.y=7
Co bych měl co vymýšlet, když to jiný vymyslel a navíc to funguje??Včetně vyměnitelných skluzných dílků za 3 E...no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Kelly01 psal:Si to nakresli
Zajímá tě pouze rozteč šrubů a tu si změříš,ne
No to by to vypadalo ...
Víš co, někdy je lepší se držet osvědčenejch věciček, než se pokoušet něco vymejšlet - zvlášť s mojí hlavou na výkresy atd
Jarken: čoveče uz sem videl na kapotach trubkovy padaky,takova jakoby klec zvenku podél plastů,neco jako treba na Varaderu a vypadalo to dost dobre Borec to mel na R1 a mal je v chromu a vypadalo to suprove
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Takže objednávám dvakrát padáky u toho chlapíka v LBC + dvakrát kluzáky (dle netyho, nebo to upravíme ? co Bobule?).
Bobule: pošli mi adresu, zašlu ti to asi na dobírku, co?
Nety, můžeš sem poslat ještě jednou please tu fotku kluzáku? Dík
Tak jelikož se z eFtýpka všechno ztratilo, tak potřebuju ještě jednou výkres kluzáků.
Kdopak mi ho pošle, nebo možná stačí jen rozteč ?
Rutan je shopen něco nakreslit, tak uvidíme.
Já vim, změřil bych si to, ale mašinu te´d nemam k dispozici a parkuju u fogiho.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … Kluzak.pdf
Editoval osiris (20.02.2007 23:01:42)
++ světlu vstříc ++
Jo eště menší změna ohledně kluzáků.
Na výkrese je šířka 27,4 a výška 25, ale von to bude dělat ze svýho matroše (aby nemusel shánět jinej) a trochu se to změní na (si to nepamatuju) něco kolem 22 a 23 nebo co, já myslim že je to jedno,co?
Takže Bobule:
Padáky: 1200,- (duralový, leštění v ceně)
Kluzáky: 900,- bez nápisu, 1200,- s logem Bandit (já beru s logem)
Tenhle víkend to prej asi nebude, takže ten příští (snad).
Jinak montáž dělá chlapík zadara, tak kdyby sis chtěl udělat vejlet do LBC, ušetříš poštovný
Lech psal:Takže Bobule:
Jinak montáž dělá chlapík zadara, tak kdyby sis chtěl udělat vejlet do LBC, ušetříš poštovný
beru s logem a asi mě to pošli, na výlet do Liberce je ještě kosa, hoď mi do mejla číslo účtu ať nemusíš solit za dobírku, prachy ti pošlu
to jebu
Lech psal:Takže Bobule:
jaků montáž?dyk tam sů dva šruby?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1