Nejsi přihlášen
Olejovy filtr Hiflo
Zdar, koupil sem z eshopu filtr Hiflo Filtro HF 138 a oni me poslali HF 303, ktery je predepsanej napriklad na fazera 1000, tak se ptam bude mi pasovat i na B12? Pro tento typ filtru se tabulka nezminuje, ze by sel na B12 tak teda nevim.
Hachlblaubachtr (Člen) 07.02.2009 23:22:23 Offline |
Re: Olejovy filtr Hiflo
Ty příspěvky z horních uher jsou na místě....
Hachlblaubachtr (Člen) 08.02.2009 00:02:37 Offline |
Já vím proč to píšu,na těchto stánkách nemají nacionalisti co dělat.Ale!!! je to JEN!můj názor.nic víc.Spíš bych doporučil stránky Suzukibandit SK.Zkus sáhnout do historie a možná pochopíš,potom si nebudeš ťukat na čelo.....
Hachlblaubachtr psal:Já vím proč to píšu,na těchto stánkách nemají nacionalisti co dělat.Ale!!! je to JEN!můj názor.nic víc.Spíš bych doporučil stránky Suzukibandit SK.Zkus sáhnout do historie a možná pochopíš,potom si nebudeš ťukat na čelo.....
hele, pokud tady nacionalisti nemaj co dělat, tak co tu děláš s tímhle přístupem TY? Něco ti povím. Osobně tě neznám, ale do maza se Jenom proto že je ze Slovenska ti nedává podnět k tomu, abys ho urážel víš o tom, jakej je to člověk. A jestli tě že je ze SR, tak na jeho příspěvky nereaguj, nebav se s ním a máš vystaráno. To je zase MŮJ! názor.
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 08.02.2009 12:40:36 Offline |
Hachlblaubachtr psal:Já vím proč to píšu,na těchto stánkách nemají nacionalisti co dělat.Ale!!! je to JEN!můj názor.nic víc.Spíš bych doporučil stránky Suzukibandit SK.Zkus sáhnout do historie a možná pochopíš,potom si nebudeš ťukat na čelo.....
Teď jsi mě přesvědčil o tom že jseš opravdu idiot!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huba plna nacionalizmu a germanske meno? nie nadarmo to spolu suvisi
Na historiu siahat nemusim, viem co to je a kde to je - horne uhry. Len neviem preco to trapi prave teba. a just....
PS: Dakujem a tvoje doporucenie, ale (bohuzial) stranka suzukibandit.sk neexistuje. Dnes uz ani nemusi, pretoze tu som vzdy nasiel co som hladal (aj nehladal ) a hlavne som sa tu vzdy citil vitany. A nielen ja, ale vsetci z félvidéku...
mazo psal:Hachlblaubachtr psal:Já vím proč to píšu,na těchto stánkách nemají nacionalisti co dělat.Ale!!! je to JEN!můj názor.nic víc.Spíš bych doporučil stránky Suzukibandit SK.Zkus sáhnout do historie a možná pochopíš,potom si nebudeš ťukat na čelo.....
huba plna nacionalizmu a germanske meno? nie nadarmo to spolu suvisi
Na historiu siahat nemusim, viem co to je a kde to je - horne uhry. Len neviem preco to trapi prave teba. a just....
PS: Dakujem a tvoje doporucenie, ale (bohuzial) stranka suzukibandit.sk neexistuje. Dnes uz ani nemusi, pretoze tu som vzdy nasiel co som hladal (aj nehladal ) a hlavne som sa tu vzdy citil vitany. A nielen ja, ale vsetci z félvidéku...
Moja reč
na něj, má komplex a tak si to léčí
u mě a Luige to máš dobrý (že za ěj teda mluvim )
Bandit 4EVER!!!
cestovatel (Člen) 09.02.2009 18:54:03 Offline |
Hachlblaubachtr alebo ako sa to volas,vzdy som mal rad a mam rad cechov,mam aj rodinu na Morave aj v Cechach,ale za taketo chovanie by si si zasluzil,aby ta z tohto fora aj stranky vyhodili a jednu po papuli.
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
barynek psal:mazo psal:barynek psal:(že za ěj teda mluvim )
to je mi jasne a ďakujem vám pekne mládenci za podporu
...vsetkym...no, já jsem si odbyl asi tak dvě procenta z toho, za co ti vděčím, tož tak
Ake precenta? ...houno
Len skoda ze sme si aj pivko/vinko spolu nedali
mazo psal:môže byť
stretneme sa na polceste?
..nejako by sme to mali vyspekulovat. Ja uz to mam k vam blizsie - prestahovali sme sa do Blavy (mimochodom )
to je coby kamenem dohodil a zbytek došel tak to bude v létě nějakej ten sklípek, co ty na to?
Bandit 4EVER!!!
mazo psal:az v lete?
Takze plati ta pocesta....myslis vinny sklipek na juznej morave?
no v letě sklípek rozhodně, ale nevim kdy, páč mám určitý plány na léto, ale na jaře klidně, ty to máš kousek a já vlakem kein stress, vemem polovičky, zduníme se a bude
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1