Nejsi přihlášen
Lešení (N) dolů
Tak mám další pro některé stupidní možná dotázek.
Chci sundat lešení z eNka a nevím přesně jak. Tuším že stačí sundat horní brejle, ale navrchu jsou matice. Stačí je povolit a nějak vyšroubovat, tím se uvolní brejle, sundám je a vysunu lešení? Nevím jestli se mi to nějak nerozsype či nerozskočí (myslím celý vidle).
Moje představa je odšroubovat ty dva šrouby, směrem nahoru sundat brejle, vysunout oba kousky lešení a vše zase zpět.
Děkuji za skušenosti.
Bandit
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 15:45:57 Offline |
Re: Lešení (N) dolů
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
LukinB6 psal:Tak mám další pro některé stupidní možná dotázek.
Chci sundat lešení z eNka a nevím přesně jak. Tuším že stačí sundat horní brejle, ale navrchu jsou matice. Stačí je povolit a nějak vyšroubovat, tím se uvolní brejle, sundám je a vysunu lešení? Nevím jestli se mi to nějak nerozsype či nerozskočí (myslím celý vidle).
Moje představa je odšroubovat ty dva šrouby, směrem nahoru sundat brejle, vysunout oba kousky lešení a vše zase zpět.
Děkuji za skušenosti.
Bandit
...nemyslíš náhodou maticema víčka teleskopů??? ...to snat né, ale jen pro jistotu...prostě povolíš jen šrouby na brejlích a tu chromovanou matici na krku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:LukinB6 psal:Tak mám další pro některé stupidní možná dotázek.
Děkuji za skušenosti.
Bandit...nemyslíš náhodou maticema víčka teleskopů??? ...to snat né, ale jen pro jistotu...prostě povolíš jen šrouby na brejlích a tu chromovanou matici na krku...
Nad tím jsem pak také přemýšlel když jsem stál u toho. Takže jen ty dva na brejlích z boku a středovou matku pod řídítkama co je do krku a půjde to sundat?
Bandit
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2009 14:16:07 Offline |
LukinB6 psal:Filous psal:LukinB6 psal:Tak mám další pro některé stupidní možná dotázek.
Děkuji za skušenosti.
Bandit...nemyslíš náhodou maticema víčka teleskopů??? ...to snat né, ale jen pro jistotu...prostě povolíš jen šrouby na brejlích a tu chromovanou matici na krku...
Nad tím jsem pak také přemýšlel když jsem stál u toho. Takže jen ty dva na brejlích z boku a středovou matku pod řídítkama co je do krku a půjde to sundat?
Bandit
jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1