Nejsi přihlášen
...retro písmo
...nemáte něgdo ánung, gde bych našel vzor retro písma a čísel z ňákejch 50.-60. let??? ...takový to, co se používalo třeba na hot-rodech...a nemyslim fotky aut a podobně, prostě něco jakože šablona...senkjů...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...retro písmo
Filous psal:...nemáte něgdo ánung, gde bych našel vzor retro písma a čísel z ňákejch 50.-60. let??? ...takový to, co se používalo třeba na hot-rodech...a nemyslim fotky aut a podobně, prostě něco jakože šablona...senkjů...
Mrkni se zde, je tam pár fontů ke stažení
Live to ride & ride to live.
Lukas_118 psal:Filous psal:...nemáte něgdo ánung, gde bych našel vzor retro písma a čísel z ňákejch 50.-60. let??? ...takový to, co se používalo třeba na hot-rodech...a nemyslim fotky aut a podobně, prostě něco jakože šablona...senkjů...
Mrkni se zde, je tam pár fontů ke stažení
sorry, tady
Live to ride & ride to live.
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2009 14:42:30 Offline |
toho sou všude kvanta....
http://www.downloadfreefonts.com/fontfiles/afonts.htm
doba je temná...
inkvizitorr psal:toho sou všude kvanta....
http://www.downloadfreefonts.com/fontfiles/afonts.htm
...dobrý, dobrý...tenks...a čísla??? ha??? e???
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2009 15:04:46 Offline |
tohle je celej typ fontu, takže si to stáhneš do počítače (ne rukou) a nainstaluješ (kdybys nevěděl jak, zavolej třeeba..... filousovi) a budeš tam mít šecky písmenka i číslenka....
doba je temná...
inkvizitorr psal:tohle je celej typ fontu, takže si to stáhneš do počítače (ne rukou) a nainstaluješ (kdybys nevěděl jak, zavolej třeeba..... filousovi) a budeš tam mít šecky písmenka i číslenka....
...aháááá...no jo, já to stáhnul, ale je to s ňákou příponou ttf a vim piču, jag to votevřu...to je na mě vyšší dífčí, mrdat...ale dík a snahu
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2009 15:14:38 Offline |
mazo psal:skus kliknut na to ttf a mozno sa ti samo inteligentne nainstaluje a hned to budes mat vo Worde,alebo START -> Nastaveni -> Ovladaci panely -> Pisma. Tam Soubor -> nainstalovat nove pismo.
Tak!
ty vole, takhle mu to hned vyblejt.... to ho v tom taky nemůžeš nechat chvíli plavat
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2009 15:18:42 Offline |
mazo psal:ups...
tak příště no však von si zas brzo nějakou pitschovinu vymyslí....
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 11.02.2009 15:39:41 Offline |
Filous psal:...hoši, t je mi hovno platný, tydle rady
... to nemyslíš vážně, vždyť to más krok po kroku napsaný....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:mazo psal:skus kliknut na to ttf a mozno sa ti samo inteligentne nainstaluje a hned to budes mat vo Worde,alebo START -> Nastaveni -> Ovladaci panely -> Pisma. Tam Soubor -> nainstalovat nove pismo.
Tak!ty vole, takhle mu to hned vyblejt.... to ho v tom taky nemůžeš nechat chvíli plavat
Myslim ze ho to akorat jeste vic zmatlo
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Rum-cajs psal:Filous> ty mi zacinas bejt sympatickej, tesim ze te nekdy/nekde poznam... Ja uz myslel, ze vetsi IT guma nez ja v tyhle galaxii nejni
Tak to si ho jeste nevidel, jak reze do notasu a kdyz uz ta chudinka prestane reagovat, tag ty trosky nese ajtakovi v igelitce a snazi se mu namluvit, ze mu jenom na klavesnici upadla propiska...
Bandit rulezz!!!
Progear 650 (Člen) 11.02.2009 17:48:50 Offline |
barynek psal:Progear 650 psal:Filous psal:...hoši, t je mi hovno platný, tydle rady
třeba nemůže najít tlačítko start
No a nebo nějakej podobně těžkej úkol....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2009 19:19:53 Offline |
barynek psal:Progear 650 psal:Filous psal:...hoši, t je mi hovno platný, tydle rady
třeba nemůže najít tlačítko start
budu muset nadhodit tohle téma až se zas potká filous se starým inkvizem, ten mi tuhle tvrdil že na klávesnici nemá "f"
doba je temná...
...dííííky Pšáne, ty jedinej si kamarát!!! ...to vostatní sou ksindli vošklivý...jo eště Rumovej Cajs, to bude taky sympaťák...no a se starym Inkvizem sem si dycky rozuměl a vůbec nevim, proč by mu jako nemohlo chybjet f klávesnici "f", stát se může fšechno, že ho timto zdravim
Stránky: 1