Nejsi přihlášen
jak to je?
dědula má stadiona z 60roku, má na něm značku a platí pov. ručení, jelikož už se na to necejtí tak by ho chtěl prodat:
1: vůbec nemam šajn za kolik je to prodejný
2: jak to je s převodem, dle roku předpokládám že se budoucí majitel nevyhne 10000,- za přepsání
3: dá se nějak ojebat bod2, třeba nějak z toho udělat veterána
jinak kdyby někdo měl zájem tak až se dostanu do garage tak dám foto, je to jak z fabriky + po kokot náhradních dílů
to jebu
Re: jak to je?
bod 2 plati pro skupinu (nevim pismenko) pro osobni automobily NE pro motocykly
takhle vypadá
http://www.kropi.webz.cz/index_stad22.htm
f tejdnu to skočim nafotit, já bych si představoval cenu někde kolem 8000,-, fakt nevim, na netu sem viděl vraky kolem 7000,-
ještě s tim souhlasit děda ale to by neměl bejt problém
to jebu
bobule psal:Mour psal:Blbost prodat ...přepiš na sebe ... a povinné snad utáhneš, když tak se dá rozdělit do kvartálních splátek
215vočí ročně už nedám
..no tak je to sice docela dost, ale bych to vydržel a svému vnukovi dáš v budoucnu docela hezký dárek ...tak jak Tvůj děda
barynek psal:Jak píše Mour, nechat, přepsat na sebe a na veterána a máš to za pusinku
Stačí zajít na svaz veteránů kam to moto spadá tam napíšou posudek s tím zajdeš na pojišťovnu cena jedna desetina výše pojistného.Ale myslím že tam je omezení jízdy když je to veterán.Srazy akce a pod.na běžný ježdění ne.Nepřepisoval bych to na veterána.
bobule psal:nemam garage, navíc sem levej na to abych si s tim hrál
jinak by ještě měla následovat ještě číza175, a varťas, vše jak z linky
dědula už se na řízení necejtí
rozhodně na veterána nepřepisuj (ztratí to zas kousek z hodnoty)
co ta číza, to je ještě kulatá???
hans psal:bobule psal:nemam garage, navíc sem levej na to abych si s tim hrál
jinak by ještě měla následovat ještě číza175, a varťas, vše jak z linky
dědula už se na řízení necejtírozhodně na veterána nepřepisuj (ztratí to zas kousek z hodnoty)
co ta číza, to je ještě kulatá???
nee, ta zas tak stará nejni
to jebu
bobule psal:takhle vypadá
http://www.kropi.webz.cz/index_stad22.htm
f tejdnu to skočim nafotit, já bych si představoval cenu někde kolem 8000,-, fakt nevim, na netu sem viděl vraky kolem 7000,-
ještě s tim souhlasit děda ale to by neměl bejt problém
Znám někoho, kdo Stadiony sbírá - jestli chceš, dám ti kontakt. Zrovna nedávno přemlouval mýho tatíka, ať mu prodá Stadiona co má v krabici ve stodole. Určitě by zájem byl.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
http://www.mopedzebrak.cz/
Tady hledej. Pokud nějak nebudou reagovat seženu ti telefon a třeba by vědli i o někom kdo by to koupil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 02.02.2009 22:53:18 Offline |
neprodavej to dostateš za něho páre korun a pak si na starý kolena budeš nadávat do volů co jsi to prodal za krasavce
taky si dávám dohromady S11
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bobule psal:Pšán psal:Bobule,tohle se neposílá do světa...
jj, já vim, ale mě to pane neřiká a děda mě poprosil ať se zeptám, tak se ptám a budu tlumočit, já to fakt nemam kam dát, bajk mam u tchána a sem rád
..udělej pořádek ve sklepě..se to tam vleze..je to jako kolo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2009 07:31:53 Offline |
bobule psal:dědula má stadiona z 60roku, má na něm značku a platí pov. ručení, jelikož už se na to necejtí tak by ho chtěl prodat:
1: vůbec nemam šajn za kolik je to prodejný
2: jak to je s převodem, dle roku předpokládám že se budoucí majitel nevyhne 10000,- za přepsání
3: dá se nějak ojebat bod2, třeba nějak z toho udělat veterána
jinak kdyby někdo měl zájem tak až se dostanu do garage tak dám foto, je to jak z fabriky + po kokot náhradních dílů
bod 1 záleží v jakym je stavu,ale pokud se koukneš třeba na www.motoinzerce.cz tak tam najdeš hrubej přehled cen na stadiony.
možná ,že se pletu,ale bod 2 se na motorky nevstahuje.
bod 3 ti vyřídej myslim v Kolíně tam dělaj veteránský papíry.
P.S.proč má na Staďovchovi značku?Na mopedy se šlapkama se normálně nedávali???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1