Nejsi přihlášen
Naplnit nádrž nebo nenaplnit?
Zdravím bando. Chystám se max. do měsíce až dvou nechat lakovat některé díly včetně nádrže. Mé dilema je, jestli ji mám naplnit na ten měcíc až dva benálem aby nerezavěla zevnitř a pak se srát s vypouštěním. Má to cenu? Udělají ty max. dva měsíce něco uvnitř? A když ne, za jak dlouho ano? Bandit
GSX1250FA
Re: Naplnit nádrž nebo nenaplnit?
A teď babo raď...
Já teda s čím na podzim do garáže vjedu s tím vyjedu a je mi celkem buřt jestli je tam jen rezerva, půlka, nebo plný.
Trochu mi to zrezlo okolo víčka nádrže, ale to se mi stalo během léta.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 11:15:33 Offline |
Ondráš psal:A teď babo raď...
Já teda s čím na podzim do garáže vjedu s tím vyjedu a je mi celkem buřt jestli je tam jen rezerva, půlka, nebo plný.
Jenže to bylo tim že si jezdil jak a furt si musel pro benál, takže jak si furt luftoval při tankování....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:A teď babo raď...
Hlauně že ti to nevorezlo vokolo výpušťáku na volej.
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 12:12:04 Offline |
Michal Dk psal:Ondráš psal:A teď babo raď...
Trochu mi to zrezlo okolo víčka nádrže, ale to se mi stalo během léta.Hlauně že ti to nevorezlo vokolo výpušťáku na volej.
A nebo tak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
LukinB6 psal:Zdravím bando. Chystám se max. do měsíce až dvou nechat lakovat některé díly včetně nádrže. Mé dilema je, jestli ji mám naplnit na ten měcíc až dva benálem aby nerezavěla zevnitř a pak se srát s vypouštěním. Má to cenu? Udělají ty max. dva měsíce něco uvnitř? A když ne, za jak dlouho ano? Bandit
za celou sezonu si nevzal plnou,co tak najednou
Koldan psal:se tam baví o měsíci,vy pkaždé dyž přijedete čepujete od plné nebo co? až mu to bude stát půl roku,může nad tím spekulovat
ja pokazdy tankuju plnou ... bo na to mam, ne?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
máte mít plastovou nádrž...s čerpadlem :o)))
a tazatel at to nechá tak jak to je... akorát na lakování bych ji vypustil...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
KOŽON psal:LukinB6 psal:Zdravím bando. Chystám se max. do měsíce až dvou nechat lakovat některé díly včetně nádrže. Mé dilema je, jestli ji mám naplnit na ten měcíc až dva benálem aby nerezavěla zevnitř a pak se srát s vypouštěním. Má to cenu? Udělají ty max. dva měsíce něco uvnitř? A když ne, za jak dlouho ano? Bandit
za celou sezonu si nevzal plnou,co tak najednou
Ty vole a když jsme jeli do Krakonoš tak jsem bral kolik?
GSX1250FA
Taky kdyz tankuju beru plnou je to za par kacen ne jako do auta jinak tak jakdo garaze zajela tak na jare vyjede, dyt uz je to "moderni stroj" to tech par mesicu bez benalu prezije
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Taky kdyz tankuju beru plnou je to za par kacen ne jako do auta jinak tak jakdo garaze zajela tak na jare vyjede, dyt uz je to "moderni stroj" to tech par mesicu bez benalu prezije
ale u auta nebereš víckrát deně
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
nicola.foxx (Člen) 23.12.2008 14:15:31 Offline |
Ja to mam naprany az po hrdlo Shell V power racing a nic vic neresim. Proste to tak delam. Aspon mam na jare klid s resenim, ze musim hodne rychle k pumpe.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Radek-Ban psal:sonyk psal:Taky kdyz tankuju beru plnou je to za par kacen ne jako do auta jinak tak jakdo garaze zajela tak na jare vyjede, dyt uz je to "moderni stroj" to tech par mesicu bez benalu prezije
ale u auta nebereš víckrát deně
u motky max 2 x denne ale je prijemnejsi dat pet set a mit pocit plne nejz dat u auta 1500
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
v aute taky vecne nemate plnou,a taky to nezrezlo.a dalsi-fichtl mi stoji kazdou zimu v boude,kde je teplota stejna jako venku, benzinu je tam podne a jezdi to porad:))
kalhotky nejsou to nejdůležitější na světě, ale maj k tomu sakra blízko!!
nicola.foxx (Člen) 18.01.2009 18:12:42 Offline |
Nevim jak ty, ale ja mam na svym 11 let starym aute nadrz plastovou. Ta asi nezrezne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1