Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Obchodní označení

bracha (Člen)
31.01.2009 13:50:02

Obchodní označení

Ahoj všem :) dělám pojistku u ČP. Chtějí po mě obchodní označení bandita :) je to 2000 mam tam napsany GSF a to mě vyhodí jakoby to neodpovidalo tomu VINu. Nemohli by ste se nedko podivat co tam mate jestli je to dobre a je chyba u nich?

Diky :)

Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
barynek (Člen)
31.01.2009 13:55:54

Re: Obchodní označení

bracha psal:

Ahoj všem :) dělám pojistku u ČP. Chtějí po mě obchodní označení bandita :) je to 2000 mam tam napsany GSF a to mě vyhodí jakoby to neodpovidalo tomu VINu. Nemohli by ste se nedko podivat co tam mate jestli je to dobre a je chyba u nich?

Mam sice B12S 03 ale hádam to nebude problém a bude to všude stejný. Obchodní označení ve velkým TP - Bandit GSF 1200 S

Toť všegood

Bandit 4EVER!!!
Ice (Člen)
31.01.2009 14:06:49

Na 2001 je to taky tak... Pokud se nejedná o nějaké ty jejich zkratky, které ve velkém techničáku mám taky a nevím co znamenají bigsmile

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Smoula.koumak (Člen)
31.01.2009 14:49:35

jo a taky nezapomeňte, že Suzukibigsmilebigsmile

včera mi přišla  nová zelená karta od ČP a mám tam SUZUKI GSF 600 BANDIT

Bandit v lese :-))
bracha (Člen)
31.01.2009 16:40:00

no at tam dam cokoliv tak mi to napise "Zadaný VIN není platný pro dané vozidlo." takze bohuzel :( VIN je dobre

barynek (Člen)
31.01.2009 16:45:40

2 Smoula.koumak - jenže Suzuki je vyrobce, ne obchodní označeníidontknow to že ti to přijde na zelený kartě je pouze jméno motocyklu, pod kterým se prodává. To obchodní označení je pro výrobce Suzuki.

2 bracha - jestli ti to píše, že to neexistuje, tak se na to vyass elektronicky a prostě si tam zajdi, ukážeš jim velkej TP a na to ti nemůžou říct ani prd

Bandit 4EVER!!!
bracha (Člen)
31.01.2009 16:47:30

to jo ale takhle je to levnejsi :) sice o 2 kila ale kde je najdes na zemi :)

barynek (Člen)
31.01.2009 17:54:07

bracha psal:

to jo ale takhle je to levnejsi :) sice o 2 kila ale kde je najdes na zemi :)

jestli tě to nepustí tak tam budeš muset stejně zajít, tak to vyjde nastejno. Sice dvě kila na zemi nenajdeš, ale jako jednorázová investice myslim se to neass , ne? Jináč ti přeji mnoho zdaru s uazvřením onlinebigsmilegood

Bandit 4EVER!!!
Ice (Člen)
31.01.2009 17:56:46

no, já to mám ve velkým techničáku takhle:

Tovární značka, typ: SUZUKI GSF 1200S, WVA9
Typ: V720

co to znamená netuším bigsmile

Kakac (Člen)
31.01.2009 17:59:50

bracha psal:

Takže já mám toto B6S rok výroby 2000 a v TP je tohle :
druh:motocykl
kategorie vozidla:L3
Tovární značka:Suzuki
Typ: bez záznamu
Varianta : 600 S WVA8
Obchodní označení : GSF

a o banditu ani čárka tak tož tak a to mám už novej euro TPgood

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
barynek (Člen)
31.01.2009 18:03:37

Ice psal:

no, já to mám ve velkým techničáku takhle:

Tovární značka, typ: SUZUKI GSF 1200S, WVA9
Typ: V720

co to znamená netuším bigsmile

wogo "ajsi" - čti pořádně i ty nadřazený kolonky ... bigsmile

To že máš vozidlo specifikované motocykl jsi si asik všimnulbigsmile, takže dál, tovární značka vozidla je Suzuki - chápeme?good
typ vozidla je WVA9 což bude dle mně mít co do činění s nějakým technickým ozačením že to má dvě kola a řídítkaidontknow
obchodní označení je BANDIT GSF 1200 S, tam myslim, že jsi domaevil

V720 značí typ motoru, asi 4vál řadovej s počtem ventilů? nevim, neznám, odhaduju-nejsem technik.

No a to, že je tam zmínka o polokapotáži, to radši ani neroýzvádim soudě dle profilubigsmilebigsmilebigsmile

PS: kdyby tady někdo věděl konkrétně co který označení znamená tak se nechám rád poučitgood

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
31.01.2009 18:04:41

2 Ice - kvulivá tobě jsem dneska už 2x! vytahoval techničák, tak si toho važ, chlapebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Kakac (Člen)
31.01.2009 18:07:39

barynek psal:

2 Ice - kvulivá tobě jsem dneska už 2x! vytahoval techničák, tak si toho važ, chlapebigsmile

to já jen jednoubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Ice (Člen)
31.01.2009 18:19:14

Wolové... já už ho mám v ruce dneska asi po stý... bigsmile

pro barynek: tak to, že mám motocykl samo vím, proto jsem tu neopisoval všechno chlape... jinak bych asi nestihl dnešní plesání bigsmile

Co se obchodního označení týče, tak v TP u mě nenajdeš "Bandit" ani jednou... jedině, že bych si to tam někam dopsal... SUZUKI mám jen GSF 1200S a ty další slinty co jsem psal... :))) Co všechno ty nesmyslné načky (WVA9,V720 apod...) fakt nevím a netipuju... Už tak tu mám dost fanoušků, tak nenahrávám bigsmile

Prostě se smiřme s tím, že ty TP vyplňují jen lidé a podle své chuti... Loni mi napsala jedna trubka na koop do smlouvy název motorky tak, že mi domů přišla pojistka a na kartě bylo napsáno "SUZUKI BANDYT 1200S", takže se už nedivím ničemu bigsmile

barynek (Člen)
31.01.2009 18:20:55

Kakac psal:
barynek psal:

to já jen jednoubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

já mám taky ojro TP ale mám to tam takhle. U starších (do 2000) modelů se dávala do TP i spotřeba, a já už to tam nemám, takže si myslim že taky záleží na r.v.

Bandit 4EVER!!!
Ice (Člen)
31.01.2009 18:24:15

r.v. 2001 a spotřebu tam mám... kolik nenapíšu, po 101 už ho nevytahuju smokinbigsmile

Kakac (Člen)
31.01.2009 18:31:23

Ice psal:

pro barynek: tak to, že mám motocykl samo vím, proto jsem tu neopisoval všechno chlape... jinak bych asi nestihl dnešní plesání bigsmile

Co se obchodního označení týče, tak v TP u mě nenajdeš "Bandit" ani jednou... jedině, že bych si to tam někam dopsal... SUZUKI mám jen GSF 1200S a ty další slinty co jsem psal... :))) Co všechno ty nesmyslné načky (WVA9,V720 apod...) fakt nevím a netipuju... Už tak tu mám dost fanoušků, tak nenahrávám bigsmile

Prostě se smiřme s tím, že ty TP vyplňují jen lidé a podle své chuti... Loni mi napsala jedna trubka na koop do smlouvy název motorky tak, že mi domů přišla pojistka a na kartě bylo napsáno "SUZUKI BANDYT 1200S", takže se už nedivím ničemu bigsmile

To máš recht já mám na zelené kartě napsaný Suzuki/GSS600S ještě tam chybí háknkrajc bigsmilebigsmile
A to jsem to dvakrát už opravoval a furt nic . Jak u blbců bigsmile bigsmilebigsmile

barynek (Člen)
31.01.2009 18:33:04

Ice psal:

bavíme se o TP?bigsmilebigsmilebigsmile

....

Ice psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
31.01.2009 18:34:24

Ice psal:

r.v. 2001 a spotřebu tam mám... kolik nenapíšu, po 101 už ho nevytahuju smokinbigsmile

spotřebu tam nemámbad asi šetřili inkoustembigsmile

Bandit 4EVER!!!
Kakac (Člen)
31.01.2009 18:44:15

barynek psal:
Ice psal:

spotřebu tam nemámbad asi šetřili inkoustembigsmile

Kurva hoši beru to TP podruhý do rukysmile1smile1
Já tam spotřebu mám
Metodika:ZM
spotřeba :4,8
při rychlosti: 90 Km/hod
Retardér: Nebigsmile bigsmilebigsmilebigsmile
počet míst : 2
k sezení:2
k stání : 0 bigsmilebigsmilebigsmile
lůžek:0 bigsmilebigsmilebigsmile
Ale tohle by mě zajímalo jestli máte stejný jak já
Provozní hmotnost:230 kgsurprised
Celková/povolená:440/440 kg surprisedsurprised
Připomínám že je to B6S 00

barynek (Člen)
31.01.2009 19:05:51

tu celkovou/povolenou hmotnost mam na B12 455/455 a na dýlku lehce přes dva metrycool

bigsmile

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
31.01.2009 19:07:00

a už na vás ass a jdu na beerbeer

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS