Nejsi přihlášen
"ovázání" svodů - matroš
hale co se používá na omotávání svodů??... myslím to co je vidět často na různejch stavbách....vypadá to jak kobercovka
a k čemu to vlastně slouží??
Re: "ovázání" svodů - matroš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 26.01.2009 12:36:51 Offline |
Radek-Ban psal:k čemu je to dobrý ..vypadá to na
aby svodíkum nebyla zimička
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fidoB6 psal:Ty už si fakt na palici, vole si ovaz lano kolem krku a ne hezky svody na béčku. Nevim k čemu to je, ale je to k
někdo se zelenou bandaskou bude říkat o něčem že je to k , jo????
se jen ptám, ne??
Má to údajně i ten efekt (třeba u tuningu zaměřenýho na výkon) že výfukový plyny v potrubí pomaleji chladnou a maj tak vyšší rychlost pohybu v potrubí (rychlejší odtah spalin z motoru = ryhlejší plnění motoru). Tutově mě to tu někdo zkritizuje, technicky vysvětlený na , uznávám ale nějak tak jsem to kdysi pochopil
Ne asi
luig psal:Má to údajně i ten efekt (třeba u tuningu zaměřenýho na výkon) že výfukový plyny v potrubí pomaleji chladnou a maj tak vyšší rychlost pohybu v potrubí (rychlejší odtah spalin z motoru = ryhlejší plnění motoru). Tutově mě to tu někdo zkritizuje, technicky vysvětlený na , uznávám ale nějak tak jsem to kdysi pochopil
...hlavně třeba u aut to snižuje teplotu v motorovym prostoru, tym pádem by měla bejt i nižší teplota nasávanýho vzduchu, což má dobrej vlif na průbjech plnění...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
luig psal:Má to údajně i ten efekt (třeba u tuningu zaměřenýho na výkon) že výfukový plyny v potrubí pomaleji chladnou a maj tak vyšší rychlost pohybu v potrubí (rychlejší odtah spalin z motoru = ryhlejší plnění motoru). Tutově mě to tu někdo zkritizuje, technicky vysvětlený na , uznávám ale nějak tak jsem to kdysi pochopil
Jo,je to tak nějak,používají to myslím hlavně na sprintech a dokonce se mě to na nějaké nabroušené H-D Dyně líbí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:luig psal:Má to údajně i ten efekt (třeba u tuningu zaměřenýho na výkon) že výfukový plyny v potrubí pomaleji chladnou a maj tak vyšší rychlost pohybu v potrubí (rychlejší odtah spalin z motoru = ryhlejší plnění motoru). Tutově mě to tu někdo zkritizuje, technicky vysvětlený na , uznávám ale nějak tak jsem to kdysi pochopil
...hlavně třeba u aut to snižuje teplotu v motorovym prostoru, tym pádem by měla bejt i nižší teplota nasávanýho vzduchu, což má dobrej vlif na průbjech plnění...
to taky zní logicky
Ne asi
hans psal:fidoB6 psal:Ty už si fakt na palici, vole si ovaz lano kolem krku a ne hezky svody na béčku. Nevim k čemu to je, ale je to k
někdo se zelenou bandaskou bude říkat o něčem že je to k , jo????
se jen ptám, ne??
Ty vole jeden Hlavně ten tvuj držák SPZ, kurva dát si tam plech z lopaty, to je teprv mňamka
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:hans psal:woe to neni držák spz, ale hustej blatník....
Takže pak už je to jako hezký,jo?
to si čuď
a hlavně je to krutej tjůning...
Stránky: 1