Nejsi přihlášen
Re: Připevnění nosiče plotny pod kufr
Americkej psal:no jasně že jo-čtyři imbusový šrouby
Ty tam mam ted, myslel jsem uchyceni na nacvaknuti nebo neco podobneho. Proste, kdyz chci jednou za tyden ctrnact dnu vyjet s kufrem, tak abych nemusel sroubovat.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Jde to,jeden znamej použiva rychlospony ze zavodnich kapot.Je to na bajonet a ma plotnu namontovanou tak do 30vteřin,ale nesmi sundat kufr.Jinak ma plotnu v
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Pavel_B12 psal:Můžete mně někdo poradit, jestli existuje nějaká rychloupínací sada pro připevnění nosiče s plotnou( GIVI) na uchycení kufru za sedadlem?
Dik za radu
Pokud dobře chapu,tak mu jde o rychomontaž držaku s plotnou a ne kufru.Nechce jezdit s namontovanym lešenim a plotnou.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Pavel_B12 psal:Koldan psal:na druhů stranu aspoň by se to líp kradlo,tagže si to namontuj a šup sem s adresů
Mas to vzdusnou carou 2km
Hledej smudlo!
ha,už vím,tagže namontovat,jet k Trampovi na cigáro a až si pudeš kůpit kofolu,já to speněžím
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pavel_B12 psal:Koldan psal:na druhů stranu aspoň by se to líp kradlo,tagže si to namontuj a šup sem s adresů
Mas to vzdusnou carou 2km
Hledej smudlo!ha,už vím,tagže namontovat,jet k Trampovi na cigáro a až si pudeš kůpit kofolu,já to speněžím
Mas smulu, vypada to, ze budu dal jezdit s plotnou pritazenou sroubama. Jinak u Trampa zatim mrtvo, byl jsem tam minuly tyden v nedeli. Jak rikas, kofola a domu.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1