Nejsi přihlášen
Tiskárny - tonery
Zdravím Vás všechny bando.
Předem se omlouvám všem kterým se tohle nelíbí, ale považuji to za svoji malou povinost nabídnout Vám ušetření alespoň pár korun které posléze můžete použít třeba na ježdění.
Podnikám v oboru renovací tonerů i válců do téměř všech tiskáren a MFP které jsou na našem trhu a mám troufám si říct jedny z nejlepších cen v republice.
A jelikož téměř každý z nás zde na fóru vlastníte nějakou tu tiskárnu či MFP tak Vám nabízím kdo budete mít zájem, abyste mi poslali do mailu značku a typ tiskárny a já Vám pošlu cenu renovovaného toneru či válce. A pokud to pro Vás bude zajimavé, rád posloužím.
Doufám že jsem proti sobě nikoho nepopudil a těším se na nějakou tu spolupráci.
Bandit
GSX1250FA
Re: Tiskárny - tonery
jeden známej má zkušenost s renovovanejma tonerama následující - nechal si ho renovovat s tím, že ušetří několik stovek. Šup toner do tiskárny pár dní cajk a pak se to nějak vysralo celý, toner a tiskárna taky. Tak ji šel reklamovat a tam ho pěkně vyfakovali, že neměl origo toner a že je to jeho blbost, že má kupovat origoš.
Tak nevim jestli se vyplatí ušetřit dvě kila a mít eventuelně problém nebo koupit origo a bejt v klidu
Tím nechci říct, že to ojebáváš, je to každýho volba a mě je to u ale tak nějak jsem se potřeboval vyjádřit.
Mnoho zdaru v byznysu
Bandit 4EVER!!!
Mám stejnou zkušenost od zákazníků...
nákup renovovanýho toneru, po nějaký době toner začal sypat sajrajt do tiskárny a bylo hotovo - vyčištění tiskárny bylo nákladnější než úspora na toneru.
Pouze moje zkušenost a můj názor.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
kojaksro psal:...ty si ode mě koupíš sadu gum a já od tebe sadu tonerů
....pošlu ti číslo, ale expedice čechy morava, bude asi drahá
Musíte začít kšeftovat ve velkým mezi moravou a čurákovem a já bych se na vás mohl přiživit s autodopravou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...bohužel taky negativa, i po reklamacích jsem nakonec renovovaný vyházel (číst se to co z toho lezlo nedalo, no dalo, ale vždycky tak pouze 4 stránky, pořád se v tom někdo hrabal, naštěstí to tiskárny ve firmě nezničilo, ale výsledek mizernej) a s originálama opět tisknou ok ...řekl bych že to vycházelo tak, že pouze každá cca pátá náplň vytiskla víc než 100 čitelnejch stran po celý ploše bez naklepávání, čištění, vyhazování papírů do koše, různýho mrdání a následnýho vztekání ...prášku v nich vždycky bylo habaděj, ovšem k hovnu
...samo můžu mít jen smůlu na firmu která to neumí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 11.01.2009 22:40:56 Offline |
a jak se renovuje nějakej tunner
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:Banditatom psal:a jak se renovuje nějakej tunner
co vim tak se nechá do starý kazety nasypat novej prášek a jedeš
Jo, jo... To je dost možný... Určitě se najde nejkej starej tunner, který do sebe sype prášek.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:Banditatom psal:a jak se renovuje nějakej tunner
co vim tak se nechá do starý kazety nasypat novej prášek a jedeš
Jo, jo... To je dost možný... Určitě se najde nejkej starej tunner, který do sebe sype prášek.
a co aviváž, aviváž nedáváte?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 12.01.2009 21:30:24 Offline |
Ja osobne bych to nepouzil, pac si nebudu chtit zkurvit tiskarnu. Ale na druhou stranu, proc si nechavat renovovat toner nebo cartrige a resit jestli ti to rozmrda tiskarnu(pokud to neni nejaka lepsi masina), kdyz dneska koupis novou tiskarnu i s naplni, jen o neco drazsi nez jsou ty naplne??
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zkušenost tak na půl když jsme si plnili sami inkoustem tak všechno zasrané a po nějaké době to sežralo tišťák
u laseru se zatím nic nestalo
tak jeden kladnej názor
prodáváme to v rámci firmy od vyskoušenýho dodavatele a za rok a púl žádná co tam dělám žádná reklamace, dřív sem to taky dělal sám, není to nic složitýho, když se ví jak nato, ale ten bordel s toho ... je lepší si u spolehlivejch dodavatelů domluvit ceny a pak je to ok
GSX 1400 K7
pepa psal:tak jeden kladnej názor
prodáváme to v rámci firmy od vyskoušenýho dodavatele a za rok a púl žádná co tam dělám žádná reklamace, dřív sem to taky dělal sám, není to nic složitýho, když se ví jak nato, ale ten bordel s toho ... je lepší si u spolehlivejch dodavatelů domluvit ceny a pak je to ok
Ono laser kazetu si doma člověk nenaplní...
