Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Polícia v ČR :)

alex (Člen)
25.01.2009 14:02:31

Polícia v ČR :)

co je to? invalid, alebo bezohladny vodic... idontknow

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/alex/Policie.jpg

...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
bery (Člen)
25.01.2009 14:03:45

Re: Polícia v ČR :)

alex psal:

co je to? invalid, alebo bezohladny vodic... idontknow
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … olicie.jpg

ani jedno ani druhý - pouze českej poldabigsmile

momentalně zavostalej
Baltazar (Člen)
25.01.2009 14:38:48

jinde nebylo místobigsmile

The father of the little princess of the dawn
barynek (Člen)
25.01.2009 15:23:04

takovejch fotek je na netu 3ass jsou to kokotiheadshake vidět tam někoho jinýho tak se poserou ale oni můžousick

Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen)
25.01.2009 17:07:21

Tohle je stara fotka, ale jinac se chovaj porad stejne.
Jo holt ryba smrdi vod hlavy.smile2

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Michal Dk (Člen)
25.01.2009 18:06:41

Dali to tam schválně aby tam nemohl zaparkovat žádnej bezohlednej řidič.smile1Už tehdá se formovalo heslo Pomáhat a chránit.bigsmile

Tomas600N (Člen)
25.01.2009 20:05:26

no ja jak sem byl teď přes tyden na policejni stanici,na vyslech,kuli kradeži auta,tož tam měli po zdech plno jakychsik obrazu a zaujalo mě ''Pomáháme lidem'' a na fotce tam policajt s placačkou stavěl autoidontknowa bylo tam ještě cosik podobneho,ale nemužu si vzpomenout co

ross (Člen)
25.01.2009 20:05:49

co blbnete, vždyť parkujou dobřesurprised

90% z nich jsou invalidi a retardi

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ice (Člen)
25.01.2009 20:19:53

Čest chlopaki a dámy... sice se řadím asi mezi invalidy nebo retardy bigsmile, ale jak tak na to koukám, tak nejde o žádnou platnou značku... Alespoň u nás... smokin Vím, že podobných obrázků je všude hafo, a není problém štubáky nachytat v situacích, kdy se dají napadnout ohledně porušovaní pravidel silničního provozu, ale v tomhle případě jde o nesmysl. Parkoviště vyhrazené pro invalidu, tedy značka IP12 s O1 je označena nejen svislým, ale i vodorovným značením (bílý kříž na vozovce, občas doplněný obrázkem vozíčkáře) a ona značka nemá podobu tohoto nesmyslného textu. V tomto případě zde neí značka žádná. Dále, když se na obrázek pořádně podíváte, tak pochopíte, že je s vysokou pravděpodobností upravený a účelový... Tímto končí má obhajoba... a teď se můžete do mě pustit! smokinbigsmilebeer

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ondráš (Člen)
25.01.2009 20:44:26

Ice psal:

Čest chlopaki a dámy... sice se řadím asi mezi invalidy nebo retardy bigsmile, ale jak tak na to koukám, tak nejde o žádnou platnou značku... Alespoň u nás... smokin Vím, že podobných obrázků je všude hafo, a není problém štubáky nachytat v situacích, kdy se dají napadnout ohledně porušovaní pravidel silničního provozu, ale v tomhle případě jde o nesmysl. Parkoviště vyhrazené pro invalidu, tedy značka IP12 s O1 je označena nejen svislým, ale i vodorovným značením (bílý kříž na vozovce, občas doplněný obrázkem vozíčkáře) a ona značka nemá podobu tohoto nesmyslného textu. V tomto případě zde neí značka žádná. Dále, když se na obrázek pořádně podíváte, tak pochopíte, že je s vysokou pravděpodobností upravený a účelový... Tímto končí má obhajoba... a teď se můžete do mě pustit! smokinbigsmilebeer

