Nejsi přihlášen
Jaký internetový bazar (kuchyňské spotřebiče) ?
Doporučte někdo nějaký netbazar kde po mě nebudou chtít poplatky a provize a je zároveň čtený a alespoň trochu úspěšný
Máme doma navíc vestavnou troubu a sklokeramickou desku (oboje nové a nerozbalené) a nevíme co s tím
Doufám, že od moderatizátora nedostanu za ucho za toto téma
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2009 13:59:00 Offline |
Re: Jaký internetový bazar (kuchyňské spotřebiče) ?
ABik psal:Doporučte někdo nějaký netbazar kde po mě nebudou chtít poplatky a provize a je zároveň čtený a alespoň trochu úspěšný
Máme doma navíc vestavnou troubu a sklokeramickou desku (oboje nové a nerozbalené) a nevíme co s tím
vrátit do obchodu jsi to zkoušel?někdy se s nima nechá dohodnout i výměna za něco jiného ve stejně ceně?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ABik psal:Doufám, že od moderatizátora nedostanu za ucho za toto téma
...já bych to nechtěl rozmatlávat ani aby se v tom někdo začal šťourat, ale myslím, že tohle je v pohodě, neprodáváš to přímo tady přes diskuzi, ale ptáš se kde a jak (mimochodem tak jsem to pro ty bystřejší i psal ) to prodat, pak to flákneš tady k nám do bazaru a je to (je mi jasný že tím tady na to hodíš annonci, že to máš v bazaru )
...jinak zkus aukro, musíš se teda zaregistrovat (pokud nejseš), zaplatíš hodně směšnej peníz za vložení a prodej (za prodej až pokud se přes ně prodej dohodne a uskuteční) a máš to řek bych prodaný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ABik psal:Doporučte někdo nějaký netbazar kde po mě nebudou chtít poplatky a provize a je zároveň čtený a alespoň trochu úspěšný
Hele napiš typ, výrobce a cenu co za to chceš, třeba to prodám
nebo zavolej na 603 206 233
The father of the little princess of the dawn
osiris psal:ABik psal:Pšán psal:..aukro..
poplatky provize O to levněji to dám někomu raději napřímo.
...ty woe, mluvíš vo 30ti kačenách ?
No to právě ani ne.. chtějí za prodej nad 7.500 Kč myslím 250 Kč + 1,5 % z ceny.. což je celkem dost
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:osiris psal:ABik psal:
poplatky provize O to levněji to dám někomu raději napřímo....ty woe, mluvíš vo 30ti kačenách ?
No to právě ani ne.. chtějí za prodej nad 7.500 Kč myslím 250 Kč + 1,5 % z ceny.. což je celkem dost
...250,- + 300?
Mour psal:Petula psal:osiris psal:
...ty woe, mluvíš vo 30ti kačenách ?No to právě ani ne.. chtějí za prodej nad 7.500 Kč myslím 250 Kč + 1,5 % z ceny.. což je celkem dost
...250,- + 300?
A mohls to mít o pětikilo levněji Přidám k tomu dopravu a jsme na ceně z net obchodu
Já to na to aukro snad dám
Petula psal:osiris psal:ABik psal:poplatky provize O to levněji to dám někomu raději napřímo.
...ty woe, mluvíš vo 30ti kačenách ?
...aha, neprodával jsem jsem nikdy nic nad tu částku, tak si sypu popel na hlavu a omlouvám se; na druhou stranu ale při částce nad těch 7 a půl, bych to pětikilo bral, řek bych ,že ta šance prodat to tam, rychle a za slušný peníze ti to vynahradí
ABik psal:Mour psal:Petula psal:
No to právě ani ne.. chtějí za prodej nad 7.500 Kč myslím 250 Kč + 1,5 % z ceny.. což je celkem dost...250,- + 300?
A mohls to mít o pětikilo levněji Přidám k tomu dopravu a jsme na ceně z net obchodu
Já to na to aukro snad dám
...musíš za staré krámy slevit
Petula psal:Mour psal:...musíš za staré krámy slevit
máš recht týden už je dlouhá doba a měl by se na ceně projevit
Nó si dělám legraci , jinak je to škoda. Proč to nedáte prodejci ať se to snaží dál prodat, anebo jestli chcete penízky hned, tak s cenou budete muset výrazně jít dolů pod i-net ceny.
Mour psal:Nó si dělám legraci , jinak je to škoda. Proč to nedáte prodejci ať se to snaží dál prodat, anebo jestli chcete penízky hned, tak s cenou budete muset výrazně jít dolů pod i-net ceny.
Neboj, taky jsem to myslela v legraci
a s cenou dolů určo jdeme, akorát se nám nechtělo platit na aukru byť třeba 6kil poplatky, když to o těch 6kil můžeme prodat levněji
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:Mour psal:...musíš za staré krámy slevit
máš recht týden už je dlouhá doba a měl by se na ceně projevit
...to už ale pak platí bohužel to druhý přísloví: "za blbost se platí" a zlevňuješ z toho důvodu
Petula psal:osiris psal:...to už ale pak platí bohužel to druhý přísloví: "za blbost se platí" a zlevňuješ z toho důvodu
V tomto případě platíme za blbost někoho jiného
...a tak to nasere ...to by ten druhej měl svoji blbost ale nějak zohlednit ne ?
Beru na sklad taky za odvoz klidne
konečně po dlouhý době nějaký téma pro mně..
co to je? jak to vypadá? kolik to stojí? letos to budu kupovat,bo se do zimy chceme nastěhovat tak se na to mužu mrknou esli by se to pani třeba nelíbilo..
Abiku,nějaké bližší info jo,třeba na email?
Stránky: 1