Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 22.02.2007 08:02:16 Offline |
Re: ...svatej, otčenáš, žij a lítej, nazdraví
ty moje svatá prostato, čtvrt století tag vše ney
doba je temná...
Sem tě (a se) chtěl trochu poučit v souvislosti s přelomovým věkem, ale že najdu takovou bombu, to sem teda nečekal:
Nejdříve rychle, později stále pomaleji, aby po dospění organizmu (u člověka asi po 25 roku života) již jedinec sám pociťoval nezadržitelné snižování energetické hodnoty E svých mitochondrií. Neúprosnost stárnutí poznalo nespočet generací. Důsledkem, dříve nebo později, byla smrt jedince. Příčinou bylo snížení E (výkonu) mitochondrií na hodnotu, která nestačila krýt energetické potřeby organismu, zvláště při zeslabení nemocí.
To je jen kratičká citace z propracované revoluční teorie, podržte se - BRNĚNSKÉHO, inženýra. Rozhodně si aspoň kousek přečtěte, už dlouho sem se na něčích narozkách tak nepobavil.
http://www.bristle.cz/kosmickemysleni/
Organizátor příštího srazu by ho moh pozvat na kratičkou čtyřhodinovou přednášku, abysme prokoukli.
Samo že ti taky na zdraví.
pavel dolínek (Člen) 22.02.2007 13:15:32 Offline |
vse nej ty svata
"una storia italiana"
zamacknu slzu,osusim oci a toz si dam taky na Vase zdravy,Panove a Damy. Na srazu doufam,nebo kdyz se nekde driv potkame,doufam,ze me pozvete na panaka.
Anebo naopak ja Vas,jako ze svatej se mi rika.
Diky moc-li.
Amen. . .
Já se připojuju člověče!!
Všechno nej!!! Ale dám radu, místo chlastu si radši přečti hodnotnou knihu. Projdi tyto stránky a uvidíš mnoho příkladů co dokáže alkohol udělat s lidma za zvěrstva. Zdar chlape. Ať se daří!!!!
A kurva...
Michal GSX (Člen) 22.02.2007 22:47:02 Offline |
Má ty svatá prostato!
pětadvacetto sem se poprvé rozváděl
Tak ať si lepčí
Všecičko nej
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
mno i ja se pridavam, bo my ateisti jsme s vama svatejma radsi zadobre
mno a klatovy, to se neda proste jinak no
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1