Pokud bych tedy parkoval někde, kde by mělo být místo pro invalidy, ale jedno z značení (vodorovné nebo svislé) by tam chybělo, tak to znamená, že to označení je vlastně neplatné a tudíž nevymahatelné?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ice (Člen)
25.01.2009 20:54:22

pro Ondráš:

No, přesně v zákoně zní, že místo vyhrazené pro invalidy je označeno svislým dopravním značením IP12 s O1(možno i pro značku-RZ) a vodorovným (bílý kříž a pod. na zemi). Výklad Ministerstva vnitra je dost složitý a po přečtení, i když se v tomto okruhu pohybuju už dlouho, tak jsem si nebyl jistý, jak to vlastně mysleli, ale každopádně, na oné fotce není značení ani jedno. Svislé značení (sloupek se značkou) je prioritní a pak už je jen na posouzení daného jedince, jak se se situací popasuje... ale pokud na zemi není vodorovné značení, tak šikovný jedinec to ukecá, protože právní výklad opravdu není přesný a značení by měly být obě, jak značka na sloupku tak bílé označení ne zemi.smokin

Ondráš (Člen)
25.01.2009 20:56:34

Ice psal:

pro Ondráš:

No, přesně v zákoně zní, že místo vyhrazené pro invalidy je označeno svislým dopravním značením IP12 s O1(možno i pro značku-RZ) a vodorovným (bílý kříž a pod. na zemi). Výklad Ministerstva vnitra je dost složitý a po přečtení, i když se v tomto okruhu pohybuju už dlouho, tak jsem si nebyl jistý, jak to vlastně mysleli, ale každopádně, na oné fotce není značení ani jedno. Svislé značení (sloupek se značkou) je prioritní a pak už je jen na posouzení daného jedince, jak se se situací popasuje... ale pokud na zemi není vodorovné značení, tak šikovný jedinec to ukecá, protože právní výklad opravdu není přesný a značení by měly být obě, jak značka na sloupku tak bílé označení ne zemi.smokin

Takže je to zase jen o tom, jak se mu líbim, jakou má náladu a nebo kolik mu strčim do kapsy...smile2

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kojaksro (Člen)
25.01.2009 21:01:26

.....i když je to špatně označené, si myslím že místo pro invalidy to bude, pruhy co jsou kreslený na zemi i když sou na piču vidět, tak jsou dost daleko od sebe, že by to mohlo být pro invalidy. Ale je to špatně značené.....smokin

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ice (Člen)
25.01.2009 21:02:55

Tak to rozhodně není... A o kapse už vůbec ne... Značka je jasná... Pokud tam je, a člověk není blb aby ji neviděl, což tady nikdo není, tak tam prostě nezastaví... Nepřesnost onoho výkladu je vhodná jen k tomu, aby jsi to mohl ojebat, když zaparkuješ na místě, kde ona značka je, s tím, že víš, že i přesto to můžeš nějak okecat...

Doporučuju prostě na místech pro invalidy nezastavovat, a když už, tak raději se postavit do zákazu stání, protože tam je sazba stanovená zákonem mnohem menší...smokin

SLUGI (Člen)
25.01.2009 21:02:55

... dobrý nebo chybný značení, prostě normální člověk by mohl tu ceduli pochopit :evil
... zvlášť když vedle místa sou

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ice (Člen)
25.01.2009 21:12:23

SLUGI psal:

... dobrý nebo chybný značení, prostě normální člověk by mohl tu ceduli pochopit :evil
... zvlášť když vedle místa sou

Nezlob se teď na mě, nechci se tě dotknout... Cedule v tomto případě je úplně nesmyslná a jak jsem koukal na fotku, tak ta je nejspíše retušovaná. Ale to je vedlejší... Není to žádná značka... Nic určujícího... Neber to jako mou obhajobu policajtů za každou cenu, ale jako obhajobu kohokoliv v podobné nesmyslné situaci. (Když někdo napíše fixem na zeď "Tady neparkuj", tak si z toho asi taky nebudeš nic dělat, a oprávněně...) Mohu tě ujistit, že s praxe vím, že nespočetně lidí stojí na místech vyhrazených pro invalidy a to narozdíl od této situace správně označených, na jiných místech, kde by ti to hlava nebrala, a takových míst je opravdu hodně. Tohle je prostě účelová fotka... Člověk by se nad tím měl jen pousmát, a nebrat ji vážně, protože v tomto případě opravdu o nic nejde a problém v tom hledá jen ten, kdo prostě mermomoci potřebuje schladit své ego na cajtech za každou cenu. Dle mě jsou jiné  a hodnověrnější situace, jak je zahnat do kouta. smokin

SLUGI (Člen)
25.01.2009 21:22:12

... a už je to tady zas
... někdo něco nahodí a místo toho aby se to řešilo "selským rozumem" a něco se"pláclo" pomalu se to řeší za pomocí §
... je mi to vcelku jedno kdo a jak tam parkuje, sem jen chtěl říct to že když dojedu na takový místo a vedle je několik míst tak neřeším správnost cedule ale klidně zaparkuju vo místo vedle  evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI (Člen)
25.01.2009 21:24:47

... jo a proti policajtům (těm rozumnejm,ne těm pussy z Koldanova) nic nemám, mám za sebou 8,5 roku ve státní správě evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ice (Člen)
25.01.2009 21:29:13

SLUGI psal:

... a už je to tady zas
... někdo něco nahodí a místo toho aby se to řešilo "selským rozumem" a něco se"pláclo" pomalu se to řeší za pomocí §
... je mi to vcelku jedno kdo a jak tam parkuje, sem jen chtěl říct to že když dojedu na takový místo a vedle je několik míst tak neřeším správnost cedule ale klidně zaparkuju vo místo vedle  evil

Hele, nesmíš si to tak brát... Pokud jde o prdel, jde o prdel... Já reagoval na příspěvky kluků, kteří v tom viděli stupiditu policajtů a v neposledním případě nějaké jejich pochybení... Jestli ta fotka je pravá nebo ne, to prostě neřeším... Já tam zaparkovat, tak si té cedule možná ani nevšimnu...

Selský rozum je fajn... parkoviště je prázdné, invalida se postaví vedle a není škodný... Takhle si to myslel...? Takže o nic nejde... smokin

A jestli jsem řekl něco upřesňujícího ohledně §, tak to může komukoliv zde někdy prospět, i tobě... Tohle je forum... Lidi co mě znaj ví, že jsem pořád vychlamanej, až je to kolikrát sere..., ale prostě né vždy se musí na foru psát blbiny na pobavení a občas plácnout něco skorovážnýho není od věci. Přece jsem zase až tak moc neudělal... Nebo je to tu fakt až tak vyškatulkovaný? smokin

PALOUS (Člen)
25.01.2009 21:30:33

SLUGI psal:

... a už je to tady zas

kdybych věděl jak vložit foto,tak vám ukážu fotku kdyš jme jely s osim na motorkách na  slovač.prostě policie aj já na invalidechbigsmileale vylepenej sem byl jak sviňa kdyš se objevily policajti v hospodě a vono nicgooda jak sem vylez tak sem si to musel vyfotitgoodvoni to tam flákly takybigsmile

Jebat motorky :-)
Ice (Člen)
25.01.2009 21:32:27

PALOUS: No, a kdo je teď hrší, co? bigsmile Vždyť jde o hovno a né o život... goodsmokin

SLUGI (Člen)
25.01.2009 21:32:39

... jdu spat
... začíná se to odvíjet směrem na kterej nemám čas ani náladu
... DOBROU evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI (Člen)
25.01.2009 21:36:06

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/rep.gif

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris (Člen)
25.01.2009 21:41:35

...a taky to klidně mohlo bejt tak že zaparkoval na poslední volný místo a ty ostatní vokolo něj potom vodjeli bigsmile bavíme se vo hovně slugi, ale trénujem colombovskej úsudek bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ross (Člen)
25.01.2009 21:49:47

osiris psal:

