Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Jarní servis, prohlídka, seřízení, poštelování, poladění...

Brejn (Člen)
01.02.2009 20:19:59

Jarní servis, prohlídka, seřízení, poštelování, poladění...

Zdravim,
vim, ze je jeste cas. Ale stesti preje pripravenym, chtel bych v nekolika tydnech dat bandoura k viz nadpis. Moto jsem koupil na konci minule sezony a cca 1000 najetych km probehlo bez nejmensich problemu.
Pred zimnim spankem jsem vymenil olej + filtr a uz mam pripraveny KN vzduchac.
Bandit je smontovan v r. 1998 s obsahem stdicka 599ccm a najetych kilometru asi 53 tis. km.
Co me napadlo - ventilove vule, predstih "?", stav svicek, rozvodovy retez"?", mozna komprese valcu, casto slysim o podtacich valcu, kabely ke svickam"?", mozna bych jeste neco z mozecku vymackl, zatim me napadlo tohle.
No rad si necham poradit od vas,. Vim, ze dobry servis nebo dilna kam to dam, by mela vedet, ale rad bych uz tam sel s predstavou co chci.
Bydlim ve strednich cechach, Kutna Hora, tak jestli tady ma v okoli nekdo zkusenosti.

Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
osiris (Člen)
01.02.2009 20:41:36

Re: Jarní servis, prohlídka, seřízení, poštelování, poladění...

...podtlaky jsou karburátorů, válců jsou tlaky
...nešil, nemusíš dělat všechno hned; vyměnit olej, brzdovku, filtry (s tím vzduchovým KáeNkem neudělej blbost jestli nemáš dynojet, pokud mluvíš o propustnějším filtru), zkontrolovat svíčky, řetěz - sekundár, napínák primáru, kotouče, destičky, vůli v řízení a to stačí smile1
...podtlaky dělat nemusíš jestli ti jde motor pravidelně a ventily zkontrolovat můžeš ...až budeš mít dole nádrž ...třeba kvůli svíčkám

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Brejn (Člen)
01.02.2009 21:26:40

osiris psal:

...s tím vzduchovým KáeNkem neudělej blbost jestli nemáš dynojet, pokud mluvíš o propustnějším filtru ...

No chci ho tam dat misto toho papiroveho, doufam ze tam nebude vykonostni propad v urcitych otackach. To by me nastvalo, sehnal jsem ho za dobry penize.

Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
osiris (Člen)
01.02.2009 21:33:49

...tak se na to psychicky připrav bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen)
01.02.2009 21:48:18

jj jak praví osi tím rozkopeš komplet nastavení karbcůsmile2

logicky co jde dovnitř musí jít i ven a pokud máš origo výfuk ....evil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS