Nejsi přihlášen
SBÍRKA ZVIŘOÚTULEK
Stejně jako vloni se mezi pičopřáteli vyhlásila sbírka na zviřoútulek...bohužel letošní solidarita byla mnohem menší než ta loňská a vybralo se penízků o poznání méně. Tak jsem jako trochu zabrouzdala po netu, kam s těma drobnýma a dost mě zaujaly webovky útulku v Nové Pace. Je to sdružení dobrovolníků, kteří se o nalezené pejsky starají i doma a jsou tomu schopni obětovat téměř všechno, včetně veškerého volného času. Rozhovor s pí. Novákovou, která je tohoto sdružení předsedkyní, mě o správnosti volby plně přesvědčil.
Na účet dorazilo 4500,-, my z Kovalova jsme k tomu jěště pár drobných přihodili a za 5000,- je již nakoupeno spousta granulek, piškotů a sucharů, přesně tak, jak si v Pace přáli.
Vše se pojede předat nejspíš v sobotu 17.1., někdy dopoledne. Pokud by někdo projevil přání přidati se, bude vítán! Stačí se jen domluvit na nějakém přesném čase...
Mějte se v tom zimním čase krásně... Martinka z Kovalova
PS: všem, kteří přispěli, děkujeme
http://www.utuleknovapaka.estranky.cz
Help me, I am blond... nobody´s perfect
novakova.v (Nový člen) 18.01.2009 23:47:15 Offline |
Re: SBÍRKA ZVIŘOÚTULEK
Všechny vás zdravím a jménem O. s. MÍSTO v Nové Pace, jeho členů a především pejsků v naší péči děkuji všem zúčastněným, přispívajícím a především organizátorům sbírky. Jak bylo zmíněno, členové našeho sdružení se o opuštěná zvířata starají ve vlastních domácích depositech, proto je u nás jakákoli pomoc vítána. Tato byla opravdu velká! Takže ještě jednou díky a hodně zdaru na cestách!!
Banditatom (Člen) 19.01.2009 22:53:03 Offline |
Re: SBÍRKA ZVIŘOÚTULEK
Hulibrk psal:Tak at se pajsci pomejou.
A co mate pani Novakova? B6 nebo B12 ?
se tu z toho stavá dobročiný stránka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1