Nejsi přihlášen
...info (diskuze)
..."prodej, koupě" si pište do bazaru ...a nebo to aspoň napište šikovně, tataři ...jako třeba "nevím kde koupit"
...kdo se na to vysere, tak se mu to tady nevohřeje ...konec hlášení zmetci neposlušný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 18.12.2008 13:22:46 Offline |
Re: ...info (diskuze)
amen
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LosBanditos (Člen) 22.01.2009 20:06:50 Offline |
Banditatom psal:amen
tak pravil bůh
LosBanditos adios !
Och, jak důležitá jsou zde témata, je tu opravdová hrozba toho že tu budou samé inzertní příspěvky.
Děte s tim do
Že tady můžeš ve velkym podnikat v prodeji nádobí a keramiky jen stačí někde to toho nechat vyškrábnout S, je v pořádku, ale že chceš na fóru nabídnout nějakou věc než jí dáš do jakýkoli veřejný inzerce je strašnej problém.
Ps. celá funkce cenzora je na píču. Bylo to tu zřízený snad pro to aby ten dotyčnej mazal věci který by mohly působit problém se zákonem týhle země, ne? Teď se mi zdá že se to tu zvrhává v různejma nepsnejma pravidlama svázanej web.
...co tady vole šíříš za bludy, co se tady kdy komu smazalo ? co vím já, tak jen to co patří do bazaru kterej snad není těžký najít ...ale tobě se při tom šláplo na kuří voko ...promiň, ale pro všechny to bylo stejný
osiris psal:...co tady vole šíříš za bludy, co se tady kdy komu smazalo ? co vím já, tak jen to co patří do bazaru kterej snad není těžký najít ...ale tobě se při tom šláplo na kuří voko ...promiň, ale pro všechny to bylo stejný
Jak mám vědět co se komu smazalo když to mizí bezestop. Vim akorát že se to smazalo mě.
Konkrétně k mému příspěvku. Vole když chci lednici na chatu, tak koukám do bazaru na bandit stránkách...asi do sekce náhradní díly mezi chladiče Dal sem to sem že by se to mohlo někomu hodit, nešlo o nějakej problém hodit to do aukra nebo do annonce.
A tohle "...promiň, ale pro všechny to bylo stejný" nechápu už vůbec, já tady řikám, že je to na hovno všeobecně pro všechny.
...ne mezi náhradní díly , ale je tam sekce "ostatní" ...jakej je problém v umístění tam ?
...zkus požádat inkvize jestli ti ve fóru zřídí sekci "prodám, koupím" a zruší bazar
Banditatom (Člen) 29.01.2009 13:42:36 Offline |
Lihy psal:Och, jak důležitá jsou zde témata, je tu opravdová hrozba toho že tu budou samé inzertní příspěvky.
Děte s tim do
Že tady můžeš ve velkym podnikat v prodeji nádobí a keramiky jen stačí někde to toho nechat vyškrábnout S, je v pořádku, ale že chceš na fóru nabídnout nějakou věc než jí dáš do jakýkoli veřejný inzerce je strašnej problém.
Ps. celá funkce cenzora je na píču. Bylo to tu zřízený snad pro to aby ten dotyčnej mazal věci který by mohly působit problém se zákonem týhle země, ne? Teď se mi zdá že se to tu zvrhává v různejma nepsnejma pravidlama svázanej web.
tak škrábnout jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1