Nejsi přihlášen
Kam se všechny ztratily?
Dříve, když jsem prošel městem ,narazil jsem na 5 staveb, kde pracovali se starým lešením...orezlé trubky se válely kolem, až se o ně zakopávalo... Teď člověk potřebuje 16 trubek na plot a ne a ne sehnat... To je vyházeli do sběru?
PS:Kdyby náhodou někdo věděl (za pár )o tomto nedostatkovém zboží okolo Příbrami...
PSS: toto není bazar
Re: Kam se všechny ztratily?
Honza-B6 psal:Dříve, když jsem prošel městem ,narazil jsem na 5 staveb, kde pracovali se starým lešením...orezlé trubky se válely kolem, až se o ně zakopávalo... Teď člověk potřebuje 16 trubek na plot a ne a ne sehnat... To je vyházeli do sběru?
PS:Kdyby náhodou někdo věděl (za pár )o tomto nedostatkovém zboží okolo Příbrami...
PSS: toto není bazar
Kde myslíš, že sou. Taky sem měl pučený lešení a taky mám plot
Banditatom (Člen) 20.01.2009 23:06:51 Offline |
a co takhle vodovodní pozinkovanou coulovou trubku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 09:26:30 Offline |
A co trebas Ferona??? Zase tak drahy to tam nejniii.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 10:12:44 Offline |
VikecB12 psal:nicola.foxx psal:A co trebas Ferona??? Zase tak drahy to tam nejniii.
No jo,ale uklidit někde lešení je levnější
Nejsem zastance tehle uklidovejch akci. Vzdycky bude nekdo nasranej. Nejak se umim vzit do toho jak by mi bylo, kdyby mi nekdo takhle uklidil trebas motorku a nebo auto a nebo neco z baraku. Pak ho nahodou chytnou a on jim odpovida " Vzdyt to tam jenom lezelo a nikdo to nepouzival a ja jsem to v tu chvily potreboval, tak jsem to uklidil k sobe, aby to nikdo neukrad. " Kdepak tohle nedelam a aspon mam cisty svedomi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1