Nejsi přihlášen
Široká řídítka "opět"
Tak se mi zdá že toho chci nějak moc.
1) Sháním červené řídítka tvarově co nejvíce podobná origoším jen delší 75 - 80 cm. Průměry 22/18. Nikde jsem nic nenašel (Yacomi, Trávníček, Bikers, Miramoto). Nemáte někdo typ kde ještě hledat?
2) Jak se sundávají hefty z originálních větví, nechci je zničit a chci použít na nové větve? Jak to tam drží? Máte někdo typ?
Děkuji předem za reakce.
Bandit
GSX1250FA
Re: Široká řídítka "opět"
Bedřich psal:Taky je tam někdo lepí...
... epoxidem
...pak je to průser
...ale psal:
LukinB6 psal:........2) Jak se sundávají hefty z originálních větví........
takže to nebude tak drastický
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
na řidítka se spíš dívej v motokrosových příslušenstvích, www.mcf.cz apod. Jináč na ty hefty bych se asi vyprdnul, estli už sů používaný a eště je budeš rvat dolů a pak zase na jiné vlaštofky,tak myslím,že konečný výsledek bude zbastlený
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:...ad 2: kompresorem pod gumu foukni ofukovací pistolej vzduch nebo injekční stříkačkou s jehlou jarovou vodu
...já to dělam tag, že pod ně vrazim slabej šroubovák a stříknu čistič na řetěz nebo na brzdy...a de to samo...a ty vjetve hledej fakt spíš f šopech, kerý sou zaměřený na cross...a třeba Yacomi skoušels???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...ad 2: kompresorem pod gumu foukni ofukovací pistolej vzduch nebo injekční stříkačkou s jehlou jarovou vodu
...já to dělam tag, že pod ně vrazim slabej šroubovák a stříknu čistič na řetěz nebo na brzdy...a de to samo...a ty vjetve hledej fakt spíš f šopech, kerý sou zaměřený na cross...a třeba Yacomi skoušels???
Tam maji nějaký na čtyřkoly....sou hrozně vysoký, ále zase tam maji redukce díky kterejm můžeš ty široký trupky přidělat za použítí stávajících držáků, stojek něco kolem 500. Samo že hezčí sou od renthalu celý držáky, ale ty stojej nějak kolem 2000kč.
Já svý kupoval v BikersCrownu ve Vrbovce, dokonce na něbyla nějaká sleva (jsou to Acebis)
PS. ad. sundavání, nijak sem se s tim nesral ani sem tam nestříkal žádný maziva (bych to pak musel mejt aby to na novejch neklouzalo) Šly dolu celkem dobře, akorát je musíš jakoby tlačit z těch řidítek, né stahovat za tu část co je na konci řidítek... snad mě chápeš
vono totiž když tu gumu natahuješ tak se ti jakoby zužuje a drží se toho řidítka čím dál víc, ale když jí tlačíš, tak se ta rukojeť zkracuje a nafukuje, tím pádem jde dolu skoro sama
Lihy psal:PS. ad. sundavání, nijak sem se s tim nesral ani sem tam nestříkal žádný maziva (bych to pak musel mejt aby to na novejch neklouzalo) Šly dolu celkem dobře, akorát je musíš jakoby tlačit z těch řidítek, né stahovat za tu část co je na konci řidítek... snad mě chápeš
vono totiž když tu gumu natahuješ tak se ti jakoby zužuje a drží se toho řidítka čím dál víc, ale když jí tlačíš, tak se ta rukojeť zkracuje a nafukuje, tím pádem jde dolu skoro sama
...mazivo je na prd, proto používám ten čistič, kerej povolí to lepidlo a vyprchá...
Lihy psal:PS. ad. sundavání, nijak sem se s tim nesral ani sem tam nestříkal žádný maziva (bych to pak musel mejt aby to na novejch neklouzalo) Šly dolu celkem dobře, akorát je musíš jakoby tlačit z těch řidítek, né stahovat za tu část co je na konci řidítek... snad mě chápeš
Chápu, to je dobrý postřeh.
GSX1250FA
Banditatom (Člen) 27.01.2009 13:55:28 Offline |
http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … ead70c5a8f
já mám toďty a pohoda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 27.01.2009 13:56:13 Offline |
http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … ead70c5a8f
pardon jsi nejspíš myslel toďty
je zřejmé,že ruční práce ti dou,chce to babu woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
1) Sháním červené řídítka tvarově co nejvíce podobná origoším jen delší 75 - 80 cm. Průměry 22/18. Nikde jsem nic nenašel (Yacomi, Trávníček, Bikers, Miramoto). Nemáte někdo typ kde ještě hledat?
2) Jak se sundávají hefty z originálních větví, nechci je zničit a chci použít na nové větve? Jak to tam drží? Máte někdo typ?
Z řídítkama bacha,když budeš mít to "S" každé ti tam sedět nebudou(a hlavně rovné motokrosové nee) a hefty klidně znič,mám v garáži dvoje origo navíc
Kelly01 psal:Aj hulíš co je robka v práci a dělá na vás
...neumim si to zařídit jako ty ...tejden sem se válel a robka mi to asi záviděla, páč se nechala hospitalizovat se zánětem žaludku a slinifky, tagže sem musel nastoupit do továrny, aby měli děti a pesa co jíst
Banditatom (Člen) 28.01.2009 11:18:22 Offline |
Filous psal:Kelly01 psal:Aj hulíš co je robka v práci a dělá na vás
...neumim si to zařídit jako ty ...tejden sem se válel a robka mi to asi záviděla, páč se nechala hospitalizovat se zánětem žaludku a slinifky, tagže sem musel nastoupit do továrny, aby měli děti a pesa co jíst
sežer psa
Kelly01 psal:,červená knihovna hadra
červenou knihovnu budou mít až Filous příde z kolbenky a najde vedle tý knihovny staršího malýho filouse jak ho školí mladá rómská sousedka.....von je Filip prej trošku prudkej....se teda říká...a to jistě chápeš že ho trochu vykolejí...rómka v jeho bytě.....s jeho klukem.... to je pak jasný, že ta knihovna bude červená...
Banditatom (Člen) 28.01.2009 12:48:18 Offline |
Lihy psal:Kelly01 psal:,červená knihovna hadra
červenou knihovnu budou mít až Filous příde z kolbenky a najde vedle tý knihovny staršího malýho filouse jak ho školí mladá rómská sousedka.....von je Filip prej trošku prudkej....se teda říká...a to jistě chápeš že ho trochu vykolejí...rómka v jeho bytě.....s jeho klukem.... to je pak jasný, že ta knihovna bude červená...
cár masa s chlupama
Lihy psal:Kelly01 psal:,červená knihovna hadra
...no ty vole!!! ...to bych proďál tři inkfarkty v rychlym sledu za sebou a pag bych je utlouk vobá
Banditatom (Člen) 28.01.2009 13:21:27 Offline |
oh mein Fuhrer vidíš to!? bych si raděj usek
Mour psal:Filous psal:Mour psal:Gdo neměl cigánku, není chlap
...asi nigdy nebudu chlap ...dyk tag divně smrděj
...ve válce mě to tak ani nepřišlo
...no jó, tag za války se to tag nebere ...ale jinag bych se do toho nepouštěl, páč by mohlo jít vo hanobení rasy a národa a na to já sem vopatrnej, abych se nedostal do kříšku se zákonem, sem spořádanej vopčan, né???
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...asi nigdy nebudu chlap ...dyk tag divně smrděj...ve válce mě to tak ani nepřišlo
...no jó, tag za války se to tag nebere ...ale jinag bych se do toho nepouštěl, páč by mohlo jít vo hanobení rasy a národa a na to já sem vopatrnej, abych se nedostal do kříšku se zákonem, sem spořádanej vopčan, né???
...to jako že by ju jako zavřeli? ...že mě jako zhanobila
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
...ve válce mě to tak ani nepřišlo...no jó, tag za války se to tag nebere ...ale jinag bych se do toho nepouštěl, páč by mohlo jít vo hanobení rasy a národa a na to já sem vopatrnej, abych se nedostal do kříšku se zákonem, sem spořádanej vopčan, né???
...to jako že by ju jako zavřeli? ...že mě jako zhanobila
...tag tag, parťáku
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2009 14:49:38 Offline |
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...no jó, tag za války se to tag nebere ...ale jinag bych se do toho nepouštěl, páč by mohlo jít vo hanobení rasy a národa a na to já sem vopatrnej, abych se nedostal do kříšku se zákonem, sem spořádanej vopčan, né???...to jako že by ju jako zavřeli? ...že mě jako zhanobila
...tag tag, parťáku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy psal:Banditatom psal:oh mein Fuhrer vidíš to!? bych si raděj usek
jo děláš dobře dyk sou to špíny nemytý, jo jo, třeba tahle:
http://bp1.blogger.com/_QwZQbYtjNYc/SFP … su_209.jpg
o tu bych neopřel ani kolo
.
.
.
lidská blbost nezná hranic...
...nóóó ...to je ta Aranka ze Žatce
Lihy psal:Banditatom psal:oh mein Fuhrer vidíš to!? bych si raděj usek
.
.
.
lidská blbost nezná hranic...
vo tu jo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Lihy psal:Banditatom psal:oh mein Fuhrer vidíš to!? bych si raděj usek
.
.
.
lidská blbost nezná hranic...vo tu jo
vo tu by sis vopřel cokoliv, ty jeden
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1