Nejsi přihlášen
broukstipak (Člen) 18.02.2007 16:29:39 Offline |
Teče mi olej!!!!
Zdarec kluci, tak jsem včera a dneska vyrazil na cesty a nevím jestli je to zimou nebo že to dlouho stálo, prostě mi na levé straně teče olej. Zkusil jsem to dotáhnout, ale teče pořád.. Protože jsem neumětel, co mám přesně shánět? Mám pocit, že je to těsnění na bloku motoru, ale jak to říct přesně? Předem díky a bez posměšků:)
broukstipak (Člen) 18.02.2007 19:34:07 Offline |
Re: Teče mi olej!!!!
Místo jsem vyfotil, poslat to neumim.. Ale je to tím těsněním. Máte tipa na krám v Práglu? Že bych si to hned koupil..
broukstipak (Člen) 18.02.2007 19:44:36 Offline |
Tak jsem ti to tam poslal.
broukstipak (Člen) 18.02.2007 19:52:40 Offline |
Díky moc
broukstipak (Člen) 18.02.2007 20:40:10 Offline |
Hm..
jirka silver (Člen) 20.02.2007 08:23:16 Offline |
Taky mi to teklo na tom samým místě.Nový těsnění nejlépe při výměně oleje 300 Kč.
Najdete nás na každém kilometru
...tam je to totiš ňáký zakletý místečko, bo si pamatuju že vonehdá při ježdění po Jizerkách takle začal chcát motor Ezechielovi (doufam, že uš se vyhrabal s tech svejch trablů a je f pohodě)...uplně na tom samym místě a bes přetchozího varování...prostě měl najednou zblitou botu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
broukstipak (Člen) 20.02.2007 09:03:30 Offline |
jirka silver psal:Taky mi to teklo na tom samým místě.Nový těsnění nejlépe při výměně oleje 300 Kč.
Máš typa na nějakej obchod nebo jsi to koupil přímo u Suzuki?
broukstipak (Člen) 20.02.2007 12:09:40 Offline |
Čekám
no a když tady máte tak pěknou fotku - co je kurva to červený na rámu a spínači od stojanu????
dřív jsem to tam nikdy neměl a minulou sezonu se mi to objevilo, utřu to a za pár set km to tam je zas??
připadne jako by to dřelo železo na železo, takovej prach, nevíte někdo??
on the road
losmiros psal:no a když tady máte tak pěknou fotku - co je kurva to červený na rámu a spínači od stojanu????
dřív jsem to tam nikdy neměl a minulou sezonu se mi to objevilo, utřu to a za pár set km to tam je zas??
připadne jako by to dřelo železo na železo, takovej prach, nevíte někdo??
...bordel od rozety z retezu?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:losmiros psal:no a když tady máte tak pěknou fotku - co je kurva to červený na rámu a spínači od stojanu????
připadne jako by to dřelo železo na železo, takovej prach, nevíte někdo??...bordel od rozety z retezu?
Neni to od rozety.!Pořadne si prohlidnete silemblok v uloženi motoru.Ten horni šroub na tom duralovym držaku.je volnejši a orezlej.Ta črvena barva je rez z toho silembloku.Bud striknout trochu WD40,silikonu....nabo pokud je hodně volnej tak vyměna to jisti.Muže bejt taky jen volnějši šroub...někdy.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
broukstipak (Člen) 20.02.2007 20:24:37 Offline |
Kluci já to snad vyfotím celý, abych se dozvěděl, co a jak udělat Abych pravdu řek, meju málo, jezdím hodně a řeším až opravdovej problém... To není kritika, berte to jako uznání
nejezdils na ploche draze na antuce ??
Rebel psal:osiris psal:losmiros psal:no a když tady máte tak pěknou fotku - co je kurva to červený na rámu a spínači od stojanu????
připadne jako by to dřelo železo na železo, takovej prach, nevíte někdo??...bordel od rozety z retezu?
Neni to od rozety.!Pořadne si prohlidnete silemblok v uloženi motoru.Ten horni šroub na tom duralovym držaku.je volnejši a orezlej.Ta črvena barva je rez z toho silembloku.Bud striknout trochu WD40,silikonu....nabo pokud je hodně volnej tak vyměna to jisti.Muže bejt taky jen volnějši šroub...někdy.
...no jo, když neumím číst, a jsem blb, čet jsem "černý" místo červený a myslel jsem, že losmiros se ptá na svou závadu a přitom broukštípákovu fotku použil jen jako ilustrační příměr, takže to "černý" na stojanu (ten na fotce není) a spínači, by mohl bejt bordel z řetězu ...hmm a to už to se mnou bude jenom horší a horší
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
broukstipak (Člen) 21.02.2007 16:09:04 Offline |
Hele kluci, jak to bude s tím těsněním? Mám ho shánět nebo ne???
Stránky: 1