Nejsi přihlášen
Na tri valce:-(
Neni to tak dlouho co se udelalo hezky tak sem sedl na stroj je lsem se projet jenze sem zajel do blata tak sem to doma oplachl projel a dal do garaze kde ej stale nad nulou ale je to tyden co sem stroj vytahl nastartoval a mel divny zvuk tak sem osahal svody a sel mi jen na tri ctvrty valec vynechaval uplne cim to je ma na to vliv ta voda? prisel sem k ni po dvou dnech a nastartoval sem uplne normalne a bezel jak svycary cim to je poradite nekdo??
Re: Na tri valce:-(
no tak jsi to asi umyl tak dokonale, ze ti natekla voda do te jedne dury vod svicky a po dvou dnech az to vyschlo, tak to bylo zase v cajku ... pokud to ted slape, jak ma, tak se v tom dal nerejpej
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jo parada ale umy sem to stalo to deset dni a potom sem to nakopl po deseti dnech a uz to slo na tri a dokonce sem stim najel naky kilometry kdyz sem to zkousel tak by teoreticky mela voda vyschnout po zahrati na provozni teplotu.
To mě též po umytí jede na 3. Jednou sem chytnul chcanec a jela i za tepla na 3 a to už sem si řikal, že sem v ,ale nakonec se chytla. Tudíž: nic si z toho nedělej, když se chytne za tepla,neni co řešit....Bandit
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2009 07:22:16 Offline |
pokud ti to za vlhka dělá problém tak bude asi proseknutá fajfka za vlhka to dělá.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mě to loni udělal bandit taky,po zimě kdyš sem to nakopl,tak šel na 3 a chytl se až po uplným zahřátí a při jízdě,chvílu to pokuckávalo,pak se chytl a jel už dobře. Tatova B6 to dělá taky a dneska sem voživoval Kawu ZRX a taky jela napřet na 3. Ulije se někerá svíčka a pak to dělá neplechu,ale jak se voteplí a clověk to projede trochu dál a trochu za to zatáhne aby se to pěkně vypálilo,tak už to nedělá. Teda aspoň u mě.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
No uplne normalni vec... Uz to vubec neresim, proste holt nekdy po delsi dobe chytne na 3 valce, ale za chvili se chytne i ten ctvrty... Letos se mi to pri pridani plynu dusilo nechal jsem to zahrat a trochu to potrapil a dal si rict Jinak kdyz jsem potom menil svicky tak jsem se vubec divil ze to jelo Ty tam musi byt radsi ani nechcu vedet
Vzdy muze byt hur :-)
ales.tv psal:Neni to tak dlouho co se udelalo hezky tak sem sedl na stroj je lsem se projet jenze sem zajel do blata tak sem to doma oplachl projel a dal do garaze kde ej stale nad nulou ale je to tyden co sem stroj vytahl nastartoval a mel divny zvuk tak sem osahal svody a sel mi jen na tri ctvrty valec vynechaval uplne cim to je ma na to vliv ta voda? prisel sem k ni po dvou dnech a nastartoval sem uplne normalne a bezel jak svycary cim to je poradite nekdo??
To samý se mi stalo loni po celodenní jízdě za deště. Prostě 1 válec střídavě šel a nešel. Časem se to vyhřálo, přes noc vyschlo a bylo to OK.
Don´t worry, be Bandit!
Stránky: 1