Nejsi přihlášen
Nové pneu Dunlop
Tak jsem si dnes udělal radost. Přišli mi nové pneu, které jsem si včera objednal doufám, že se na mě Inkviz nebude zlobit, ale zůstal jsem u Dunlop. Za 5830 celou sadu to jde ne?
rozměry Dunlop D220ST 120/70 R17 a 160/60 R17
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Re: Nové pneu Dunlop
Kupoval jsem to s Dunlop 220ST a nato ze nebyla nová jsem na ni najezdil ještě 8.000 km (bavím se o zadní) takže proto jsem znova zvolil Dunlop, ale původně tam byla 150/70.
Jezdím i jako drak, ale většinou pohodičku mám se rád, ale hlavně z 90% mám za sebou batůžek
Drak psal:Tak jsem si dnes udělal radost. Přišli mi nové pneu, které jsem si včera objednal doufám, že se na mě Inkviz nebude zlobit, ale zůstal jsem u Dunlop. Za 5830 celou sadu to jde ne?
rozměry Dunlop D220ST 120/70 R17 a 160/60 R17
Mam ty same, vzadu 180 a dal jsem za ne rovnych 6tis. Zatim mam najeto jen 2000km, takze nelze prilis hodnotit trvanlivost, ale na silnici sedi slusne.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Mam ty same, vzadu 180 a dal jsem za ne rovnych 6tis. Zatim mam najeto jen 2000km, takze nelze prilis hodnotit trvanlivost, ale na silnici sedi slusne.
Hodně záleží na stylu jízdy. Ono je to asi u všeho
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2007 17:35:51 Offline |
vogo sem nasranej úplně nehorázně, jak si někdo může dovolit jezdit na jinejch gumách než continetalech (kurvavytočenejsmajl)... jinak D220 rači ani zkoušet nebudu, bo je testoval houska v alpách a loni americkej v mostě a myslim, že jim to úplně stačilo
doba je temná...
inkvizitorr psal:vogo sem nasranej úplně nehorázně, jak si někdo může dovolit jezdit na jinejch gumách než continetalech (kurvavytočenejsmajl)... jinak D220 rači ani zkoušet nebudu, bo je testoval houska v alpách a loni americkej v mostě a myslim, že jim to úplně stačilo
Muzes byt konkretnejsi?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2007 17:43:19 Offline |
Jiřina psal:Hele Inkviz, a když už jsme jako utěch gum, už máš mazla doma?
vogo národ kterej půlku léta nepracuje má na všechno spoustu času, takže snad prej když to allora vyjde tak koncem března..... prej uvidíme.... a bacha, na tuhlle otázku začínam bejt alergickej, páč zodpovídat to každý ráno picanovi na ajsíkjů mě začíná dost srát
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2007 17:47:05 Offline |
Pavel_B12 psal:Muzes byt konkretnejsi?
no to určitě, pak budu vypadat jak ňákej islámistickej ortodoxní contimagor co nezná nic jinýho a všechno ostatní je špatný, však voni až si to přečtou tak ti to řeknou sami....
my nemůžem ani naznačovat
alláh akbááár
doba je temná...
Marián psal:draku kdes je koupil?
ja kupoval na zadek D205 a pak mozna koupim ty 220.
jinak ztahuju jak vzteklina
Koupil jsem je u http://www.az-pneu.cz/ včera v 11:32 objednáno dnes cca 9:30 doručeno
Cena:
Dunlop 160/60 R17 za 3.260,-
Dunlop 120/70 R17 za 2.570,-
ale díval jsem se a teď bych je koupil o 360 dráž jsem to něják dobře chytil, ale i tak je to pořád dobrá cena jo a za dopravu nic nechtěli a to mám nejradši
inkvizitorr psal:Pavel_B12 psal:Muzes byt konkretnejsi?
no to určitě, pak budu vypadat jak ňákej islámistickej ortodoxní contimagor co nezná nic jinýho a všechno ostatní je špatný, však voni až si to přečtou tak ti to řeknou sami....
my nemůžem ani naznačovat
alláh akbááár
aby to nebylo na Inkvize...mam pocit že Americkej diky D220 testoval novy kaťata na vydrž
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Ona ta D220 bude něco jako MEZ4 od Metzeleru! Taky fajná cestovní guma s dlouhou výdrží...... do prvního pádu, do kterého tě pošle bez upozornění...... To ti pak přijde sada, na kterou se můžeš spolehnout, levná i kdyby stála 10.000,-
MEZ4 se už naštěstí nedělá....
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
gapa:
ale Mez 4 je teda lepší než D 220...
mezka 4 si chválím...víš jak já jezdím... ovšem nebavím se o mokru...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
gapa psal:Ona ta D220 bude něco jako MEZ4 od Metzeleru! Taky fajná cestovní guma s dlouhou výdrží...... do prvního pádu, do kterého tě pošle bez upozornění...... To ti pak přijde sada, na kterou se můžeš spolehnout, levná i kdyby stála 10.000,-
MEZ4 se už naštěstí nedělá....
No ja nevím, loni jsem na ni jezdil, jsem většinou cestovní jezdec, ale občas mi hrábne. Jasně nedřu stupačky, kolínko nedávám ani nevysedávám. Prostě jezdím. Loni i 130 v dešti po dálnici a v pohodě, ale jak říkám jezdím opatrně
Pavel_B12 psal:Myslim, ze kazda guma je na konstruovana na urcite pouziti. Brousit D220 na okruhu neni asi to prave, co teto gume sedi.
Na krosku si taky nedate sliky.
Souhlas
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2007 20:08:20 Offline |
když už teda jezdit na puku, tag by měla něco vydržet
doba je temná...
tomasNJ psal:gapa:
mezka 4 si chválím...víš jak já jezdím... ovšem nebavím se o mokru...
