Nejsi přihlášen
Krátké bovdeny(lankovody)
Rozhodl jsem se přes zimu udělat malou "street" úpravu mého bandita. Po nasazení řidítek jsem zjistil že plynové a spojkové lanka jsou krátké, což se dalo čekat.
Předpokládám že je možné koupit lanka i s bovdenem delší, ale nevím které to jsou. Kdo má s tímhle zkušenosti, prosím poraďte, viz http://louis.mtt-brno.cz/detail/doplnky … ple/0/776/
Live to ride & ride to live.
Banditatom (Člen) 26.01.2009 17:17:55 Offline |
Re: Krátké bovdeny(lankovody)
Koldan psal:neumím si představit co tam máš za vlaštofky,že ti nesedí lanka? kuwa ty na tom budeš "nasranej" jak Palous
mám 80tky a pohoda jestli tam máš to co v profilu tak se není čemu diviti
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Koldan psal:neumím si představit co tam máš za vlaštofky,že ti nesedí lanka? kuwa ty na tom budeš "nasranej" jak Palous
U tebe v profilu se nedivím že pohoda 80 cm je pěkně daleko vod sebe.
Banditatom (Člen) 26.01.2009 17:35:15 Offline |
Michal Dk psal:Banditatom psal:Koldan psal:neumím si představit co tam máš za vlaštofky,že ti nesedí lanka? kuwa ty na tom budeš "nasranej" jak Palous
U tebe v profilu se nedivím že pohoda 80 cm je pěkně daleko vod sebe.
nepaňemaju???
Banditatom psal:Michal Dk psal:Banditatom psal:
mám 80tky a pohoda jestli tam máš to co v profilu tak se není čemu divitiU tebe v profilu se nedivím že pohoda 80 cm je pěkně daleko vod sebe.
nepaňemaju???
Mrkni se do svýho profilu jak tam sedí asi mladá a nohy má na heftech.
Banditatom (Člen) 26.01.2009 17:41:54 Offline |
Michal Dk psal:Banditatom psal:Michal Dk psal:
U tebe v profilu se nedivím že pohoda 80 cm je pěkně daleko vod sebe.nepaňemaju???
Mrkni se do svýho profilu jak tam sedí asi mladá a nohy má na heftech.
jo táááááák tak to je mladá ale vona má 150cm tak proto ty řidítka vypadaj širokánský jestli myslíš totok jestli myslíš něco jinnýha tak to mě zatím nenapadlo
Banditatom psal:jo táááááák tak to je mladá ale vona má 150cm tak proto ty řidítka vypadaj širokánský jestli myslíš totok jestli myslíš něco jinnýha tak to mě zatím nenapadlo
A co děláte po večerech?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 26.01.2009 18:05:01 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:jo táááááák tak to je mladá ale vona má 150cm tak proto ty řidítka vypadaj širokánský jestli myslíš totok jestli myslíš něco jinnýha tak to mě zatím nenapadlo
A co děláte po večerech?
hrajeme scrable
Lukas_118 psal:Rozhodl jsem se přes zimu udělat malou "street" úpravu mého bandita. Po nasazení řidítek jsem zjistil že plynové a spojkové lanka jsou krátké, což se dalo čekat.
Předpokládám že je možné koupit lanka i s bovdenem delší, ale nevím které to jsou. Kdo má s tímhle zkušenosti, prosím poraďte, viz http://louis.mtt-brno.cz/detail/doplnky … ple/0/776/
No jestli tam máš to co je na fotce v profilu,tak bych ti dal jednu manší radu. Zařízni konce těch řídítek tak,aby byly široký těch 80-82cm,to je takovej strop rozumnejch rídítek,pak ti došáhne fšechno celkem bez problémů a bude to ještě rozumě ovladatelný,to co tam máš tedka je tak akorát dobrý k rozkmitávání si řídítek ve větší rychlosti
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom psal:Koldan psal:neumím si představit co tam máš za vlaštofky,že ti nesedí lanka? kuwa ty na tom budeš "nasranej" jak Palous
tady zas něpanimáju já? mám tam TAGY,a ty nejsou zrovna úzký a problém sem prostě neměl,trošku se to popotáhlo a bylo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 26.01.2009 19:53:58 Offline |
Lukas_118 psal:Stály mě pár kaček, tak jsem to chtěl testnout, jsou to 90 tky. Na kmitání jsem nepomyslel, asi dám na vaše rady a lehce ja zaříznu, ještě že je ta zima tak dlouhá .
jj uděláš dobře
Koldan psal:Banditatom psal:Koldan psal:neumím si představit co tam máš za vlaštofky,že ti nesedí lanka? kuwa ty na tom budeš "nasranej" jak Palous
tady zas něpanimáju já? mám tam TAGY,a ty nejsou zrovna úzký a problém sem prostě neměl,trošku se to popotáhlo a bylo
řek bych,že už mi to došlo,vono to bylo na jeho profil,že jo,páč to co tam je je fakt ouchylárna na to nemá ani Palous a ten jezdil sakra "nasranej"
Banditatom (Člen) 26.01.2009 20:19:36 Offline |
Koldan psal:Koldan psal:Banditatom psal:
mám 80tky a pohoda jestli tam máš to co v profilu tak se není čemu divititady zas něpanimáju já? mám tam TAGY,a ty nejsou zrovna úzký a problém sem prostě neměl,trošku se to popotáhlo a bylo
řek bych,že už mi to došlo,vono to bylo na jeho profil,že jo,páč to co tam je je fakt ouchylárna na to nemá ani Palous a ten jezdil sakra "nasranej"
tak kuci jsem s toho fakt jetel buď bych měl přestat pít nebo by mi mohl někdo vysvětlit voco tady jde?
první nepřichází v uvahu pač se lečím tak beru to druhý
no právě a Bandittatom pak řek,že estli mám také řidítka jak v profilu,tak se nedivíš,že sem neměl problémy,já ti vodepsal,že mám tagy a že nechápu a pak mi došlo,žes myslel asi profil Lukase,páč s těma jeho vlaštofkama je jasný,že problém musí mít
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2009 09:37:40 Offline |
no tak s řídidlama z chopera
pilku a zkrátit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1