Ale když máš multifunkční tiskarnu za slušný prachy tak se člověk bojí...
Do domáci levné se berou repase
Zrenovované kazety se při tisku, při dobře odvedené práci, chovají jako originální. Při renovaci se vymění opotřebované části, kazeta se vyčistí a doplní kvalitní náplní. Jednotlivé kazety jsou testovány a evidovány. Společnost je certifikována dle normy ISO 9001:2000. Abychom se odlišili od značného počtu renovátorů, kteří provádějí svoji práci neprofesionálně a tím poškozují pohled spotřebitele na renovované kazety, zažádali jsme o vstup do ASOCIACE RENOVÁTORŮ.
Já osbně jako zaměstnanec firmy SHARP využívám do prázdných boxů těchto tonerů a nemáme žádné problémy.
Tak to je vše co jsem vám chtěl k tomu říci. Přeberte si to jak chcete, nikoho do ničeho nenutím.
Bandit
GSX1250FA
Ono laser kazetu si doma člověk nenaplní...
Ale když máš multifunkční tiskarnu za slušný prachy tak se člověk bojí...
Do domáci levné se berou repase
ale naplní
i do multifunkce
jeden typ kazety se dává většinou do více modelů a dokonce se dají zaměňovat i někteří výrobci
kteří vám tady rozepisovat nebudu
GSX 1400 K7
nicola.foxx (Člen) 13.01.2009 08:37:35 Offline |
Kurva kolik je jeste potreba tech ISO norem, aby se zajistoval prodej sluzeb a zbozi????
To je ISO na okna, ISO na dvere, ISO na tvarnice, cihly, vodu, IT kokotiny, ISO na auta, ISO na elektroniku, ted uz je teda i na TONERY.
Vsechno je to podle me jen picovina.
Kde jsou stary dobry casy, kdyz platilo DOBREJ VYROBEK a VYROBEK CO JDE, ALE MOC DLOUHO NEVYDRZI, ALE ZA TY PRACHY DOBRY a pak TOTALNI SMECKO ???
nicola.foxx psal:Kurva kolik je jeste potreba tech ISO norem, aby se zajistoval prodej sluzeb a zbozi????
To je ISO na okna, ISO na dvere, ISO na tvarnice, cihly, vodu, IT kokotiny, ISO na auta, ISO na elektroniku, ted uz je teda i na TONERY.
Vsechno je to podle me jen picovina.
Kde jsou stary dobry casy, kdyz platilo DOBREJ VYROBEK a VYROBEK CO JDE, ALE MOC DLOUHO NEVYDRZI, ALE ZA TY PRACHY DOBRY a pak TOTALNI SMECKO ???
to ISO je pro vsechny vyrobky stejny, Ondras to vystih
ISO 9001 - jakost
ISO 14001 - ekologie
ISO 18001 - neco jako BOZP
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
nicola.foxx (Člen) 13.01.2009 11:09:20 Offline |
Stejne nerozumim tomu, jak jsme bez toho vlastne mohli existovat. Kazdou chvilku se objevi nova norma a nebo aspon dodatek. Stoji to strasny prachy.
Jestli to teda chapu spravne, tak je to metodika postupu. Takze pokud to nekda dela snazsi cestou, nebo proste jinak se stejne kvalitnim vysledkem, tak se nemuze honosit ISO certifikatem?? Beru to jako nejakou zaruku kvality to jo, ale rozhodne to pro me neni urcujici faktor, jestli si neco poridim a nebo ne.
nicola.foxx psal:Stejne nerozumim tomu, jak jsme bez toho vlastne mohli existovat. Kazdou chvilku se objevi nova norma a nebo aspon dodatek. Stoji to strasny prachy.
Dřív (a vlastně i teď) ještě máme ČSN (dříve Československá norma dnes Česká státní norma). No a máme ČSN/ISO, ISO, ČSN/EN... Podle toho od koho jsme tu normu přijali...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx psal:...Jestli to teda chapu spravne, tak je to metodika postupu. Takze pokud to nekda dela snazsi cestou, nebo proste jinak se stejne kvalitnim vysledkem, tak se nemuze honosit ISO certifikatem?? Beru to jako nejakou zaruku kvality to jo, ale rozhodne to pro me neni urcujici faktor, jestli si neco poridim a nebo ne.
Každý má svůj postup 9001 je kvalita pokud tedy vymyslíš jiný postup s tím že budeš dělat stejnou kvalitu ne-li lepší dostaneš taky ISO...
Jedná se o postup který zajišťuje kvalitu výrobku. tzn. že při daném postupu nedojde k výrobě zmetku
nicola.foxx (Člen) 13.01.2009 12:35:06 Offline |
Tak to jooo. Uz tomu tak jako rozumim.
ISO je dobrý pro firmy co Ti schvalují postup výroby (berou za to Kč), lidi co Tě navštíví (pokud vůbec přijdou) nerozumí kvalitě Tvého výrobku a taky je to nezajímá - toto je vyjádření jednoho z nich
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1