...a taky to klidně mohlo bejt tak že zaparkoval na poslední volný místo a ty ostatní vokolo něj potom vodjeli bigsmile bavíme se vo hovně slugi, ale trénujem colombovskej úsudek bigsmile

a nebo taky mohli přijet v mlze tak hustý, že by se dala krájetsurprised

Ice (Člen)
25.01.2009 21:56:07

ross psal:
osiris psal:

a nebo tam stál už dlouho a to parkoviště postavili kolem něj bigsmile
smokin

PALOUS (Člen)
25.01.2009 22:02:54

Ice psal:

PALOUS: No, a kdo je teď hrší, co? bigsmile Vždyť jde o hovno a né o život... goodsmokin

jasan ale byl to soukr.pozemek a abych řek pravdu tak sem si toho všim až když sem šel od motorkybigsmile

PALOUS (Člen)
25.01.2009 22:04:30

ross psal:
osiris psal:

si v nemoci pouštíš rákosníčka co?bigsmile

osiris (Člen)
25.01.2009 22:04:37

...pamatuju bigsmile  pošli to ať si to připomenem

ross (Člen)
25.01.2009 22:09:54

PALOUS psal:
ross psal:
osiris psal:

si v nemoci pouštíš rákosníčka co?bigsmile

http://cz.youtube.com/watch?v=LEaacBiMlA4

bigsmilebigsmile

PALOUS (Člen)
25.01.2009 22:12:11

osiris psal:

...pamatuju bigsmile  pošli to ať si to připomenem

tak vlez na majl,sem to radši poslal na vobagood

osiris (Člen)
25.01.2009 22:18:59

...tak to je von s nima a potvrzuju že tam není žádná retuš bigsmile
...aby dobře viděl co na tom sloupu je napsanýho tak si zajel až přímo k němu bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Harmanec_001.jpg

Ice (Člen)
25.01.2009 22:21:32

No já věřím... bigsmile I to, že by se tam ty tři vozíčky mezi vás v klidu vešly bigsmilesmokin

PALOUS (Člen)
25.01.2009 22:25:49

Ice psal:

No já věřím... bigsmile I to, že by se tam ty tři vozíčky mezi vás v klidu vešly bigsmilesmokin

ale je fakt že sem vylepenej bylgoodvon byl ten bodovej systém novinka cca 2 měsíce a to se to dost buzerovalo všechnosick

Ice (Člen)
25.01.2009 22:30:32

jasná páka.. to by byl každej.... ale fakt je, že to žádná značka není... smokinbigsmile

alex (Člen)
27.01.2009 21:23:09

Ice: ja si osobne myslim, ze mas absolutnu pravdu s tymi znaceniami miest pre invalidov... Ked som tu fotku masiel, tak ma ani nenapadlo, ze to vlastne nie je platna dopravna znacka...
a k tomuto predchadzajucemu obrazku: ani tu nie je ziadna predpisana znacka...

...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Sandman (Člen)
30.01.2009 19:22:47

Ice psal:

Tak to rozhodně není... A o kapse už vůbec ne... Značka je jasná... Pokud tam je, a člověk není blb aby ji neviděl, což tady nikdo není, tak tam prostě nezastaví... Nepřesnost onoho výkladu je vhodná jen k tomu, aby jsi to mohl ojebat, když zaparkuješ na místě, kde ona značka je, s tím, že víš, že i přesto to můžeš nějak okecat...

Doporučuju prostě na místech pro invalidy nezastavovat, a když už, tak raději se postavit do zákazu stání, protože tam je sazba stanovená zákonem mnohem menší...smokin

Mno, ono by teoreticky šlo zastavit na tomto místě. Ale nemyslím, že bys řídil sanitku nebo hasičský speciálbigsmile

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Ice (Člen)
31.01.2009 10:17:44

To je opravdu malá pravděpodobnost... bigsmile I když i takoví se zde určitě najdou....smokin

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS