Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Yoshimura B6

Šeba (Člen)
20.01.2009 00:57:01

Yoshimura B6

Čau, mám asi hodně blbý dotaz: http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 600-n.html je tohle laďáček nebo jen nálepka? Nechci nikoho urazit, tím že nepoznám originál Bandit výfuk od laďáku bigsmile tak mě prosím hned neberte šutrem bigsmile

kojaksro (Člen)
20.01.2009 07:17:51

Re: Yoshimura B6

.....Joši myslím že to určo není...headshake

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen)
20.01.2009 08:03:23

... tohle je možná tak akorát jošiho moulaheadshakesmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 08:07:12

no pokud ten vefku někdo po kreši nepřebalil tak to má do Yoshimury hodně daleko...nehledě na to ,že to vypadá jak upravenej seriák nebo spíš doma děl se zvednutím ceny samolepkou

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Šeba (Člen)
20.01.2009 08:36:04

Diky, tohle sem si přesně myslel.bad

Šeba (Člen)
20.01.2009 08:44:27

Za kolik se tak dá sehnat laďák s homologací na B6? A kolik tak může být reálná cena toho bandita v inzerátu???

K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 08:54:15

no je to docela leštěnka a pokud neni po laku tak je hodně udržovaná....cenově se takhle pohybujou se koukni na ostatni inzeráty...a na KM moc nekoukej ještě víc jak jednou tolik vydrží

osiris (Člen)
20.01.2009 09:18:00

...já bych to tak nezatracoval, starej model a tím pádem dost podobný yoshimurám s hliníkovým obalem ...samolepa je na tom zvláštní

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Šeba (Člen)
20.01.2009 10:03:29

Já to nezatracujusmile1 jen že to tvarově připomíná seriovku. Pěkná je, poslíla mi i další fotky, samozřejmě že ten lak není nový, ale vypadá to, že se o to někdo staralgood

osiris (Člen)
20.01.2009 10:09:04

...já se vyjádřil jen k tomu vejfuku, že bych tak rezolutně netvrdil že to nemůže bejt yoshimura smile1 (jsou malý fotky)

barynek (Člen)
20.01.2009 10:11:51

Jak psal K.a.s.y.m., na km srát a jestli je tak jak vypadá i v reálu, a po svezení ti sedne tak to vem, zkus ho ukecat třeba o nějakej ten litřík povinnou slevu a budesmile1. Z fotek vyladá hodně udržovanágood

Bandit 4EVER!!!
Zdenousek (Člen)
20.01.2009 10:27:00

Bych řek, že na trubce mezisvodu zespoda je vidět spojovací pružinka, to asi nebude origoš... idontknow

My letci máme ocelové ptáky...
Šeba (Člen)
20.01.2009 11:50:20

jo, na fotce co mi poslal je asi jedna pružinka na mezisvodu a a na samotném tlumiči 2 smile1 ale prd tomu rozumím, tak se ptám tady good

Šeba (Člen)
20.01.2009 11:53:03

A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák bigsmile , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi? cool

Banditatom (Člen)
20.01.2009 11:56:02

Šeba psal:

A ještě mě napadlo : asi to má seriové řídítka, když tam dám delší, pomůžu si tak nějak k lepšímu posezu/držení těla ? Sem o kousek vyšší než průměrný bandiťák bigsmile , tak jestli ty širší řídítka k něčemu jsou... nebo jaké se dají udělat úpravy pro větší lidi? cool

mám široké řidítka a rozdíl je v posadu kerej je uplně jinej a v tom že máš větší cit pro řízenígood

Ondráš (Člen)
20.01.2009 12:13:24

Šeba psal:

Hledej šmudlo. Je tu o tom napsáno hodně.

Za moji maličkost: Širší bych za užší nevyměnil.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
fidoB6 (Člen)
20.01.2009 12:27:16

Šeba psal:

Hlavně bacha,jak široký budou ty nový, páč jinak to chce poupravit i bovdeny od plynu atd., aby to někde netáhlo a nekurvilo se to. Jináč origo lauf to 100% neni, ale ve finiši na to můžeš též srát, hlavně jakej bude mít zvuk. Ale celkově vypadá dobřegood

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
hans (Člen)
20.01.2009 12:32:09

Šeba psal:

měl jsem sériovky na šestce a teď mám širší (i když ani nevim kolik cm maj)....ty úzký bych už nechtěl ani za nic....nejsem nijak velkej (necelejch 180) a posez je to úžasnej...menší lidi z toho ale bolej záda...takže jestli jsi velekj, tak bych se širokejch nebál.
no jinak taky můžeš nakopnout zadek delšíma kostma nebo delším centrálem...to je taky fajnový good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 12:51:50

fidoB6 psal:
Šeba psal:

Hlavně bacha,jak široký budou ty nový, páč jinak to chce poupravit i bovdeny od plynu atd., aby to někde netáhlo a nekurvilo se to. Jináč origo lauf to 100% neni, ale ve finiši na to můžeš též srát, hlavně jakej bude mít zvuk. Ale celkově vypadá dobřegood

prosimtě neplaš ho to by tam musel dát metrový...ty normální širší asi tak 83 cm se mu tam vejdou v pohodě.

Šeba (Člen)
20.01.2009 13:09:02

Ok, dik za všechny odpovědi. A co se tim laďákem všechno změní kromě zvuku? Přidá to nějaká výkon nahoře, nebo nějaky ten krouťák? A co spotřeba? Ať to nežere malé děcka a trávu kolem cesty bad
tak to je super, že se celý B dá potáhnout nahoru smile1 když sem z endura přelezl na kámošovu GSX-R 600 a měl sem kolena asi 15 cenťáků nad prolisama v nádrži, tak sem si říkal že asi žádná silnice nikdy nebude smile2  ... ale teď to vypadá slibně good

K.a.s.y.m. (Člen)
20.01.2009 13:16:12

Šeba psal:

Ok, dik za všechny odpovědi. A co se tim laďákem všechno změní kromě zvuku? Přidá to nějaká výkon nahoře, nebo nějaky ten krouťák? A co spotřeba? Ať to nežere malé děcka a trávu kolem cesty bad
tak to je super, že se celý B dá potáhnout nahoru smile1 když sem z endura přelezl na kámošovu GSX-R 600 a měl sem kolena asi 15 cenťáků nad prolisama v nádrži, tak sem si říkal že asi žádná silnice nikdy nebude smile2  ... ale teď to vypadá slibně good

někdo ti poradí nechat změřit bohatost a změřit to na brzdě aby se moc nepokurvila křivka výkonu a kroutáku.
Další názor je pokud máš vše ostatní v serii tak na to srát a jezdit...dělá to spousta lidí a taky se nic neděje.Ladák tady moc vliv na motor nemá pokud se nedělá nic jiného.
Jinak spotřeba týhle motorky 4-8 lit/100 km podle stylu jízdy a zatížení (lidi a bagáž) a to s laďákem.

fidoB6 (Člen)
20.01.2009 13:18:38

K.a.s.y.m. psal:

prosimtě neplaš ho to by tam musel dát metrový...ty normální širší asi tak 83 cm se mu tam vejdou v pohodě.

No já tam mám krapet širší řídítka, myslim Renthaly, a už mi to tahá bovdeny od plynu a v plnym rejdu je to na pussy Tož tak

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Ondráš (Člen)
20.01.2009 13:18:44

Šeba psal:

Už je to tu... Hurá!!!bigsmile

Nahoře v liště je tlačítko hledat...smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vOjTaB6 (Člen)
20.01.2009 13:22:36

K.a.s.y.m. psal:
Šeba psal:

někdo ti poradí nechat změřit bohatost a změřit to na brzdě aby se moc nepokurvila křivka výkonu a kroutáku.
Další názor je pokud máš vše ostatní v serii tak na to srát a jezdit...dělá to spousta lidí a taky se nic neděje.Ladák tady moc vliv na motor nemá pokud se nedělá nic jiného.
Jinak spotřeba týhle motorky 4-8 lit/100 km podle stylu jízdy a zatížení (lidi a bagáž) a to s laďákem.

Loni na jare jsem dal na moji babicku B6S ´97 (najeto 62000km) ladenej vejfuk. Odjezdil sem s nim sezonu a na podzim jsem dal vymenit rozvodak, udelat ventily, podtlaky, bohatost a vodladit na brzde. A muzu rict, ze odladeni urcite pomuze. Karburator neni tak flexibilni jako strikacka, ktera si to prechroupe sama a podle toho davkuje. Az budu mit slabou chvilku, tak sem dam graf z brzdy, aby bylo videt, jakej v tom byl rozdil, hlavne okolo 5000 - 6000ot/min.

Bandit rulezz!!!
Michal Dk (Člen)
20.01.2009 13:41:50

hans psal:
Šeba psal:

měl jsem sériovky na šestce a teď mám širší (i když ani nevim kolik cm maj)....ty úzký bych už nechtěl ani za nic....nejsem nijak velkej (necelejch 180) a posez je to úžasnej...menší lidi z toho ale bolej záda...takže jestli jsi velekj, tak bych se širokejch nebál.
no jinak taky můžeš nakopnout zadek delšíma kostma nebo delším centrálem...to je taky fajnový good

Delšíma kostma to snížíš goodCentrál sedígood

sonyk (Člen)
20.01.2009 15:05:30

ze by yoshimura mel takovou nalepku sem evidel jeste, ten muj takovou nema

a ptal si se na cenu. jirka co sem to vod nej kupoval povidal ze byl hodne drahej tusim ze rikal cenu nad 8000kc a to to nema  homologacni vlozku smile1

Vypada to spis na nejakej obyc fuk s tuzningovou youshi nalepkou

Jinak k moto cena vysoka. dle fotek mi pripadaj strikany vycka motoru, pak je opravovanej budik, na zadni kyvce neni nalepka s rozmerama gum. loni sem prodal 97 modrou 45 najeto za 48 idontknow myslim si ze se najdou lepsi kusy a nebo o par kacen vic a naslaby se i 2000 urcogood

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
hans (Člen)
20.01.2009 16:38:50

Michal Dk psal:
hans psal:
Šeba psal:

Delšíma kostma to snížíš goodCentrál sedígood

sakra, špatný slovo smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
KOVAL (Člen)
20.01.2009 19:29:26

ten Yoshimura neni žádnej Yoshimura ale čistokrevnej Shark i s dvoudílným mezisvodem,hliníkovej samozřejmně,objímka pro změnu je samodomo výroby a né Shark a Sharka já poznám na míli daleko..
a lakovaný to je celý,páč samolepky to řikaj jasně..
a navíc se mi to vůbec nelíbí ale to je věc názoru..
55 bych za to nedal ani kdyby se posral,vo 10 míň by byla vodpovídající cena tak maximálně,jediný co má na tý motorce jakž takž cenu je to že to má 25kw v notách,ale porád né těch 55..sick

Filous (Člen)
20.01.2009 20:19:51

KOVAL psal:

ten Yoshimura neni žádnej Yoshimura ale čistokrevnej Shark i s dvoudílným mezisvodem,hliníkovej samozřejmně,objímka pro změnu je samodomo výroby a né Shark a Sharka já poznám na míli daleko..
a lakovaný to je celý,páč samolepky to řikaj jasně..
a navíc se mi to vůbec nelíbí ale to je věc názoru..
55 bych za to nedal ani kdyby se posral,vo 10 míň by byla vodpovídající cena tak maximálně,jediný co má na tý motorce jakž takž cenu je to že to má 25kw v notách,ale porád né těch 55..sick

...sem si řikal, že by to podle tvaru moch bejt Žralok, ale nechtěl sem dělat chytrýho...měl sem, byl bych za kingabigsmilesmokincool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOVAL (Člen)
20.01.2009 20:24:13

woe,za kinga? to nééééevil
ale i tak uznej že to je hnusný celýsmile1

Filous (Člen)
20.01.2009 20:49:53

KOVAL psal:

woe,za kinga? to nééééevil
ale i tak uznej že to je hnusný celýsmile1

...no je, nobigsmile

Šeba (Člen)
20.01.2009 22:44:12

Nikdo netvrdí, že těch 55 je konečná cena, ukecat se dá všechno. A za to, že se na to pojedu mrknout skoro nic nedám...A koupit motorku,aniž bych si ji "neudělal" podle sebe, taky není jaksi ono....smile1

KOVAL (Člen)
20.01.2009 23:08:00

hele a jde ti konkrétně o co? jako tim myslím že když si to chceš dělat podle sebe tak že chceš koupit zrovna tuhle šajzku která už na pohled neni žádnej zázrak?surprised
jako kor dneska když je všude motorek jak sr.... a banditů ještě víc..
konkrétně tuhle bych nechtěl už jen jak vypadá ani kdyby byla vo bůra levnější..
jako jde ti o těch 25kw nebo proč tě tak láká?
a proč se vlastně vůbec ptáš někoho dalšího na názor když seš vlastně už rozhodnutej si ji koupit což soudim z toho jak k tomu posledním příspěvkem přistupuješ?smile1

Banditatom (Člen)
20.01.2009 23:11:07

jestli chceš tak za 65tis ti střelím svojí stoprocentně(nikdybigsmile) položená, origo lak (kdeže) a laďák se maskuje jako origoš vejfuk, ale má o tlumivku míňbigsmile jinak mazelevil

Šeba (Člen)
20.01.2009 23:35:26

Koval: Já neříkám, že to kupuju. Sem rád za každý příspěvek, někomu se to líbí, někomu ne. Třeba sem si ani nevšiml že to má opravovaný budík.Ale mám to skoro za rohem, tak se na to skáknu podívat. Cenový limit mám vyšší než je tohle, tak podle stavu se uvidí jestli by se to dalo nebo ne, případně něco spravit. S těma 25 kW problém není, papíry mám na neomezenou. A pokud bude někdo mít B6 nebo B12 na prodej někde ve Zlínském kraji, tak se klidně zajedu podívat.

Kakac (Člen)
20.01.2009 23:46:36

Šeba psal:

Koval: Já neříkám, že to kupuju. Sem rád za každý příspěvek, někomu se to líbí, někomu ne. Třeba sem si ani nevšiml že to má opravovaný budík.Ale mám to skoro za rohem, tak se na to skáknu podívat. Cenový limit mám vyšší než je tohle, tak podle stavu se uvidí jestli by se to dalo nebo ne, případně něco spravit. S těma 25 kW problém není, papíry mám na neomezenou. A pokud bude někdo mít B6 nebo B12 na prodej někde ve Zlínském kraji, tak se klidně zajedu podívat.

No tak já dal o 5 litrů víc a mám 00bigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
KOVAL (Člen)
20.01.2009 23:47:23

no jako uplně vážně jedinej důvod pro kterej bych pochopil že vo takovým bajku vůbec mluviš by bylo těch 25kw,jestli ti vo ně nejde tak bych se na to ani nejel podivat a to fuck myslim uplně vážně..
a jako tohle,tak pro tohle bych si jel klidně vo 200km dál a horší cestou a to myslim taky vážně,za trojku je to na číslech a nemáme se vo čem bavit..
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html

KOVAL (Člen)
20.01.2009 23:53:27

teda jako pro srovnání ve stejný cenový kategorii
akorát ty kotouče mohl někdo nasadit vobráceně když už je mněl venku,ale co chceš vod itala -)

Šeba (Člen)
21.01.2009 08:49:58

Koval: dikes. To vypadá zajímavě :good: jak potom probíhá přihlášení u nás? Nebo dělá se nějaké "vstupní" technická ?
Momentálně sem v Brně, takže tam volám a jedu se na to mrknout :-)

sonyk (Člen)
21.01.2009 09:27:01

jak no udelas si povinne ruceni(bez SPZ a cisla TP) pak pojedes na evidencku a stk.. s evidenckou stk a povinnym a kupni mslouvou samo pojedes na dopravku a tam to za nejakej poplatek prihlasis, az ti daj spz a tp dojdes si na pojistovnu znova a tam ti zapisou spz a cislo tp a mas to

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Luky (Člen)
21.01.2009 09:42:44

Ta černá B6 fakt nic moc, budík!sick, neorigo kryt řetězu, potah sedla,ty nálepky atd..
Ládák taky nic moc, Yoshimura to neni a žeby starej Shark to si zrovna nemyslim.
Jinak ta cena 50-55tis odpovídá.Ale určitě bych do ní nešel, ta B12 vypadá jako lepší koupě.
Skoukni toho osobně víc, než něco koupíš, to se určitě vyplatí!good
Jinak to přihlášení jak říká sonyk, akorát SPZ a TP ti normálně zapíšou, neni třeba měnit.

Luky (Člen)
21.01.2009 09:53:54

Sorry stou SPZ a TP, nevšim sem si, že je to dovoz.

Šeba (Člen)
21.01.2009 09:59:11

Takže přihlášení je úplně stejné jak kdybch to bral tady od nás, jo?

Šeba (Člen)
21.01.2009 10:30:29

A nemáte někdo zkušenosti s tipmoto.cz ?help

Šeba (Člen)
21.01.2009 10:36:09

Kua, já sem debil bad  idontknowne s tipmoto.cz ale s http://www.luckycow.cz/

K.a.s.y.m. (Člen)
21.01.2009 10:53:21

převod ze zahraničí je trošku dražší mám pocit ,že 3500,- ale přesnějc ti to řeknou na dopravce..myslím,že není problém tam zavolat ne?

Meloun (Člen)
21.01.2009 10:54:20

Čoveče šeba..ty jsi z toho všeho nějakej vykulenej..surprisedidontknow
Prostě shlídni inzeráty,něco si otipuj,zavolej,dojeď mrknout,ukecej,kup,přihlaš a jezdi..smokin

PURE NAKED BIKE!
Lukaso2 (Člen)
21.01.2009 11:34:23

počítej s tím, že tě taky bude něco stát ta nová motorka min. nový olej a to neříkám o opravách se kterými musíš počítat při těchto koupi starší mašiny a netvrďte mi, že ne, že Bandit je držák. Být Tebou tak buď připlatím a koupím něco od někoho kdo má mašinu delší dobu a dokáže říct co a jak se o mašinu staral a ty budeš mít jistotu, že nekecá. nebo si kup něco jak tady udává koval podle toho co a jak tady píšeš, tak v žádném případě to nekupuj sám a vem si někoho kdo ti poradi a skoukne to za tebe technickým okem.

Doporučím Ti radu nad zlato dle osobních skušeností mých a mých známých:
Při koupi motorky se nikdy nedívej kolik stojí, ale v jakém je stavu teprve pak koupě takové to mašiny za to stojí.

Čest

Pičo bika jsem poslal do světa, ale zůstanu s Váma s YAMAHOU.
http://www.mashiny.tesinsko.cz/
Bedřich (Člen)
21.01.2009 16:22:24

Není to nic hezkého (B6), ale střep za 40tis taky ne. Nejhnusnější jsou ty kolaheadshake
Ta B12 je akorát na uděláníevil

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Fulltank (Člen)
21.01.2009 17:21:25

Jakej mas cenovej strop?!  evil

Šeba (Člen)
21.01.2009 18:52:52

Jasně že, si s sebou vezmu servismana smile1
strop +- 60 , max do 70

KOVAL (Člen)
21.01.2009 19:39:48

přihlášení normálně cca 3500 pokud na to maji na stk ZTPčko,když né,tak s potvrzením z Dekry je to vo dva litry dražší,jinak těch 3500 tim myslím stk +poplatky na dopravce za přihlášení+spz...
s B12 tohohle roku neni problém,to ZTP na tenhle model na Stk maj,byla tady běžně homologovaná...
Postup?-koupíš,jedeš na stk tam ti udělaj dovozovou technickou prohlídku,vystavěj ti technický protokoly pro dopravku,ty protokoly přímo píšou už na tvý jméné(nebo jméno toho na koho to bude napsaný),vezmeš tu kupu těch papírů co ti daj a stavíš se na pojišťovně pro pojistku a frčíš na ůřad to přihlásit,to je všechno..
A z dokladů co k bajku potřebuješ je to originál italskýho techničáku+originál italskou odhlášku+kupní smlouvu žes to koupil,to je všechno a to všechno ti daj ty fešáci z luckycow páč tahaj motorky z itálie na náklaďáky,takže kvanta motorek,ale to je přece buřt,aspoň vědí co ti maj k tomu dát..

Šeba (Člen)
21.01.2009 19:49:11

KOVAL: dik moc chlape good

osiris (Člen)
21.01.2009 22:19:40

...a kdyby ti nedali odhlášku, tak to jde legálním postupem taky řešit  ...přímo na dopravce

Michal Dk (Člen)
22.01.2009 06:39:40

Měl jsem sepsanou kupní smlouvu při dovozu,kupoval jsem od soukr. osoby helmut se vošíval při vyplňování,že je v dobrým stavu ale je to bez záruky.Když sem ji přiložil s dokladama na přihlášení paní ji vrátila s tím že je to nezajímá.surprisedTo je moje zkušenost ale radši si něco sepiš vezl jsem ji téměř přes celý Německo na vozejku a měl jsem to i kvůli policajtům po cestě.Nikomu jsem nebyl nápadnej  smile1 a nikdo ji nechtěl.Ani policajti na hranicích.

Lukaso2 (Člen)
22.01.2009 15:02:51

osiris psal:

...a kdyby ti nedali odhlášku, tak to jde legálním postupem taky řešit  ...přímo na dopravce

Tomu nerozumím, to jako, že v případě, že koupíš mašinu třeba v zahraničí a ona tam není odhlášená a Ty máš pouze techničák a kupní smlouvu tak to jde k nám přihlásit i bez odhlášení země původu?

osiris (Člen)
22.01.2009 15:56:26

...ano, v rámci eu mezi sebou

Lukaso2 (Člen)
22.01.2009 17:13:19

osiris psal:

tzn. že když mam ted motku na francouzských značkCH u nas v Čr mužu jit na dopravku pouze s TP francouzským

osiris (Člen)
22.01.2009 18:01:57

...ano

Filous (Člen)
23.01.2009 11:08:37

Lukaso2 psal:
osiris psal:

tzn. že když mam ted motku na francouzských značkCH u nas v Čr mužu jit na dopravku pouze s TP francouzským

...jen taková technická...snat si nepleteš TP s OTP...

Lukaso2 (Člen)
24.01.2009 21:22:26

?

Filous (Člen)
25.01.2009 10:35:16

Lukaso2 psal:

?

...jakože abys tam nenabjech jen s malym techničákem...

Lukaso2 (Člen)
25.01.2009 21:36:01

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS