Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Jak se staví sen

Lihy (Člen)
20.01.2009 14:33:40
Loser (Administrator)
20.01.2009 14:45:56

Re: Jak se staví sen

no ty kravoidontknowidontknowidontknow

z toho vseci nadelaj ... pritom S&S customs, dela podobny veci na zakazku a zvladaj to do dvou mesicu goodgoodgood pokud chcete vytunit stroj, tak rozhodne doporucuje se na ne obratitgoodgood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Zdenousek (Člen)
20.01.2009 14:52:07

to ale nemáš na mysli S&S co dělaj v americe motory....
děláš reklamu tý firmě, co momentálně sídlí někde v azerbajdžánu bigsmile

My letci máme ocelové ptáky...
K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 14:52:12

jak tak na ty fotky a videa koukám tak je to vůbec asi šikula bo v tý garáži mus stojí nějaká dřevěná kostra na nějakýho veterána..takže tohle asi není první věc co staví.Ale je šikovnej jen co je pravdagood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sonyk (Člen)
20.01.2009 14:58:53

co s tim stejne to nedostane TPbigsmile

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 15:01:25

Loser psal:

z toho vseci nadelaj ... pritom S&S customs, dela podobny veci na zakazku a zvladaj to do dvou mesicu goodgoodgood pokud chcete vytunit stroj, tak rozhodne doporucuje se na ne obratitgoodgood

to neni o tom to za každou cenu to mít,ale bavit se tou stavbou....je to supr pocit když vidíš jak ti to roste pod rukama.
P.S. koupit to umí každej.

sonyk (Člen)
20.01.2009 15:06:52

K.a.s.y.m. psal:
Loser psal:

to neni o tom to za každou cenu to mít,ale bavit se tou stavbou....je to supr pocit když vidíš jak ti to roste pod rukama.
P.S. koupit to umí každej.

na staveni si kupuju financne dostupny lego, na krabici je naspano 6 - 15 let ja to postavil uz za 5 smile1good

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Lihy (Člen)
20.01.2009 15:11:10

Jak si to tak prohlížim, tak to bude strašnej masakr na tom jezdit....všechno je tam na tvrdo a že se motor vod haryka klepe jak epileptická svině je vidět na tom vídeubigsmile Taky mi neni moc jasnej systém uchycení brzdiče na tý "springer" vidlici, takhle to vypadá že při brždění se bude předen naopak zvedat místo potápěnísurprised
Ale fakt se mi to líbí, bych to normálně nastříkal jen nějakym průhlednym lakem a nechal takhle vorezlovopálenokovovýgood

K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 15:13:24

Lihy psal:

Jak si to tak prohlížim, tak to bude strašnej masakr na tom jezdit....všechno je tam na tvrdo a že se motor vod haryka klepe jak epileptická svině je vidět na tom vídeubigsmile Taky mi neni moc jasnej systém uchycení brzdiče na tý "springer" vidlici, takhle to vypadá že při brždění se bude předen naopak zvedat místo potápěnísurprised
Ale fakt se mi to líbí, bych to normálně nastříkal jen nějakym průhlednym lakem a nechal takhle vorezlovopálenokovovýgood

Lihy jel jsi někdy na Stadionu?tam je taky tenhle antiponořovací systémsmile1.A pak že BMW přišlo s tim paraleverem na něco novýho bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
20.01.2009 18:14:16

K.a.s.y.m. psal:
Lihy psal:

Lihy jel jsi někdy na Stadionu?tam je taky tenhle antiponořovací systémsmile1.A pak že BMW přišlo s tim paraleverem na něco novýho bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Tys mě to sebral z huby,hnedka sem si fspoměl na moje motozačátky na stadecovi S11,to byl aspoň strojgoodbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
20.01.2009 20:47:03

...no to mě posergoodgoodgood ...ten kluk má nejen moooc šikovný ruce, ale i fkus, kurvagoodgoodgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fresh Man (Člen)
20.01.2009 22:19:15

goodgoodgood

Bandit pičo
Banditatom (Člen)
20.01.2009 23:01:09

K.a.s.y.m. psal:

jak tak na ty fotky a videa koukám tak je to vůbec asi šikula bo v tý garáži mus stojí nějaká dřevěná kostra na nějakýho veterána..takže tohle asi není první věc co staví.Ale je šikovnej jen co je pravdagood

von ten klučina je celkově magor a ten rám je z firmy kde ten borec šuchtí

ale jinak pěkná prácegood těhle lidí já si vážím než kupovat nějaký serepetičky od vyhlášenejch firem a pak si hrát na stavitelesick borec má u mě deset z desetigoodgoodgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hans (Člen)
21.01.2009 12:40:29

je to hezký, ale z těch jeho stránek mi rovnou přilít trojan sicksmile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS