Nejsi přihlášen
Re: Nejde tachometr:((((
Filous psal:...esi po votočení klíčku rafička nabjehne a za jízdy nic, tag máš trabl se snímačem...nemáš dole uškublej kabel? ...nebo je snímač f ...hledal bych to tam...proměř ho...
a do a na čem je ten snímač? vůbec nevím kde ho hledat??? a kolik tak stojí kdyby byl fakt v ?
Díky za rady chlapy!
Filous psal:...dole u řetězovýho kolečka...měls to rozhozený celý komplet??? ...dals ho tam??? ...byl tam vůbec přet rozebránim???
asi tam bylo, páč zadní kolo rozhozený nebylo, bylo v cajku i s kyvkou a tlumičem... takže se podívám, tam sse zapojuje normaláně nějakým iso konektorem z toho hlavního kabelu svazků? já vím že do zadu z toho šlo jen jeden kabel na zapjení brzdovýho světla k zadní brzdě..
no jiná možnost asi není,budto snímač,nebo budík,ale nejednoduší a nejlevnější bude zkusit kabel,pokud si to teda jen nezapoměl zapojit. Sice nevím jak ten spínač vypadá,bo sem to ještě neměl rozdělaný,ale když je na řetězový kolečko tak ho nebude tak těžký najít
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Filous psal:...ale kulový!!!...ten snímač je vepředu u ŘETĚZOVÝHO KOLEČKA ne u ROZETY...prostě pot deklem motoru na levý straně, co máš vovládání spojky...
ahaaaaaaaaaaa
no zkusím to rozhodit ale tokolečko jsem tam dával a nic vícs i tedy myslím, jen podložku
signalCZ psal:hele v belíku mi zbyla nějaká podložka se 4-ma výstupama... je to vono?
...a co eště ti zbylo ...kámoš měl gdysy bavora...jako auto...318tku...a furt se f tom ryl a furt mu něco zbejvalo...pag ďál brzdy a zas mu něco zbylo...f tu chvíli sem vodmítal v jeho autě jezdit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:signalCZ psal:hele v belíku mi zbyla nějaká podložka se 4-ma výstupama... je to vono?
...a co eště ti zbylo ...kámoš měl gdysy bavora...jako auto...318tku...a furt se f tom ryl a furt mu něco zbejvalo...pag ďál brzdy a zas mu něco zbylo...f tu chvíli sem vodmítal v jeho autě jezdit
už snad nic čéče jen tohle mě trápilo, prosímposlední radu, jak to tam mám dám? v jakým pořadí? díky moc!!!!
Stránky: 1