Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » jen tak pro pobaveni..

gore (Člen)
30.01.2009 09:29:17

jen tak pro pobaveni..

..typek vod nas ze sousedni vsi fcera koupil myslim ze rok staryho bandita 1250 a gdyz valil ze ze servizu (ze zdibska na vodolkuidontknow) tak ze se sveze po dalnici (asik 6km) tak ji prej trocha podrzel mno a f momente civilni pašik blikacky a taaaaksmile1...zkratim to ...2500 kc fpussy a 3 body taktez
..myslim ze f lednu dobrybigsmile coolsmokinsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Ice (Člen)
30.01.2009 09:36:58

Re: jen tak pro pobaveni..

Tak za leden bych mu dal 1. místo! Tohle už asi nikdo netrumfne.... smokin

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Luk (Člen)
30.01.2009 09:37:59

to naserebigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kožak (Člen)
30.01.2009 09:38:28

gore psal:

..typek vod nas ze sousedni vsi fcera koupil myslim ze rok staryho bandita 1250 a gdyz valil ze ze servizu (ze zdibska na vodolkuidontknow) tak ze se sveze po dalnici (asik 6km) tak ji prej trocha podrzel mno a f momente civilni pašik blikacky a taaaaksmile1...zkratim to ...2500 kc fpussy a 3 body taktez

To je pech no ... já vloni v ůnoru  podobně bigsmile

MRDAT!!!
VikecB12 (Člen)
30.01.2009 10:21:46

Taky mu to mohli votpustit za statešnostbigsmilebigsmilebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ross (Člen)
30.01.2009 10:35:10

měl říct, že mu zamrzl plynbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Billy (Člen)
30.01.2009 11:15:28

Asi mame uz po srande na cestach smile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
xrohy (Člen)
30.01.2009 13:22:39

Nebudem lítat po dálnici, prasaty budou stejnak honit jen tam a dalnice je opruz.badbad

Jinak moc dobrej výkon v lednu 3 body za rychlost na motyce bigsmilegood

Čaroděj Dobroděj 8-)
Fresh Man (Člen)
30.01.2009 14:37:17

VikecB12 psal:

tak tak, trefil na kokotysmile2smile2smile2

Bandit pičo
PALOUS (Člen)
30.01.2009 14:41:21

Smůlabadzatím mám  s polišema jen kladnou odezvu i kdyš sem samo taky uš několikrát platilbadale přet tím bodovým bordelemsick

Jebat motorky :-)
gore (Člen)
30.01.2009 14:46:24

VikecB12 psal:

...bigsmile....vodpousti jen buhcool

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Fresh Man (Člen)
30.01.2009 14:49:10

gore psal:
VikecB12 psal:

...bigsmile....vodpousti jen buhcool

žádnej nejni.... tagže nevotpouští nigdoidontknow

Bandit pičo
osiris (Člen)
30.01.2009 14:50:26

...vodpouštím ti cool

freši mrkni na emila

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Baltazar (Člen)
30.01.2009 15:25:01

osiris psal:

...vodpouštím ti cool

freši mrkni na emila

Kolik Vás mu vlastně vodpustilo??
Nesedíš náhodou na židli V.Klausovi???
bigsmilebigsmilebigsmile

The father of the little princess of the dawn
osiris (Člen)
30.01.2009 15:29:48

...hele vašek tam má křeslo ...a na to si nikdo nedovolí bigsmile ...a já můžu vodpouštět jenom když tam venca zrovna není bigsmile

Ice (Člen)
30.01.2009 15:33:27

Fresh Man psal:
VikecB12 psal:

Ty jsi v práci lempl, když ten, kdo ji dělá je u tebe kokot?smokin

Kakac (Člen)
30.01.2009 15:45:43

osiris psal:

...vodpouštím ti cool

freši mrkni na emila

Osi se pasoval na nového bohabigsmilebigsmilebigsmile
Osi jenž jsi na nebesích buď vůle Tvá.............bigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen)
30.01.2009 15:54:21

Kakac psal:
osiris psal:

...vodpouštím ti cool

freši mrkni na emila

myslim,že jsi se trochu spletl.....Osiris je bůh něčeho trošku jiného...stačí si pročíst historii starého Egypta.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
30.01.2009 15:55:33

K.a.s.y.m. psal:
Kakac psal:
osiris psal:

...vodpouštím ti cool

freši mrkni na emila

myslim,že jsi se trochu spletl.....Osiris je bůh něčeho trošku jiného...stačí si pročíst historii starého Egypta.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Osiris

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
spidys (Člen)
30.01.2009 16:21:12

Ice psal:
Fresh Man psal:
VikecB12 psal:

Ty jsi v práci lempl, když ten, kdo ji dělá je u tebe kokot?smokin

Vono je potřeba při práci taky trochu přemejšlet idontknow
Takže když asi změřim někoho v lednu v -2°C na dálnici na motorce tak asi néé proto, že to je novej masochystickej pirát silnic evil

Kdyby trefil na někoho kdo neni takovej kokot, jak psal Fresh Man, tak by nedostal třeba takovej flastr smokin

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ice (Člen)
30.01.2009 16:26:50

Jo takhle, v zimě platí jiná pravidla? Nebo jel tak rychle aby se zahřál...? Měl pech, že ho trefili, ale kokoty bych v nich neviděl. Každej není holt motorkář jako my a nemusí jim nadržovat. Takových je nás víc než dost a kolikrát to ani nepostřehneš...smokin

Ice (Člen)
30.01.2009 16:28:41

S tím flastrem. Mohl by jsi vědět, že co se rychlosti týče, není to na uvážení policisty, ale její výše je dána zákonem. Proto taková částka.

spidys (Člen)
30.01.2009 16:37:22

Ice psal:

S tím flastrem. Mohl by jsi vědět, že co se rychlosti týče, není to na uvážení policisty, ale její výše je dána zákonem. Proto taková částka.

bigsmile bigsmile bigsmile
Vždycky o ní rozhoduje policajt - zákonem je sice dána výše pokuty, ale pokud je mi známo, tak většinou padá věta:"Víte pane řidiči, kolik je sazba za takový přestupek? Pro dnešek to máte ale za..."

A neřikám, že v zimě sou jiný pravidla idontknow
Jen řikám, že mohli mít s dotyčnym soucit, protože mu asi teplo vážně nebylo idontknow A tim pádem jako projev soucitu mu dát nějakou lidskou pokutu...

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Kakac (Člen)
30.01.2009 16:54:04

K.a.s.y.m. psal:
K.a.s.y.m. psal:
Kakac psal:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Osiris

Starý Egypt znám ale že by Osiris odpouštěl pozemský hříchy nevím nevímbigsmilebigsmile

Ice (Člen)
30.01.2009 17:13:43

spidys psal:
Ice psal:

Vždycky o ní rozhoduje policajt - zákonem je sice dána výše pokuty, ale pokud je mi známo, tak většinou padá věta:"Víte pane řidiči, kolik je sazba za takový přestupek? Pro dnešek to máte ale za..."

Jen řikám, že mohli mít s dotyčnym soucit, protože mu asi teplo vážně nebylo idontknow A tim pádem jako projev soucitu mu dát nějakou lidskou pokutu...

V jednom s tebou souhlasím. Projev soucitu by byl na místě a já bych ho plně chápal. Na druhou sranu je to přesně o tom, co jsem říkal, že né každý miluje motorkáře a pravda je bohužel taková, že hodně policistů na ně má spadeno. Takže pokud v hlídce není alespoň jeden motorkář, tak se soucitu moc často nedočkáš.

Co se týče sazby, jak jsi napsal, tak tě lehce vyvedu z omylu. Toto je stejné jak u PČR tak MP. Jsou dopravní přestupky, kdy sankci nebo výši pokuty určuje policista nebo strážník. To v praxi znamená, že může udělit domluvu, stovku, dvě a libovolně až po konkrétní max. sazbu v řádech tisíců, dle míry nebezpečnosti spáchání přestupku. Jsou to třeba klasika, jako je zákaz stání, zastavení, zákaz vjezdu a pod... A je jedno, jestli jsou to bodované nebo nebodované přestupky. To je přesně ta situace, kterou uvádíš... Je to na policistovi.

