Nejsi přihlášen
Yoshimura B6
Čau, mám asi hodně blbý dotaz: http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 600-n.html je tohle laďáček nebo jen nálepka? Nechci nikoho urazit, tím že nepoznám originál Bandit výfuk od laďáku tak mě prosím hned neberte šutrem
Banditatom (Člen) 20.01.2009 08:03:23 Offline |
Re: Yoshimura B6
... tohle je možná tak akorát jošiho moula
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 08:07:12 Offline |
no pokud ten vefku někdo po kreši nepřebalil tak to má do Yoshimury hodně daleko...nehledě na to ,že to vypadá jak upravenej seriák nebo spíš doma děl se zvednutím ceny samolepkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 08:54:15 Offline |
no je to docela leštěnka a pokud neni po laku tak je hodně udržovaná....cenově se takhle pohybujou se koukni na ostatni inzeráty...a na KM moc nekoukej ještě víc jak jednou tolik vydrží
A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi?
Banditatom (Člen) 20.01.2009 11:56:02 Offline |
Šeba psal:A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi?
mám široké řidítka a rozdíl je v posadu kerej je uplně jinej a v tom že máš větší cit pro řízení
Šeba psal:A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi?
Hledej šmudlo. Je tu o tom napsáno hodně.
Za moji maličkost: Širší bych za užší nevyměnil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hlavně bacha,jak široký budou ty nový, páč jinak to chce poupravit i bovdeny od plynu atd., aby to někde netáhlo a nekurvilo se to. Jináč origo lauf to 100% neni, ale ve finiši na to můžeš též srát, hlavně jakej bude mít zvuk. Ale celkově vypadá dobře
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
měl jsem sériovky na šestce a teď mám širší (i když ani nevim kolik cm maj)....ty úzký bych už nechtěl ani za nic....nejsem nijak velkej (necelejch 180) a posez je to úžasnej...menší lidi z toho ale bolej záda...takže jestli jsi velekj, tak bych se širokejch nebál.
no jinak taky můžeš nakopnout zadek delšíma kostma nebo delším centrálem...to je taky fajnový
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 12:51:50 Offline |
fidoB6 psal:Šeba psal:A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi?
Hlavně bacha,jak široký budou ty nový, páč jinak to chce poupravit i bovdeny od plynu atd., aby to někde netáhlo a nekurvilo se to. Jináč origo lauf to 100% neni, ale ve finiši na to můžeš též srát, hlavně jakej bude mít zvuk. Ale celkově vypadá dobře
prosimtě neplaš ho to by tam musel dát metrový...ty normální širší asi tak 83 cm se mu tam vejdou v pohodě.
Ok, dik za všechny odpovědi. A co se tim laďákem všechno změní kromě zvuku? Přidá to nějaká výkon nahoře, nebo nějaky ten krouťák? A co spotřeba? Ať to nežere malé děcka a trávu kolem cesty
tak to je super, že se celý B dá potáhnout nahoru když sem z endura přelezl na kámošovu GSX-R 600 a měl sem kolena asi 15 cenťáků nad prolisama v nádrži, tak sem si říkal že asi žádná silnice nikdy nebude ... ale teď to vypadá slibně
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 13:16:12 Offline |
Šeba psal:Ok, dik za všechny odpovědi. A co se tim laďákem všechno změní kromě zvuku? Přidá to nějaká výkon nahoře, nebo nějaky ten krouťák? A co spotřeba? Ať to nežere malé děcka a trávu kolem cesty
tak to je super, že se celý B dá potáhnout nahoru když sem z endura přelezl na kámošovu GSX-R 600 a měl sem kolena asi 15 cenťáků nad prolisama v nádrži, tak sem si říkal že asi žádná silnice nikdy nebude ... ale teď to vypadá slibně
někdo ti poradí nechat změřit bohatost a změřit to na brzdě aby se moc nepokurvila křivka výkonu a kroutáku.
Další názor je pokud máš vše ostatní v serii tak na to srát a jezdit...dělá to spousta lidí a taky se nic neděje.Ladák tady moc vliv na motor nemá pokud se nedělá nic jiného.