...to se ti teda divim Tome, páč i dle mýho je MEZ4 nejvječí mrtka mezi pryžema...jednou a dost ...nic horšího sem snat nejezdil...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pavel dolínek (Člen) 20.02.2007 20:46:58 Offline |
Filous psal:tomasNJ psal:gapa:
mezka 4 si chválím...víš jak já jezdím... ovšem nebavím se o mokru......to se ti teda divim Tome, páč i dle mýho je MEZ4 nejvječí mrtka mezi pryžema...jednou a dost ...nic horšího sem snat nejezdil...
zapomels na vulkan hradek nad nisou,za nasich mladejch let
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:Filous psal:tomasNJ psal:gapa:
mezka 4 si chválím...víš jak já jezdím... ovšem nebavím se o mokru......to se ti teda divim Tome, páč i dle mýho je MEZ4 nejvječí mrtka mezi pryžema...jednou a dost ...nic horšího sem snat nejezdil...
zapomels na vulkan hradek nad nisou,za nasich mladejch let
...jo myslíš ty nevlchčený, co byli jen sypaný tym klouskem??? ...co byli balený jakože přeložený napůl???...no tag ty byli vopravdu snat eště horší neš MEZ4 ...zas je dobrý, že tydle pryže měníš po každý rozjíšďce
P.S. ...ty voe, koukam, že uš taky dost pamatuju
pavel dolínek (Člen) 20.02.2007 21:20:08 Offline |
Filous psal:pavel dolínek psal:Filous psal:
...to se ti teda divim Tome, páč i dle mýho je MEZ4 nejvječí mrtka mezi pryžema...jednou a dost ...nic horšího sem snat nejezdil...zapomels na vulkan hradek nad nisou,za nasich mladejch let
...jo myslíš ty nevlchčený, co byli jen sypaný tym klouskem??? ...co byli balený jakože přeložený napůl???...no tag ty byli vopravdu snat eště horší neš MEZ4 ...zas je dobrý, že tydle pryže měníš po každý rozjíšďce
P.S. ...ty voe, koukam, že uš taky dost pamatuju
jo to sou voni,na ne si musel flusnout,jinak sis moc nepojezdil
"una storia italiana"
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2007 21:27:13 Offline |
pavel dolínek psal:jo to sou voni,na ne si musel flusnout,jinak sis moc nepojezdil
vogo co ste to jezdili za galusky zas to třeba neklouzlo když si končil rozjížďku
doba je temná...
inkvizitorr psal:Jiřina psal:Hele Inkviz, a když už jsme jako utěch gum, už máš mazla doma?
vogo národ kterej půlku léta nepracuje má na všechno spoustu času, takže snad prej když to allora vyjde tak koncem března..... prej uvidíme.... a bacha, na tuhlle otázku začínam bejt alergickej, páč zodpovídat to každý ráno picanovi na ajsíkjů mě začíná dost srát
No jooo, to znám. Taky objednáme brýle ve špagetově, ale když se nechce, tak se kort nechce a trva to i 3 měsíce
Tož tak:-D
inkvizitorr psal:pavel dolínek psal:jo to sou voni,na ne si musel flusnout,jinak sis moc nepojezdil
vogo co ste to jezdili za galusky zas to třeba neklouzlo když si končil rozjížďku
...no jó no, mladej xicht...to nemůžeš pamatovat ...vopčas to byl adrenalin
já se teda musím na celý čáře zastat tý D220ST-a to vám povidám,ta guma je tak dobrá,že přežije vaší motořku a možná i několikrát (pokud jste blbí jako já a obujete jí tam znova).takže mě bez slicků nebo měkký směsi už nikdo nenachytá
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 21.02.2007 11:08:18 Offline |
ááá, tak omyl, houska jezdil D252 taky prej cestovní, vydržely akorát na cestu do itálie a zpět, celejch 2500 km
doba je temná...
Vloni sem byl u dvou krešů - pokud nepočítam svuj a Prasete tam ale pryže nehrály žádnou roli - voba měli D220 a poroučeli se po smyku předního kola ...
Na předloňskou dovolenou sem kupoval D252 protože na webu Dunlop tvrdil, že je to cestovně sportovní pryž pro těžké motocykly - tedy právě pro Bandita. Po 1700 km !!!! byla guma nelegální a domů sem přijel na plátně ( po 2500 km )
Dunlop je pro mě ulhaná firma a už nikdy si jejich produkty nekoupim !!!
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Vloni sem byl u dvou krešů - pokud nepočítam svuj a Prasete tam ale pryže nehrály žádnou roli - voba měli D220 a poroučeli se po smyku předního kola ...
Na předloňskou dovolenou sem kupoval D252 protože na webu Dunlop tvrdil, že je to cestovně sportovní pryž pro těžké motocykly - tedy právě pro Bandita. Po 1700 km !!!! byla guma nelegální a domů sem přijel na plátně ( po 2500 km )
Dunlop je pro mě ulhaná firma a už nikdy si jejich produkty nekoupim !!!
správně housko a lhát se nemá a navíc je to nečestné a nesportovní, to by se za dušína stát nemohlo! Plantížníci jedni!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:huskyb12 psal:Vloni sem byl u dvou krešů - pokud nepočítam svuj a Prasete tam ale pryže nehrály žádnou roli - voba měli D220 a poroučeli se po smyku předního kola ...
Dunlop je pro mě ulhaná firma a už nikdy si jejich produkty nekoupim !!!správně housko a lhát se nemá a navíc je to nečestné a nesportovní, to by se za dušína stát nemohlo! Plantížníci jedni!
mimochodem mam doma svazany vsechny komiksovy dily Rychlejch sipu
Stránky: 1