Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 09.02.2009 20:20:12 Offline |
Re: Rulandské modré 2006
vínu nerozumim, bo ho nepiju.... a kdyz uz, tak tolik že pak nevim... dvojku na chuť, to mi nic neříká...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 09.02.2009 20:32:07 Offline |
Kelly01 psal:Dobrej je v případě potřeby i krabičák
Tak tak... Já rozdíl stejně nepoznám...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Baltazar psal:jo zapoměl jsem
pozdní sběr
ty jeden!
rulandské modré je jedno z toho nejlepšího červeného co se dá u nás dostat, kór v pozdním sběru, tak ti tiše závidim
jinak jakejkoliv pozdní sběr ať už bílej nebo červenej má u mně vždycky dveře otevřený
PS: toho fakáče si neber osobně, ale když se tu tak vychloubáš a já tu mám jen vodu z kohoutku.... jsem se rozjančil
Bandit 4EVER!!!
mám ještě jednu lahev modrý portugal, ale ta byla kurva drahá, se mi ji nechce vycucnout jen tak
jsem totiž měl dvě a hlupák jsem ji otevřel k večeři a ááááh to bylo opravdu pěkné vínečko
The father of the little princess of the dawn
barynek psal:Baltazar psal:jo zapoměl jsem
pozdní sběrty jeden!
rulandské modré je jedno z toho nejlepšího červeného co se dá u nás dostat, kór v pozdním sběru, tak ti tiše závidim
jinak jakejkoliv pozdní sběr ať už bílej nebo červenej má u mně vždycky dveře otevřený
PS: toho fakáče si neber osobně, ale když se tu tak vychloubáš a já tu mám jen vodu z kohoutku.... jsem se rozjančil
ÁÁÁ kluci z Ústí nám budou říkat co nejlepší se dá u nás koupit z červenýho.
Nic proti rulandě modré ale nejlepší jsou Cuvee např.Villi Papa,Bikaver reserva.To jsou vína která se dají snad i kousat ,jsou plná v chuti a perzistence je geniální ale jsou dost těžká na můj pajšl.Ale jinak Odrůdovky jsou samozřejmě taky vynikající,ale souhra více druhů odrůd je prostě geniální
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
VikecB12 psal:Já mám hubu jenom na pivo,vubec nevím vo čem se bavíte A to má tata kósek vinohradu,takže se doma furt něco válí ve sklepě,ale nějak sem vínu na chuť nepřišel
asik zajedu kóknout co sa tam válívá
The father of the little princess of the dawn
Kakac psal:ÁÁÁ kluci z Ústí nám budou říkat co nejlepší se dá u nás koupit z červenýho.
Nic proti rulandě modré ale nejlepší jsou Cuvee např.Villi Papa,Bikaver reserva.To jsou vína která se dají snad i kousat ,jsou plná v chuti a perzistence je geniální ale jsou dost těžká na můj pajšl.Ale jinak Odrůdovky jsou samozřejmě taky vynikající,ale souhra více druhů odrůd je prostě geniální
náhodou, wogo, po tom co nám kousek v Mostě zasypali lomy, tak se tam pěstujou dobrý věci, víme? a to že jsem z Ústeckýho kraje (Chomutova), ne z Ústí neznamená, že jsme tady na to uplně blbý a že chlastáme jenom pivo, víme?
Vy v Asii to máte beztak trochu zkreslený ten zeměpis a vubec
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:ÁÁÁ kluci z Ústí nám budou říkat co nejlepší se dá u nás koupit z červenýho.
Nic proti rulandě modré ale nejlepší jsou Cuvee např.Villi Papa,Bikaver reserva.To jsou vína která se dají snad i kousat ,jsou plná v chuti a perzistence je geniální ale jsou dost těžká na můj pajšl.Ale jinak Odrůdovky jsou samozřejmě taky vynikající,ale souhra více druhů odrůd je prostě geniálnínáhodou, wogo, po tom co nám kousek v Mostě zasypali lomy, tak se tam pěstujou dobrý věci, víme? a to že jsem z Ústeckýho kraje (Chomutova), ne z Ústí neznamená, že jsme tady na to uplně blbý a že chlastáme jenom pivo, víme?
Vy v Asii to máte beztak trochu zkreslený ten zeměpis a vubec
Tam v životě nemuže vyrůst nic pořádnýho na to tam nemáte dost slunka.Možná nějakej Ryzlink nebo milerka .Ale o Chardonnay nebo o nějakej burgundě si můžete nechat zdát čecháčci
No jo něco na té ásii asi je
barynek psal:Baltazar psal:jo zapoměl jsem
pozdní sběrty jeden!
Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
To my plzeňááááácí chlemtáme
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kakac psal:Tam v životě nemuže vyrůst nic pořádnýho na to tam nemáte dost slunka.Možná nějakej Ryzlink nebo milerka .Ale o Chardonnay nebo o nějakej burgundě si můžete nechat zdát čecháčci
No jo něco na té ásii asi je
to je asi tak jediný, co a tej Asii je, to vínko, al jinak
jinak já se nehádám o odrůdě, miler nebo ryzlink, je mi to fuck, ale o kvalitě! Zkus někdy okoštovat z Mostecka vona ti z toho huba taky neupadne
Bandit 4EVER!!!
faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
To my plzeňááááácí chlemtáme
někdy tn pozdní sběr zkus a uvidíš
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čech
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 10.02.2009 10:11:20 Offline |
Baltazar psal:prej dvojku na chuť
trénuju až se narodí prcek, aby mi při oslavě nebylo hned špatně
A myslis, ze to bude fungovat?? Ja na nakej trening seru, abych neprolemtal rozpocet na oslavu a pocitam s tim, ze mi bude pekne spatne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:A myslis, ze to bude fungovat?? Ja na nakej trening seru, abych neprolemtal rozpocet na oslavu a pocitam s tim, ze mi bude pekne spatne.
U nás se slavilo v sobotu. Narodil se synovec. Já jsem teda byl nucen odjet, páč jsem večer hrál, ale tátu prej domu museli dovézt, i když je to tak čtvrt hoďky pěšky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
To my plzeňááááácí chlemtámeněkdy tn pozdní sběr zkus a uvidíš
na to se nehraje odkud je chmel, ale gde sevaří
faitík psal:barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čechna to se nehraje odkud je chmel, ale gde sevaří
f plzni vam to múže bejt egál od kud máte chmel kdyš vám tam vaří to "pivo" s granulí
svět je cirkusovej stan
mi psal:faitík psal:barynek psal:
někdy tn pozdní sběr zkus a uvidíš
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čechna to se nehraje odkud je chmel, ale gde sevaří
f plzni vam to múže bejt egál od kud máte chmel kdyš vám tam vaří to "pivo" s granulí
se moc newozejvej, páč ty vaše budvajzrofský patoky se nedaj žrát
faitík psal:mi psal:faitík psal:
na to se nehraje odkud je chmel, ale gde sevaříf plzni vam to múže bejt egál od kud máte chmel kdyš vám tam vaří to "pivo" s granulí
se moc newozejvej, páč ty vaše budvajzrofský patoky se nedaj žrát
to tede kecáš woe
svět je cirkusovej stan
barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
Von ten pozdní sběr taky není nic extra zkus výběr z hroznů nebo výběr z bobulí
Kakac psal:barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních ČechVon ten pozdní sběr taky není nic extra zkus výběr z hroznů nebo výběr z bobulí
jenže to už budem cenově někde jinde a to víš, učitelskej plat zrovna není vejvar takže se musíme spokojit jen s pozdním sběrem
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1