U překročení rychlosti tato možnost není. Pokud tě naměří, dle něměřené rychlosti jsou pevně stanovené sazby a policista nemá žádnou možnost s částkou manipulovat.  Nedávno se to zde řešilo... Takže pokud dostal 2500,- a tři body, je jasné, že překročil rychlost od 30km/h do 50km/h nad povolenou. Kdyby policisté udělili jakoukoliv jinou částku, tak by profesně pochybili a měli by na krku zneužití pravomoci veřejného činitele. Co se rychlosti týče, tak pohyblivá sazba je možná pouze ve správním řízení, ale nikdy to není levnější, než zaplatíš na místě... smokin

http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7634

Kožak (Člen)
30.01.2009 17:30:08

Ájéé tak to já si du rači dát panáka headshake

MRDAT!!!
Ice (Člen)
30.01.2009 17:31:59

Je pátek, tím nemůžeš nic pokazit...goodsmokinbeer

Banditatom (Člen)
30.01.2009 17:32:09

ajéééje zase se tu řeši zákony přestupky výšše klucííííííííííííí klíííííííííííííííííídsmokin neřešte pussyoviny

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun (Člen)
30.01.2009 17:38:10

Ice psal:
spidys psal:
Ice psal:

V jednom s tebou souhlasím. Projev soucitu by byl na místě a já bych ho plně chápal. Na druhou sranu je to přesně o tom, co jsem říkal, že né každý miluje motorkáře a pravda je bohužel taková, že hodně policistů na ně má spadeno. Takže pokud v hlídce není alespoň jeden motorkář, tak se soucitu moc často nedočkáš.

Co se týče sazby, jak jsi napsal, tak tě lehce vyvedu z omylu. Toto je stejné jak u PČR tak MP. Jsou dopravní přestupky, kdy sankci nebo výši pokuty určuje policista nebo strážník. To v praxi znamená, že může udělit domluvu, stovku, dvě a libovolně až po konkrétní max. sazbu v řádech tisíců, dle míry nebezpečnosti spáchání přestupku. Jsou to třeba klasika, jako je zákaz stání, zastavení, zákaz vjezdu a pod... A je jedno, jestli jsou to bodované nebo nebodované přestupky. To je přesně ta situace, kterou uvádíš... Je to na policistovi.

U překročení rychlosti tato možnost není. Pokud tě naměří, dle něměřené rychlosti jsou pevně stanovené sazby a policista nemá žádnou možnost s částkou manipulovat.  Nedávno se to zde řešilo... Takže pokud dostal 2500,- a tři body, je jasné, že překročil rychlost od 30km/h do 50km/h nad povolenou. Kdyby policisté udělili jakoukoliv jinou částku, tak by profesně pochybili a měli by na krku zneužití pravomoci veřejného činitele. Co se rychlosti týče, tak pohyblivá sazba je možná pouze ve správním řízení, ale nikdy to není levnější, než zaplatíš na místě... smokin

http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7634

Pičovina..chytli mě MP cestou domu z Koruny a naměřeno i s fotkou 96km/h..Papíry na místě..ani tolerance by mi nepomohla..po srdcervoucím divadelní vystoupení mě to pizda zmírnila na 3 body a 2500 na místě.. dle paragrafu 22/1F3 zák. č. 200/90..

Stejně tak kámoš,kterýho chytli tradičně v neděli v Třebihošťi..150km/h..už ve vsi..papír roztrhán chápavým strážníkem majícímu slabost pro motorky..přátelskej pokec,rada,kdy si dávat bacha a fertig..smokin

PURE NAKED BIKE!
Ice (Člen)
30.01.2009 17:46:54

Jestli je to tak jak říkáš, zneužila pravomoc veřejného činitele. Nemění to nic na tom, co jsem psal viz. výše, ať už to pro tebe dopadlo dobře či ne... Napsal jsem, jak je to právně správně. To, že někteří jedinci si to upraví dle sama sebe, je už věc jiná...

Přátelskej pokec je fajn... a dobře, že jsou, pro nás všechny. Ale jak vidíš třeba u pisatele tohoto vlákna, né vždy tomu tak je. A není se čemu divit, když je pořád takových 90% nás, co o policajtech tvrdí, že jsou kokoti, pizdy a pod. Nezastavují jim atd... Řekl bych, že neseme stejnou zásluhu na jejich časté netoleranci jako oni na své nesnášenlivosti k nám. Nehledal bych chybu jen na jedné straně. smokin

bobule (Člen)
30.01.2009 18:02:15

Ice psal:

Jestli je to tak jak říkáš, zneužila pravomoc veřejného činitele. Nemění to nic na tom, co jsem psal viz. výše, ať už to pro tebe dopadlo dobře či ne... Napsal jsem, jak je to právně správně. To, že někteří jedinci si to upraví dle sama sebe, je už věc jiná...

Přátelskej pokec je fajn... a dobře, že jsou, pro nás všechny. Ale jak vidíš třeba u pisatele tohoto vlákna, né vždy tomu tak je. A není se čemu divit, když je pořád takových 90% nás, co o policajtech tvrdí, že jsou kokoti, pizdy a pod. Nezastavují jim atd... Řekl bych, že neseme stejnou zásluhu na jejich časté netoleranci jako oni na své nesnášenlivosti k nám. Nehledal bych chybu jen na jedné straně. smokin

souhlasim že pokud člověk valí víc než má ať je to f autě nebo na bajku tak musí tak trochu počítat že si ho někde vyfotěj nebo vodlápnou a pak musí nést trest, polemizovat vo tom jestli švestka může to či ono nemá cenu
každopádně to sou kokoti a pizdysick, mam mladšího bratra, byl v pohoděgood co je z něj fízl tak mě připadá jak kokotsick

to jebu
Ice (Člen)
30.01.2009 18:03:55

bigsmile k tomu není co dodat... Kokot vám přeje fajn večer, suché sny a fičí dělat pizdu do rachoty... smokinbigsmile

bobule (Člen)
30.01.2009 18:05:32

Ice psal:

bigsmile k tomu není co dodat... Kokot vám přeje fajn večer, suché sny a fičí dělat pizdu do rachoty... smokinbigsmile

bigsmilegood smokin

to jebu
ross (Člen)
30.01.2009 18:37:09

Ice psal:

bereš to sportovně pizdobigsmile

jen víc takových jako tygood

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mr.BSE (Člen)
30.01.2009 20:20:21

Já fízly nemám rád, ani trošku.
Nícméně zatím s nima mám jen dobrou zkušenost, vždy u kontroly proběhla i nějaká debata. Ať už o strojích, nebo o jejich dnešní službě. A vždycky dobrý goodgood
Fízlové na motorkách zdraví dokonce jako první, tak proč neodpovědět, že smile1

Je to taky jenom práce a někdo ty hovada na silnicích jebat musíbigsmile
Dá se sice argumentovat tím, že každej má právo volby povolání, ale ne vždy to tak platí u A.C.A.B.ů bigsmile
Kámoš je například tak dutej, že by nic jinýho dělat nemohl (to jsou jeho vlastní slova!).
Byl dycky trošku machírek, ale co je u fízlů, tak bych ho nejraději zkopalfuck
Například když dojede na disku, dá si se mnou 5 panáků a nějaký pivko a zase sedne do auta a řídí domsickfuck

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun (Člen)
30.01.2009 20:29:38

Ice psal:

Hele..pizda mi přišla ze dvou důvodů..Za prvý vypadala jak ta pizda školnice,co nám věčně zavírala šatnu na střední..fuckbigsmile
Za druhý proto,že vypadala jak ta Bára alis Anička..asi 150 cm a 90 kg pneumatiky..takže opravdu elitní policista,ze kterýho jde respekt..idontknowbigsmile
A za třetí, že nemá nic jinýho na práci v neděli v 8 večer,než se schovávat za jabloní a fotit v minimálním provozu v neobydlený oblasti lidi unavený z víkendový pijatiky,jedoucí domů přes 300 km v zimě..fuckbigsmile

Promlčeno,už je to přes rok..good
Další pokutu mám taky od paní policistky(tentokrát fešanda!!surprised)..za to,že jsem měl měsíc propadlou technickou..když jsem se jel po ránu aute na festivalu vysrat do kukuřice..dala mi to za 100 korun..coolgood

PURE NAKED BIKE!
Kakac (Člen)
30.01.2009 20:41:34

mr.BSE psal:

Já fízly nemám rád, ani trošku.
Nícméně zatím s nima mám jen dobrou zkušenost, vždy u kontroly proběhla i nějaká debata. Ať už o strojích, nebo o jejich dnešní službě. A vždycky dobrý goodgood
Fízlové na motorkách zdraví dokonce jako první, tak proč neodpovědět, že smile1

Je to taky jenom práce a někdo ty hovada na silnicích jebat musíbigsmile
Dá se sice argumentovat tím, že každej má právo volby povolání, ale ne vždy to tak platí u A.C.A.B.ů bigsmile
Kámoš je například tak dutej, že by nic jinýho dělat nemohl (to jsou jeho vlastní slova!).
Byl dycky trošku machírek, ale co je u fízlů, tak bych ho nejraději zkopalfuck
Například když dojede na disku, dá si se mnou 5 panáků a nějaký pivko a zase sedne do auta a řídí domsickfuck

Kluci nevím jak vy ale já mám s bengama klidbigsmilebigsmile
ale není fízl jako fízl.Já znám borečka jmenuje se pan Šlachta.
Kdybyste nevěděli o kom mluvím tak je to tvor který převzal útvar po Kubicovi.
Dosadil ho tam pan Langer a debat o jeho "kvalitní" práci proběhlo na jiných potálech něúrekom(např prozrazení informátorů).
Byl to a je to furt magor vlezdoprdele a arogantní hňup.
Ten by zatkl a udal i vlastní matku.bigsmile

osiris (Člen)
31.01.2009 00:33:51

...ať je rád že je rád, co má říkat tenhle bigsmile

"Obvinění, jaké se nevidí každý den, vznesl britský soud. S odvoláním na zákon z 19. století pokutoval 150 librami (asi 4700 korun) muže, který jel na koni opilý.

Godfrey Blacklin tak podle agentury AP doplatil na právní normu z roku 1872, zakazující řízení povozu taženého koněm, dobytkem nebo poháněného párou.

Jednatřicetiletého Blacklina, který jel na neosedlaném koni, načapali v říjnu policisté v Newcastlu na severu Anglie.

Muž prý sotva stál na nohou a špatně artikuloval.
"

ps: tak ho neměli z toho koně tahat dolů bigsmile

Michal Dk (Člen)
31.01.2009 08:48:29

Při noční kontrole kol zaměstnanců jednoho podniku (jeli z odpolední šichty) v Lázních Bělohrad policista Klapka pokutoval svoji vlastní ženu že ji nesvítí kolo.Když namítala Josko kdyť ti už dva dny říkám ať mě tu žárovku vyměníš odpověděl :jak byto vypadalo když pokutuji ostatní a tebe bych nechal jet.Řekla mu že je magor.Druhej případ stejnej policajt pokutoval vlastního tátu za špatný parkování ve městě.Tátoj řek že se nic nedá dělat že je ve službě.Dyž přišel domů ze služby táta se ho voptal že jestli je ještě ve službě prej ne.Hned mu ji ve dveřích pustil.To je fakt jsou na to svědci.Chudák dělal jen svoji práci a ten nevděk a nepochopení.smile1

Sandman (Člen)
31.01.2009 10:03:50

Michal Dk psal:

Při noční kontrole kol zaměstnanců jednoho podniku (jeli z odpolední šichty) v Lázních Bělohrad policista Klapka pokutoval svoji vlastní ženu že ji nesvítí kolo.Když namítala Josko kdyť ti už dva dny říkám ať mě tu žárovku vyměníš odpověděl :jak byto vypadalo když pokutuji ostatní a tebe bych nechal jet.Řekla mu že je magor.Druhej případ stejnej policajt pokutoval vlastního tátu za špatný parkování ve městě.Tátoj řek že se nic nedá dělat že je ve službě.Dyž přišel domů ze služby táta se ho voptal že jestli je ještě ve službě prej ne.Hned mu ji ve dveřích pustil.To je fakt jsou na to svědci.Chudák dělal jen svoji práci a ten nevděk a nepochopení.smile1

goodbigsmile Co k tomu dodat.

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Ice (Člen)
31.01.2009 10:13:26

Michal Dk psal:

No, on se člověk nad tím zasměje, dokud sám nepozná jedince, kterej je toho schopnej... I u nás dělá jeden týpek, na klasické hlídkové, co dal flastr vlastnímu otci a parkovačku hasičům na služební auto... Člověk se holt pořád diví, co všechno projde psychotestama. smokin

fido (Člen)
31.01.2009 10:38:59

tady nejde o psychotesty..ty neodhalí napoleonský komplex a jiné méněvícecenosti
Je to hodně o tom, že do těchto složek zatím nezavál svěží vítr konkurence a proto se tam lehce etabluje samolibý blb, co ztěží absolvoval střední školu..platí bohužel i pro něžné pohlaví. Takže realita je taková, že buď tam přežívá člověk, který se normálně v civilu neuživí a čeká na důchod a vždycky přežije testybigsmile, nebo mladý nalejvky do 30ti, který se seberealizují a užívají si pocit moci..ta střední generace - výkonná vesměs odkráčela do civilu znechucená vývojem ve sboru a korytáři okolo, včetně šipkařů bez koupací čepice.ass A to je jedna z věcí proč to vypadá jak to vypadá, vedení MV neřeším. Proto státní správa obecně pokulhává a zpomaluje vývoj, neboť je to uo lidech, o jejich slušnosti a schopnostech. Dnes se nelze dostat na magistrát či jinam na místo bez protekce...výběrové řízení je komedie.. Bez hořkosti vím o čem mluvím.bigsmile je to někdy až k smíchu.

..konec rozboru..good

Omlouvám se těm slušným z oblasti šafránu..

bla...blabla...!
Ice (Člen)
31.01.2009 10:46:28

Nebudu obhajovat jednu či druhou stranu... Ale myslím, že tvůj náhled je hodně stručný a zbytečně odsuzuje hodně schopných lidí. Jasné je, že je tam hodně takových, které jsi popsal, ale nemyslím, že je to většina. Nevýhodou je, že dobře odvedená práce v těchto složkách není tak propagovaná, jako ta zpackaná a v očích veřejnosti to potom vypadá tak, jak vypadá... Korupce a podobné sračky je v dnešní době bohužel všude, a jelikož i na těch nejvyšších místech, tak se s tím nedá moc dělat... pro smůlu nás všech...smokin

sonyk (Člen)
31.01.2009 10:53:41

Takže Osiris je ten bůh co dal otrokářům faraona do ruky bič a díky tomu postavil nadherný piramidy good

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
fido (Člen)
31.01.2009 10:56:55

Chápu Tě...

ale stojím si za svým..mmj třeba zrovna pro Tebe platí ta poslední větasmokin

bla...blabla...!
osiris (Člen)
31.01.2009 14:04:03

Michal Dk psal:

...k prvnímu příběhu: je to k smíchu, ale co měl vocas dělat když je pokutoval a byla tam i jeho stará bigsmile no musel jí (vlastně udělit pokutu sám sobě) to fláknout taky, ale měl jí říct "hele tady máš bloček a já to platím" vytáhnout šrajtofli a vykešovat za svoji lenost bigsmile
...k druhýmu není co dodat asi si mamlas nepamatoval tátovo auto bigsmile

čočkin (Člen)
01.02.2009 00:46:22

gore psal:

ja mel loni na prvni vyjizdce v unoru neco podobnyho, namerili mi na devadesatce 165good  (to je dneska na 5bodu, 5-10 000 pokuta a 6-12 mesicu ridicak)bad  ale jeden sikovnej pravnik me z toho za desitku vysekal. Takze zadnej trest a spravni rizeni se zastavilo.bigsmile

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS