Nejsi přihlášen
SEM TO VYMENIL II...
Hele kluci a holky, ty motorky jsou fakt nebezpecny...
...nedalo se nic delat.... zkratka prisel cas na zmenu...
Po sedmi sezonach na B6S (nedrzim nahodou rekord na tomhle webu?) uz musela prijit zmena, a tak do garaze miri fungl nova GSX-R 750 K8 v modrobily barve.
Tedka mi volal prodejce, ze uz dorazila na kram, takze sem ted kurva stastnej parchant.
Kazdopadne Bandit budu porad, protoze s tou motorkou jsem zazil moc na to, abych to ted prodal za nejakej trapnejch 45.000,-, pac za vic ´97 s namotanejma 62000km neprodam.
Halllelllujjjaaaaaaa
P.S. Diky Fildo
Bandit rulezz!!!
Re: SEM TO VYMENIL II...
...už mi taky A. volal, že dorazila ...tak já ti votpoledne aspon poškrábu nádrš ...nebo že bych sešel svíst???...asi jo, sice mě bolí rameno, ale ty seš šikovnej, tag si to dyštag vopravíš, dyby mi to vypadlo z ruky, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 14:43:08 Offline |
vOjTaB6 psal:Filous psal:Loser psal:ses trapnej
...jak machruje, co???
Vy dva blbouni, kdybyste vedeli, jak sem ted stastnej...
tak s ni hned někde plácni ať máš dvoujnásobnou radost
Ve zdravý ji užij.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 14:52:49 Offline |
Ja ti nevim jestli je to teda zmena k lepsimu. Becko je nenahraditelna zalezitost.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
inkvizitorr (Administrator) 21.01.2009 14:53:17 Offline |
sedumpade asi jí zejtra pudu trochu poslintnout nicméně samo výborná volba a hodně štěstí v tom soužití
doba je temná...
tise zavidim
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 15:01:55 Offline |
vOjTaB6 psal:nicola.foxx psal:Ja ti nevim jestli je to teda zmena k lepsimu. Becko je nenahraditelna zalezitost.
Vsak sem psal, ze B6 zustava.
Takze na srazy budes jezdit na Becku, aby jsi si neuriznul tu vostuda Ale zavidim teda taky
Lihy psal:vOjTaB6: Ty voe takovou modernu jo? no to mě poser Tak si jí užívej a vofafrně
Ps. možná bys měl povolit nějaký šrouby (třeba na kyfce) aby si nebyl nesvůj že se to nekroutí
...neboj, já mu něco povolim...a třeba mu votfouknu gumy
Filous psal:Lihy psal:vOjTaB6: Ty voe takovou modernu jo? no to mě poser Tak si jí užívej a vofafrně
Ps. možná bys měl povolit nějaký šrouby (třeba na kyfce) aby si nebyl nesvůj že se to nekroutí...neboj, já mu něco povolim...a třeba mu votfouknu gumy
Lihy ty si kun, ale je fakt, ze ten podvozek asi bud vo necem jinym...
FILOUS!!!!! vis, ze si mensi a lehci...
Bandit rulezz!!!
Já ti nezávidím tiše, ale zatraceně nahlas
V nejbližší době se jdeme podívat do stavebnin na nějaké mozaiky a do nové koupelny si necháme vymozaikovat nápisy DUKE, DUCATI, GSXR 750... ať víme, co všechno jsem si mohli pořídit
vOjTaB6 psal:Hele kluci a holky, ty motorky jsou fakt nebezpecny...
...nedalo se nic delat.... zkratka prisel cas na zmenu...
Po sedmi sezonach na B6S (nedrzim nahodou rekord na tomhle webu?) uz musela prijit zmena, a tak do garaze miri fungl nova GSX-R 750 K8 v modrobily barve.
Tedka mi volal prodejce, ze uz dorazila na kram, takze sem ted kurva stastnej parchant.
Kazdopadne Bandit budu porad, protoze s tou motorkou jsem zazil moc na to, abych to ted prodal za nejakej trapnejch 45.000,-, pac za vic ´97 s namotanejma 62000km neprodam.
Halllelllujjjaaaaaaa
P.S. Diky Fildo
Jeden z mala banditaku s kterejma sem se projel a von to proda a vymeni za motorku kera me nidky v garazi stat nebude i kdyz bych moc pral. Tak hlavne vopatrne jo, to jede trosku jinak nez B6
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Progear 650 (Člen) 21.01.2009 15:15:27 Offline |
závist... takhle to doufám bude časem i u mě...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Totok! ABiku vidíš to?
já chci taky Aspoň podívat na chviličku, jen dva prstíčky.. co ty na to Vojto?
Jinak gratulace veliká, třeba se taky jednou dočkáme. Žádná hypoška, motórku pořídíme
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:
Totok! ABiku vidíš to?
Jinak gratulace veliká, třeba se taky jednou dočkáme. Žádná hypoška, motórku pořídíme
Jako nechci tady mluvit za Vojtu, ale myslim že ty dva prstíčky si vohřeje rád
sorry já musel
Petula psal:
Totok! ABiku vidíš to?
Ci by byli ty dva prsticky? Jestli moje, tak to beru, alebacha, jsem jako Jezinky, nejdriv jen dva prsticky...
Sorry Abiku, ale tohle si vo to rikalo...
Bandit rulezz!!!
Bedřich psal:Tak ať to jezdí
jinak dá se B6 prodat za víc, vlastní zkušenost
To jo, asi bych ji nekomu vnutil, ale ja proste nechci, ta motorka mi prirostla k srdci, nasypal jsem do ni hafo penez a nez abych ji prodal, tak si ji radsi budu dal mazlit a hejckat a sypat do ni prachy
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Petula psal:
Totok! ABiku vidíš to?
Jinak gratulace veliká, třeba se taky jednou dočkáme. Žádná hypoška, motórku pořídímeCi by byli ty dva prsticky? Jestli moje, tak to beru, alebacha, jsem jako Jezinky, nejdriv jen dva prsticky...
Sorry Abiku, ale tohle si vo to rikalo...
Zkušení ví, že TOHLE JE KUFR MÉHO AUTA Čekám na ty vaše prstíčky chlapci
Progear 650 (Člen) 21.01.2009 15:42:00 Offline |
Marián psal:jako supr volba,k tomu neni co dodat
tahleta kombinace uz mi dlouhou dobu vrta v hlave a asi este chvili bude...
myslim,ze s progírem sme se vo tom kdysi bavili a je na tom podobne
vsak sem se o kousek vejš na tohle téma už vyblil...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 15:50:51 Offline |
Progear 650 psal:Marián psal:jako supr volba,k tomu neni co dodat
myslim,ze s progírem sme se vo tom kdysi bavili a je na tom podobnevsak sem se o kousek vejš na tohle téma už vyblil...
hele Progu máš už k tomu vyhlídnutý i bezpečnostní pásy?Já jen aby tě to nevodfouklo
Nojonojo hoši, trošku jsem si naběhla, no ale co už, sranda musí být
to Vojta:
ABik mi něco tají? Kurňa.. no bouchat do čínkárny chodí a zbraně máme taky, ale ve filmu bych ho teda nepoznala
Ale pak nevím, kam mizí prachy za honorář nějaké tajné konto v tom bude, myslím ty dva prstíčky ještě přehodnotím
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Progear 650 (Člen) 21.01.2009 16:18:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:Marián psal:jako supr volba,k tomu neni co dodat
myslim,ze s progírem sme se vo tom kdysi bavili a je na tom podobnevsak sem se o kousek vejš na tohle téma už vyblil...
hele Progu máš už k tomu vyhlídnutý i bezpečnostní pásy?Já jen aby tě to nevodfouklo
neboj se nic, to má dobrou aerodynamiku...
Vojta nám to jistě brzo potvrdí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...už mi taky A. volal, že dorazila ...tak já ti votpoledne aspon poškrábu nádrš ...nebo že bych sešel svíst???...asi jo, sice mě bolí rameno, ale ty seš šikovnej, tag si to dyštag vopravíš, dyby mi to vypadlo z ruky, né???
cifix, jsem jel zrovna kolem bych ti s tim bejval helfnul
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...uš sem mu na ní i seděl, škoda že sem neumim dát fotku ...nooo je to heský, ale na krámě stojí vedle litr s titanovejma trombónama vot Yoshiho...hmmmm...měl bych asi dilema
este ze takovy dilema nemusim resit,pac bych byl uplne v prdeli...
...sam mezi jebkarema...
Filous psal:...uš sem mu na ní i seděl, škoda že sem neumim dát fotku ...nooo je to heský, ale na krámě stojí vedle litr s titanovejma trombónama vot Yoshiho...hmmmm...měl bych asi dilema
takovej starej ajťák a neumíš vložit fotku?
..no tak jsme 2 no
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:...uš sem mu na ní i seděl, škoda že sem neumim dát fotku ...nooo je to heský, ale na krámě stojí vedle litr s titanovejma trombónama vot Yoshiho...hmmmm...měl bych asi dilema
..no tak jsme 2 no
tři
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:ross psal:Filous psal:...uš sem mu na ní i seděl, škoda že sem neumim dát fotku ...nooo je to heský, ale na krámě stojí vedle litr s titanovejma trombónama vot Yoshiho...hmmmm...měl bych asi dilema
..no tak jsme 2 notři
tak to už je na klub
VikecB12 psal:ross psal:PALOUS psal:
třitak to už je na klub
No jo,jenomže ty ses to "ještě" nenaučil a voni to "už" zapoměli
Tak přesně tak to jepáč neš abych stresoval,že mě tam vybjehne prázdný vokno,tak na to radšidokud byl rex.pes tak mě to šlo
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:ross psal:
tak to už je na klubNo jo,jenomže ty ses to "ještě" nenaučil a voni to "už" zapoměli
Tak přesně tak to jepáč neš abych stresoval,že mě tam vybjehne prázdný vokno,tak na to radšidokud byl rex.pes tak mě to šlo
a když už, tak ti tam dá modulátor "idiota"
Banditatom (Člen) 21.01.2009 23:12:57 Offline |
vono to gsxr má kapoty pane kohn??tak tomu já nerozumím
hlavně se nerosekej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
To dilema sem mel taky... ale gdyz ta 750 je pro me takova ikona.
Jo a diky za fotku v mailu.
Bandit rulezz!!!
Progear 650 (Člen) 22.01.2009 10:53:36 Offline |
gore psal:...7
...8...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2009 12:09:05 Offline |
Filous psal:Marián psal:cekam furt na tu fotku...
...no to se načekáš
tak jí pošli do mailu někomu kdo to vložit umí teda pokud zvládneš i to poslání mailem
Ondráš psal:Marián psal:myslim,ze nic...
Ale jo... Holub se cestou asi stavěl na obědě...http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ipl750.JPG
2 FIlous: Jsem to musel zmenšit, páč bysme vod osirise dostali vobá.
pěkný, pěkný
a teď detail toho škrábance na nádrži
inkvizitorr (Administrator) 22.01.2009 23:45:35 Offline |
...Vojto, uš to vodvez!!! ...ten vefuck uš je uplně roztřepenej ...a víš co je blbý??? ...jag Inkvizoj ukápla jedovatá slina, tag to poleptalo lak na přední kapotě, ale copa vo to, to lakýra spraví, ale vono to rozleptalo i svjetlo...to si asi budeš mušet koupit nový, chceš ho hnet vobjednat???
nicola.foxx (Člen) 23.01.2009 11:23:48 Offline |
Filous psal:...Vojto, uš to vodvez!!! ...ten vefuck uš je uplně roztřepenej ...a víš co je blbý??? ...jag Inkvizoj ukápla jedovatá slina, tag to poleptalo lak na přední kapotě, ale copa vo to, to lakýra spraví, ale vono to rozleptalo i svjetlo...to si asi budeš mušet koupit nový, chceš ho hnet vobjednat???
No aspon, ze vi jak na tom je
Filous, Inkvizz, vy dva šmejdi, si to s váma vyřídim!!!
