Nejsi přihlášen
Výfuk Akrapovič???
Zdarec Chlapáci...
Tyto fajn webofky sleduji jiz dlouho... ...a velmi se mi líbí Váš poradenský...zodpovědný přístup...!!!
No to celkem na úvod stačí:)
Potřeboval bych pommoocc.
Co říkáte na tootoo???
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=127228
... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Re: Výfuk Akrapovič???
Kelly01 psal:Vata bude OK,v titanovým akrapovi byla při kreši vata ještě po 60000km ve 100% kondici
Stejně tak v Yoshi po 50000km...
...protoze je tam jeste sitka ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 16.02.2007 09:54:43 Offline |
mě v joši po 10 000km zbyla tak půlka vaty (a to pan joši píše v letáčku, že vydrží min 15 000) ale je fakt, že z dvouválu to lítá víc a nejezdim zrovna pomalu... převatování těch dvou ksindlů stálo v dk 3500
doba je temná...
Kelly01 psal:Přemýšlej
Pomůcka:
Když ti někdo prcá starou můžeš taky?
Odpověď:
Ne,díra je plná..
Řešení:
Počkej až bude prázdná
kecy,seš nezkušenej,eště má dvě ruky a spoustu dalších tělesnejch votovorů woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Kelly01 psal:Přemýšlej
Pomůcka:
Odpověď:
Ne,díra je plná..
Řešení:
Počkej až bude prázdnákecy,seš nezkušenej,eště má dvě ruky a spoustu dalších tělesnejch votovorů woe
...normálně to vidim ...Koldan příde domu, tam mu frajer pígluje pani, tag se slíkne, šoupne jí ho do kaďáku a hrajou si na dvouvál
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdarec Chlapáci...
Tyto fajn webofky sleduji jiz dlouho... ...a velmi se mi líbí Váš poradenský...zodpovědný přístup...!!!
No to celkem na úvod stačí:)
Potřeboval bych pommoocc.
Co říkáte na tootoo???
...Koldan příde domu, tam mu frajer pígluje pani, tag se slíkne, šoupne jí ho do kaďáku a hrajou si na dvouvál
Filous psal:Koldan psal:Kelly01 psal:Přemýšlej
Pomůcka:
Odpověď:
Ne,díra je plná..
Řešení:
Počkej až bude prázdnákecy,seš nezkušenej,eště má dvě ruky a spoustu dalších tělesnejch votovorů woe
...normálně to vidim ...Koldan příde domu, tam mu frajer pígluje pani, tag se slíkne, šoupne jí ho do kaďáku a hrajou si na dvouvál
By mě zajímalo jak ten dvůvál jede? Má taky dole tah, ale nahoře tomu chybí "koule"?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:Koldan psal:
kecy,seš nezkušenej,eště má dvě ruky a spoustu dalších tělesnejch votovorů woe...normálně to vidim ...Koldan příde domu, tam mu frajer pígluje pani, tag se slíkne, šoupne jí ho do kaďáku a hrajou si na dvouvál
By mě zajímalo jak ten dvůvál jede? Má taky dole tah, ale nahoře tomu chybí "koule"?
drzej jag vopice wogo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jiřina psal:Rebel psal:Tematu sem chtěl psat...To ty vypary z pryskyřice....
Ale ta nadrž za to stoji...Texal je texal..!A copak to děláš za nádržku pane? Že by na B?
Na svou jepku.Se pokoušim dostat vahu dolu.A světe div se docela to de.
Ty by si chtěl na B?
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Tož hezký toje..
Akorát bych dumal(finančně) jestli pár zakázkových karbonových doplňků nebo raději novou motorku
Je zbytečné zmiňovat že keramické brzdy a třmeny z titanu jsou samozřejmým doplňkem ke karbonovým Marchessini..
Akorát se bojím takových jako svou cukrářkou vycpávaný "grizzli z Hradišťa" že by to hned přetřeli na zlato
God Save The Queen!
Čago ...
Už jsem dlouho neotravoval...
Ale nedá mi ten výfuk????
tenhle se mi zdá nějako podezřelí:
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=128236
Editoval osiris (20.02.2007 08:57:59)
Mour psal:Rebel: Paráda ... nám ale sem tam karbonový dřík na kajak. pádle prasknul, jak je to vykoumaný?
Ten vnitřek je vyplněnej takovejma zvlaštnima vlaknama.Jenom kraje maji zahloubeni na zavažička a zbytek je rozepřenej jako šachta v dole,ale do všech stran.Jako špice v kole ale je to nejen po obvodě ale i pod ruznejma uhlama do všech stran.
Přihradovej ram na Ducati ale do všech stran.
Skubák psal:Čago ...
tenhle se mi zdá nějako podezřelí:http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat-detail&IDInzeratu=128236
...a co je na tom jako podezřelýho??? ...já bych řek, že slušná cena za slušnej a vypadá to že vopravdu mírně jetej lauf...dybych chtěl Akrapa, tag do něj du
Rebel psal:Mour psal:Rebel: Paráda ... nám ale sem tam karbonový dřík na kajak. pádle prasknul, jak je to vykoumaný?
Ten vnitřek je vyplněnej takovejma zvlaštnima vlaknama.Jenom kraje maji zahloubeni na zavažička a zbytek je rozepřenej jako šachta v dole,ale do všech stran.Jako špice v kole ale je to nejen po obvodě ale i pod ruznejma uhlama do všech stran.
Přihradovej ram na Ducati ale do všech stran.
..aha, tak to jó. U toho pádla to byla totiž jen karbon. trubka, pak to za nějaký čas rádo praskalo.
Filous psal:Skubák psal:Čago ...
tenhle se mi zdá nějako podezřelí:http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat-detail&IDInzeratu=128236...a co je na tom jako podezřelýho??? ...já bych řek, že slušná cena za slušnej a vypadá to že vopravdu mírně jetej lauf...dybych chtěl Akrapa, tag do něj du
No ja jenom kdyz jsem koukal na akrapovice tak vesmes na všech laufech měl trochu jinak provedený nejtování!!! A nálepky se dají za 100,-
Mour psal:No tak v tomto případě to nějaké zatížení vydrží. A jak je to s časovou výdrží? Přeci je to je laminát
Použil jsem pryskyrice co už v sobe maji nějake složky proti UVzařeni a tim padem ba to mělo vydržet dost dlouho.Navic je to pečeny v peci,což zaručuje uplně jinou kvalitu než běžny laminat.
Je to technologie stejna jako na F1 a udavany vlastnosti se kolikrat nechce ani věřit.
Jiřina psal:Kua Rebel, mi neser. Ten tvůj podpis je fakt prauda. No krásná práce, se asi budu muset někdy vybrat z daleké Asie a navštívit tvé království.
Klidně zajed,dveře mam otevřeny pro všecky!
Ty co to maji bliž,se tu stavi na kafi dyž jedou kolem.
Jo a Filous tvrdil že sem kuliva servisačce začne jezdit na udržbu a servis!
Rebel psal:Jiřina psal:Kua Rebel, mi neser. Ten tvůj podpis je fakt prauda. No krásná práce, se asi budu muset někdy vybrat z daleké Asie a navštívit tvé království.
Klidně zajed,dveře mam otevřeny pro všecky!
Ty co to maji bliž,se tu stavi na kafi dyž jedou kolem.
Jo a Filous tvrdil že sem kuliva servisačce začne jezdit na udržbu a servis!
...uš vyrostla??? ...a má lacláče a vypasovaný triko???
.maxim. psal:Skubák: čoweče s tím nejtováním máš asi pravdu už je tady v bazaru.Málo jetý.....?převložkovaný??....zase možná sleva.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … e/akrp.jpg
Hele ono to mas jedno...udajně je z cbr
Prdim na vojetý vejfuky...budu setřit:))
Stránky: 1