Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 22.01.2009 23:12:22 Offline |
Re: hezčí zadek
kadajc psal:Prosím,má někdo zkušenosti se sadou na zvýšení zadku bandita600,našel jsem jí na netu za suma sumárum2500,nezmění se jízdní vlastnosti biku a bude to vůbec znát?
1) profil
2) kolonka hledat a najdeš toho tu mrťas
3) přilož odkaz těch sad je bych si troufl říct mnogo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
diky moc,za rady,ale máte někdo konkretní radu,tlumič ale jaký???značka,cena,o kolik se prdel zvedne???jízdní vlastnosti se změní,ale k horšímu nebo k lepšímu???přiznávám žádný kutil nejsem a proto sháním radu,né připomínky!
chčije a chčije
inkvizitorr (Administrator) 23.01.2009 23:50:01 Offline |
kadajc psal:diky moc,za rady,ale máte někdo konkretní radu,tlumič ale jaký???značka,cena,o kolik se prdel zvedne???jízdní vlastnosti se změní,ale k horšímu nebo k lepšímu???přiznávám žádný kutil nejsem a proto sháním radu,né připomínky!
dyk už to tady máš x-krát napsaný, použij to hledat a všechny rady si můžeš pročítat do halelůjah.....
doba je temná...
kadajc psal:Prosím,má někdo zkušenosti se sadou na zvýšení zadku bandita600,našel jsem jí na netu za suma sumárum2500,nezmění se jízdní vlastnosti biku a bude to vůbec znát?
..kdyby náhodou,tak tady..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=519
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
kadajc psal:diky moc,za rady,ale máte někdo konkretní radu,tlumič ale jaký???značka,cena,o kolik se prdel zvedne???jízdní vlastnosti se změní,ale k horšímu nebo k lepšímu???přiznávám žádný kutil nejsem a proto sháním radu,né připomínky!
Tak pokud nejsi kutil,tak si kup tu sadu,kdybys byl trochu kutil,vymontoval bys kosti co tam máš,skočil do nějaké kovovýroby a tam to vrazil prvnímu frézařovi co by byl po ruce a řekl bys ať udělá ty stejný,ale s roztečí děr vo 4mm kratší. Taky sem to tak udělal
No a ještě je jeden spůsob,kterej sem volil naposled. Dojel sem na Banditsraz,vyhulil špeka s Progírem a kosti mě čirou náhodou za čas přistáli v balíčku ve schránce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:kadajc psal:diky moc,za rady,ale máte někdo konkretní radu,tlumič ale jaký???značka,cena,o kolik se prdel zvedne???jízdní vlastnosti se změní,ale k horšímu nebo k lepšímu???přiznávám žádný kutil nejsem a proto sháním radu,né připomínky!
Tak pokud nejsi kutil,tak si kup tu sadu,kdybys byl trochu kutil,vymontoval bys kosti co tam máš,skočil do nějaké kovovýroby a tam to vrazil prvnímu frézařovi co by byl po ruce a řekl bys ať udělá ty stejný,ale s roztečí děr vo 4mm kratší. Taky sem to tak udělal
No a ještě je jeden spůsob,kterej sem volil naposled. Dojel sem na Banditsraz,vyhulil špeka s Progírem a kosti mě čirou náhodou za čas přistáli v balíčku ve schránce
krásným růžovým balíčku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 24.01.2009 14:21:12 Offline |
mr.BSE psal:Jenom pro upřesnění, ta verze s Progírem se může použít i bez toho hulení uschlýho sena
Jestli von ten Progear nebude nakej rozbitej. Hulil jsem s nim nekolikrat a zadny novy kosti nemam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
mr.BSE psal:Jenom pro upřesnění, ta verze s Progírem se může použít i bez toho hulení uschlýho sena
To je pičovina,bez toho čouda by to bylo jako něco chtít bez "závazné obědnávky" A navíc to stmeluje kolektiv
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx psal:mr.BSE psal:Jenom pro upřesnění, ta verze s Progírem se může použít i bez toho hulení uschlýho sena
Jestli von ten Progear nebude nakej rozbitej. Hulil jsem s nim nekolikrat a zadny novy kosti nemam.
asi blbej matroš
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 24.01.2009 15:03:20 Offline |
mr.BSE psal:nicola.foxx psal:mr.BSE psal:Jenom pro upřesnění, ta verze s Progírem se může použít i bez toho hulení uschlýho sena
asi blbej matroš
Takova slabsi schodova seance
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
konečně správný gurmán,tak je to správné,koukni na www.hotelulipy.cz každou sobotu sele,každý pátek gril speciality,hlavně klídek a dobrá pařba,přijed pokecáme,dnes za peníze,zítra zadarmo
chčije a chčije
..ó,díky za nabídku..asi tě chytnu za slovo..sice né včil,bo to mám krapet z ruky,ale v létě jezdíme ke kámošovi do Suchdola n.L..takže výlet by to mohl být gut..ale zatím je to daleko,časově,ale nikdy neříkej nikdy..uvidíme,snad to vyjde..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1