Nejsi přihlášen
zdar pičiaci...
som zaregistrovaný iba pár mesiacov neviem sa tu ešte dobre orientovať tak aby som uviedol veci na pravú mieru a neriešili to v sekcii " cestování "...volám sa Ľubomír a som zo severného slovenska ( Orava )...asi pred pol rokom som kúpil od Killera jeho raketu...to bolo pár mesiacov po Naked Killers - Orava (SR) 2008. Aj keď som vtedy nemal ešte mašinu a strážil som naopak tie vaše bolo super popiči akcia super ludia...tento rok už dofrčím na bandaske ak všetko pôjde ako má takže PALOUS nemám žiadne haxny a Spidys ziadna řepka jasne? ...zdar pičiaci...prajem veľa šťastných km do novej sezóny...
...blood donor for funeral service industry...
Re: zdar pičiaci...
Buran psal:som zaregistrovaný iba pár mesiacov neviem sa tu ešte dobre orientovať tak aby som uviedol veci na pravú mieru a neriešili to v sekcii " cestování "...volám sa Ľubomír a som zo severného slovenska ( Orava )...asi pred pol rokom som kúpil od Killera jeho raketu...to bolo pár mesiacov po Naked Killers - Orava (SR) 2008. Aj keď som vtedy nemal ešte mašinu a strážil som naopak tie vaše bolo super popiči akcia super ludia...tento rok už dofrčím na bandaske ak všetko pôjde ako má takže PALOUS nemám žiadne haxny a Spidys ziadna řepka jasne? ...zdar pičiaci...prajem veľa šťastných km do novej sezóny...
pičijáci nebo repoň...to máš fuk stejně jako pičulín mamrd a čuramed to je prašť jako uhoď
bla...blabla...!
fido psal:jé myslím, že ani netušil že hlídá..šel do toho prsama.
ten si od tebe raketu nekoupí?
to jo padol ako kameň bolo to tvrdé pristátie...
moju raketu? blázniš? však som ju ešte nestihol ani poriadne přetáhnout mrchu jednu ...
fido psal:Buran psal:som zaregistrovaný iba pár mesiacov neviem sa tu ešte dobre orientovať tak aby som uviedol veci na pravú mieru a neriešili to v sekcii " cestování "...volám sa Ľubomír a som zo severného slovenska ( Orava )...asi pred pol rokom som kúpil od Killera jeho raketu...to bolo pár mesiacov po Naked Killers - Orava (SR) 2008. Aj keď som vtedy nemal ešte mašinu a strážil som naopak tie vaše bolo super popiči akcia super ludia...tento rok už dofrčím na bandaske ak všetko pôjde ako má takže PALOUS nemám žiadne haxny a Spidys ziadna řepka jasne? ...zdar pičiaci...prajem veľa šťastných km do novej sezóny...
pičijáci nebo repoň...to máš fuk stejně jako pičulín mamrd a čuramed to je prašť jako uhoď
...
Stránky: 1