Jinak spotřeba týhle motorky 4-8 lit/100 km podle stylu jízdy a zatížení (lidi a bagáž) a to s laďákem.
K.a.s.y.m. psal:prosimtě neplaš ho to by tam musel dát metrový...ty normální širší asi tak 83 cm se mu tam vejdou v pohodě.
No já tam mám krapet širší řídítka, myslim Renthaly, a už mi to tahá bovdeny od plynu a v plnym rejdu je to na Tož tak
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Šeba psal:Ok, dik za všechny odpovědi. A co se tim laďákem všechno změní kromě zvuku? Přidá to nějaká výkon nahoře, nebo nějaky ten krouťák? A co spotřeba? Ať to nežere malé děcka a trávu kolem cesty
Už je to tu... Hurá!!!
Nahoře v liště je tlačítko hledat...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:Šeba psal:Ok, dik za všechny odpovědi. A co se tim laďákem všechno změní kromě zvuku? Přidá to nějaká výkon nahoře, nebo nějaky ten krouťák? A co spotřeba? Ať to nežere malé děcka a trávu kolem cesty
tak to je super, že se celý B dá potáhnout nahoru když sem z endura přelezl na kámošovu GSX-R 600 a měl sem kolena asi 15 cenťáků nad prolisama v nádrži, tak sem si říkal že asi žádná silnice nikdy nebude ... ale teď to vypadá slibněněkdo ti poradí nechat změřit bohatost a změřit to na brzdě aby se moc nepokurvila křivka výkonu a kroutáku.
Další názor je pokud máš vše ostatní v serii tak na to srát a jezdit...dělá to spousta lidí a taky se nic neděje.Ladák tady moc vliv na motor nemá pokud se nedělá nic jiného.
Jinak spotřeba týhle motorky 4-8 lit/100 km podle stylu jízdy a zatížení (lidi a bagáž) a to s laďákem.
Loni na jare jsem dal na moji babicku B6S ´97 (najeto 62000km) ladenej vejfuk. Odjezdil sem s nim sezonu a na podzim jsem dal vymenit rozvodak, udelat ventily, podtlaky, bohatost a vodladit na brzde. A muzu rict, ze odladeni urcite pomuze. Karburator neni tak flexibilni jako strikacka, ktera si to prechroupe sama a podle toho davkuje. Az budu mit slabou chvilku, tak sem dam graf z brzdy, aby bylo videt, jakej v tom byl rozdil, hlavne okolo 5000 - 6000ot/min.
Bandit rulezz!!!
hans psal:Šeba psal:A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi?
měl jsem sériovky na šestce a teď mám širší (i když ani nevim kolik cm maj)....ty úzký bych už nechtěl ani za nic....nejsem nijak velkej (necelejch 180) a posez je to úžasnej...menší lidi z toho ale bolej záda...takže jestli jsi velekj, tak bych se širokejch nebál.
no jinak taky můžeš nakopnout zadek delšíma kostma nebo delším centrálem...to je taky fajnový
Delšíma kostma to snížíš Centrál sedí
ze by yoshimura mel takovou nalepku sem evidel jeste, ten muj takovou nema
a ptal si se na cenu. jirka co sem to vod nej kupoval povidal ze byl hodne drahej tusim ze rikal cenu nad 8000kc a to to nema homologacni vlozku
Vypada to spis na nejakej obyc fuk s tuzningovou youshi nalepkou
Jinak k moto cena vysoka. dle fotek mi pripadaj strikany vycka motoru, pak je opravovanej budik, na zadni kyvce neni nalepka s rozmerama gum. loni sem prodal 97 modrou 45 najeto za 48 myslim si ze se najdou lepsi kusy a nebo o par kacen vic a naslaby se i 2000 urco
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Michal Dk psal:hans psal:Šeba psal:A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi?
no jinak taky můžeš nakopnout zadek delšíma kostma nebo delším centrálem...to je taky fajnovýDelšíma kostma to snížíš Centrál sedí
sakra, špatný slovo
ten Yoshimura neni žádnej Yoshimura ale čistokrevnej Shark i s dvoudílným mezisvodem,hliníkovej samozřejmně,objímka pro změnu je samodomo výroby a né Shark a Sharka já poznám na míli daleko..
a lakovaný to je celý,páč samolepky to řikaj jasně..
a navíc se mi to vůbec nelíbí ale to je věc názoru..
55 bych za to nedal ani kdyby se posral,vo 10 míň by byla vodpovídající cena tak maximálně,jediný co má na tý motorce jakž takž cenu je to že to má 25kw v notách,ale porád né těch 55..
KOVAL psal:ten Yoshimura neni žádnej Yoshimura ale čistokrevnej Shark i s dvoudílným mezisvodem,hliníkovej samozřejmně,objímka pro změnu je samodomo výroby a né Shark a Sharka já poznám na míli daleko..
a lakovaný to je celý,páč samolepky to řikaj jasně..
a navíc se mi to vůbec nelíbí ale to je věc názoru..
55 bych za to nedal ani kdyby se posral,vo 10 míň by byla vodpovídající cena tak maximálně,jediný co má na tý motorce jakž takž cenu je to že to má 25kw v notách,ale porád né těch 55..
...sem si řikal, že by to podle tvaru moch bejt Žralok, ale nechtěl sem dělat chytrýho...měl sem, byl bych za kinga
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hele a jde ti konkrétně o co? jako tim myslím že když si to chceš dělat podle sebe tak že chceš koupit zrovna tuhle šajzku která už na pohled neni žádnej zázrak?
jako kor dneska když je všude motorek jak sr.... a banditů ještě víc..
konkrétně tuhle bych nechtěl už jen jak vypadá ani kdyby byla vo bůra levnější..
jako jde ti o těch 25kw nebo proč tě tak láká?
a proč se vlastně vůbec ptáš někoho dalšího na názor když seš vlastně už rozhodnutej si ji koupit což soudim z toho jak k tomu posledním příspěvkem přistupuješ?
Banditatom (Člen) 20.01.2009 23:11:07 Offline |
jestli chceš tak za 65tis ti střelím svojí stoprocentně(nikdy) položená, origo lak (kdeže) a laďák se maskuje jako origoš vejfuk, ale má o tlumivku míň jinak mazel
Koval: Já neříkám, že to kupuju. Sem rád za každý příspěvek, někomu se to líbí, někomu ne. Třeba sem si ani nevšiml že to má opravovaný budík.Ale mám to skoro za rohem, tak se na to skáknu podívat. Cenový limit mám vyšší než je tohle, tak podle stavu se uvidí jestli by se to dalo nebo ne, případně něco spravit. S těma 25 kW problém není, papíry mám na neomezenou. A pokud bude někdo mít B6 nebo B12 na prodej někde ve Zlínském kraji, tak se klidně zajedu podívat.
Šeba psal:Koval: Já neříkám, že to kupuju. Sem rád za každý příspěvek, někomu se to líbí, někomu ne. Třeba sem si ani nevšiml že to má opravovaný budík.Ale mám to skoro za rohem, tak se na to skáknu podívat. Cenový limit mám vyšší než je tohle, tak podle stavu se uvidí jestli by se to dalo nebo ne, případně něco spravit. S těma 25 kW problém není, papíry mám na neomezenou. A pokud bude někdo mít B6 nebo B12 na prodej někde ve Zlínském kraji, tak se klidně zajedu podívat.
No tak já dal o 5 litrů víc a mám 00
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
no jako uplně vážně jedinej důvod pro kterej bych pochopil že vo takovým bajku vůbec mluviš by bylo těch 25kw,jestli ti vo ně nejde tak bych se na to ani nejel podivat a to fuck myslim uplně vážně..
a jako tohle,tak pro tohle bych si jel klidně vo 200km dál a horší cestou a to myslim taky vážně,za trojku je to na číslech a nemáme se vo čem bavit..
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
jak no udelas si povinne ruceni(bez SPZ a cisla TP) pak pojedes na evidencku a stk.. s evidenckou stk a povinnym a kupni mslouvou samo pojedes na dopravku a tam to za nejakej poplatek prihlasis, az ti daj spz a tp dojdes si na pojistovnu znova a tam ti zapisou spz a cislo tp a mas to
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ta černá B6 fakt nic moc, budík!, neorigo kryt řetězu, potah sedla,ty nálepky atd..
Ládák taky nic moc, Yoshimura to neni a žeby starej Shark to si zrovna nemyslim.
Jinak ta cena 50-55tis odpovídá.Ale určitě bych do ní nešel, ta B12 vypadá jako lepší koupě.
Skoukni toho osobně víc, než něco koupíš, to se určitě vyplatí!
Jinak to přihlášení jak říká sonyk, akorát SPZ a TP ti normálně zapíšou, neni třeba měnit.
Kua, já sem debil ne s tipmoto.cz ale s http://www.luckycow.cz/
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 10:53:21 Offline |
převod ze zahraničí je trošku dražší mám pocit ,že 3500,- ale přesnějc ti to řeknou na dopravce..myslím,že není problém tam zavolat ne?
počítej s tím, že tě taky bude něco stát ta nová motorka min. nový olej a to neříkám o opravách se kterými musíš počítat při těchto koupi starší mašiny a netvrďte mi, že ne, že Bandit je držák. Být Tebou tak buď připlatím a koupím něco od někoho kdo má mašinu delší dobu a dokáže říct co a jak se o mašinu staral a ty budeš mít jistotu, že nekecá. nebo si kup něco jak tady udává koval podle toho co a jak tady píšeš, tak v žádném případě to nekupuj sám a vem si někoho kdo ti poradi a skoukne to za tebe technickým okem.
Doporučím Ti radu nad zlato dle osobních skušeností mých a mých známých:
Při koupi motorky se nikdy nedívej kolik stojí, ale v jakém je stavu teprve pak koupě takové to mašiny za to stojí.
Čest
přihlášení normálně cca 3500 pokud na to maji na stk ZTPčko,když né,tak s potvrzením z Dekry je to vo dva litry dražší,jinak těch 3500 tim myslím stk +poplatky na dopravce za přihlášení+spz...
s B12 tohohle roku neni problém,to ZTP na tenhle model na Stk maj,byla tady běžně homologovaná...
Postup?-koupíš,jedeš na stk tam ti udělaj dovozovou technickou prohlídku,vystavěj ti technický protokoly pro dopravku,ty protokoly přímo píšou už na tvý jméné(nebo jméno toho na koho to bude napsaný),vezmeš tu kupu těch papírů co ti daj a stavíš se na pojišťovně pro pojistku a frčíš na ůřad to přihlásit,to je všechno..
A z dokladů co k bajku potřebuješ je to originál italskýho techničáku+originál italskou odhlášku+kupní smlouvu žes to koupil,to je všechno a to všechno ti daj ty fešáci z luckycow páč tahaj motorky z itálie na náklaďáky,takže kvanta motorek,ale to je přece buřt,aspoň vědí co ti maj k tomu dát..
Měl jsem sepsanou kupní smlouvu při dovozu,kupoval jsem od soukr. osoby helmut se vošíval při vyplňování,že je v dobrým stavu ale je to bez záruky.Když sem ji přiložil s dokladama na přihlášení paní ji vrátila s tím že je to nezajímá.To je moje zkušenost ale radši si něco sepiš vezl jsem ji téměř přes celý Německo na vozejku a měl jsem to i kvůli policajtům po cestě.Nikomu jsem nebyl nápadnej a nikdo ji nechtěl.Ani policajti na hranicích.
osiris psal:...a kdyby ti nedali odhlášku, tak to jde legálním postupem taky řešit ...přímo na dopravce
Tomu nerozumím, to jako, že v případě, že koupíš mašinu třeba v zahraničí a ona tam není odhlášená a Ty máš pouze techničák a kupní smlouvu tak to jde k nám přihlásit i bez odhlášení země původu?
osiris psal:...ano, v rámci eu mezi sebou
tzn. že když mam ted motku na francouzských značkCH u nas v Čr mužu jit na dopravku pouze s TP francouzským
Lukaso2 psal:osiris psal:...ano, v rámci eu mezi sebou
tzn. že když mam ted motku na francouzských značkCH u nas v Čr mužu jit na dopravku pouze s TP francouzským
...jen taková technická...snat si nepleteš TP s OTP...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
?
Stránky: 1