Uš se těšim, jag na nějakym sraze budu s rukama vot hořčice a kečupu vobdivovat Filousoj leštěnku... a tomu s tim chlupem na bradě přemostim spínač na stojánek, aby si zas vyměnil pár hovorů s A-spiritem jako loni na jaře...
Se těšte panáčci...
Bandit rulezz!!!
nicola.foxx (Člen) 23.01.2009 17:32:26 Offline |
A co ta fotka kurna??
nicola.foxx (Člen) 23.01.2009 17:33:17 Offline |
A at je ta fotka s aktualnim stavem.
nicola.foxx (Člen) 23.01.2009 17:56:11 Offline |
vOjTaB6 psal:Jaká? Dyť už tu máš dvě, na jedný mi jí przní Filous a na druhej Inkvizz
Ojjjjj beru to zpatky. Pekny moooc pekny.
PALOUS psal:Filous psal:...tak uš jí vodves...zabalenou jag vánoční dárek vod Jéžíška ...snat jí cestou neztratěj
měl aspoň vlek bes plachty?
Pěkně ju prosolit,ať ten hliník není takovej jalovej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...vlek bes plachty měl ale vodalil to plachtou vot Lujze, že by se s tym moch i potápjet ...spotřeboval nespočet kurtů a gumicuků a k tomu kilometry americký pásky ...škoda že sem to nevyfotil
Filous psal:...vlek bes plachty měl ale vodalil to plachtou vot Lujze, že by se s tym moch i potápjet ...spotřeboval nespočet kurtů a gumicuků a k tomu kilometry americký pásky ...škoda že sem to nevyfotil
...vobalil...ehm...
...abych to doplnil, celou cestu sem jel se staženou prdelí, že bych moh štípat desítku drát. Ale kočka už je doma, stojí krásně v pokoji, kde počká do jara...
Filousoj: sice to bylo vobaleny jag vánoční stromeček, ale dojel sem domu bez problému a nemusel sem vůbec nic čistit, ale stejně sem jí už dvakrát jen tak cvičně přepoucnul aspoň antistatickou utěrkou...
Zejtra sem hodim fotky.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:...abych to doplnil, celou cestu sem jel se staženou prdelí, že bych moh štípat desítku drát. Ale kočka už je doma, stojí krásně v pokoji, kde počká do jara...
Filousoj: sice to bylo vobaleny jag vánoční stromeček, ale dojel sem domu bez problému a nemusel sem vůbec nic čistit, ale stejně sem jí už dvakrát jen tak cvičně přepoucnul aspoň antistatickou utěrkou...
Zejtra sem hodim fotky.
...no tag ...a né abys spal f sedle nebo si přesedíš kostrč ...to bude krááááás ná noc, co???
Filous psal:vOjTaB6 psal:...abych to doplnil, celou cestu sem jel se staženou prdelí, že bych moh štípat desítku drát. Ale kočka už je doma, stojí krásně v pokoji, kde počká do jara...
Zejtra sem hodim fotky....no tag ...a né abys spal f sedle nebo si přesedíš kostrč ...to bude krááááás ná noc, co???
Mnooo, už sem přemejšlel, že jí dam na tu první noc v novém domově deku, aby nenastydla...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:...abych to doplnil, celou cestu sem jel se staženou prdelí, že bych moh štípat desítku drát. Ale kočka už je doma, stojí krásně v pokoji, kde počká do jara...
Zejtra sem hodim fotky....no tag ...a né abys spal f sedle nebo si přesedíš kostrč ...to bude krááááás ná noc, co???
Mnooo, už sem přemejšlel, že jí dam na tu první noc v novém domově deku, aby nenastydla...
...no jó, to bys měl, aby ti na jaře nekejchala do vejfuku ...lidi, von ji má vopravdu vedle postele ...škoda že bydlim ve třetim patře
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2009 08:53:48 Offline |
vOjTaB6 psal:Sakra, sem zapomnel na tu fotku, a z Germanie se na ftp nedostanu. Je tu nekdo, komu to muzu poslat a von to sem hodi?
pošli
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2009 10:28:21 Offline |
Banditatom (Člen) 26.01.2009 11:43:47 Offline |
chci taky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1