Nejsi přihlášen
Povoleni sroubu
Pri demontazi svodu sem ukroutil jen ten imbus co drzi svody. Nema hlavu,ale leze tak 0.5cm ven.
cim to nejlip dostat ven?
navarit matku a zkusit vysroubovat?
nejakej tip na ty povolovace sroubu ve spreju apod?
je tam asi vrazenej pres zavit,toze vsechny vostatni sli uplne v pohode
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Povoleni sroubu
kup si vytahováky utržených šroubů. Ale takový ty dražší, co naprvní pohled mají ostrej závit jako samořezky. Párkrát do toho prašti, navrtej kousek vhodným vrtáčkem a pak tam per ten vytahovák pomalu a hodně na něj tlač aby se chytnul. Mě to teda pomohlo.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Natočit na koukajici zavit matku,vzit COčko a z prostředka udělat svar do kruhu.Po ztmavnuti,ještě horkej,nasadit klič a opatrně zahoupat na obě strany.Jak ucitiš že povolil,tak normalně vytočit.
Vyzkoušeny a na utrženy svorniky jinej zpusob nepouživam.Blok to vydrži tomu se nic nestane.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:Natočit na koukajici zavit matku,vzit COčko a z prostředka udělat svar do kruhu.Po ztmavnuti,ještě horkej,nasadit klič a opatrně zahoupat na obě strany.Jak ucitiš že povolil,tak normalně vytočit.
Vyzkoušeny a na utrženy svorniky jinej zpusob nepouživam.Blok to vydrži tomu se nic nestane.
..vsak to je taky ten nejlepsi zpusob
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1