Nejsi přihlášen
...zdražení moto v roce 2009
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 13.02.2009 09:53:07 Offline |
Re: ...zdražení moto v roce 2009
Jeste ze na novou nemam prachy. Jinak by me to asi trosku krklo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
osiris psal:http://auto.idnes.cz/nove-motorky-ceka-v-breznu-zdrazovani-kvuli-slabe-korune-pzx-/motorky.asp?c=A090212_104338_motorky_fdv
Nědělej paniku, motorku máš tak což. Motorku si kupuješ pro radost a ne že musíš. Zase když budeš prodávat starší tak ji prodáš dráž a to je fajn levně koupit draho prodat a faktury neplatit
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:osiris psal:http://auto.idnes.cz/nove-motorky-ceka-v-breznu-zdrazovani-kvuli-slabe-korune-pzx-/motorky.asp?c=A090212_104338_motorky_fdv
Nědělej paniku, motorku máš tak což. Motorku si kupuješ pro radost a ne že musíš. Zase když budeš prodávat starší tak ji prodáš dráž a to je fajn levně koupit draho prodat a faktury neplatit
...ty wole, ale mě to zdražení vůbec nevadí ...jax na to přišel ?
...to byla jen informace bez emocí ...pro váhavý střelce
osiris psal:Baltazar psal:osiris psal:http://auto.idnes.cz/nove-motorky-ceka-v-breznu-zdrazovani-kvuli-slabe-korune-pzx-/motorky.asp?c=A090212_104338_motorky_fdv
...ty wole, ale mě to zdražení vůbec nevadí ...jax na to přišel ?
...to byla jen informace bez emocí ...pro váhavý střelce
to dělá ten tvůj avatar....na někoho to může působit depresivně a pak si myslí že si smutnej
Mě teda naopak připadaj lepky veselý....se tak jako usmívaj...ale asi proto že nemůžou jinak
...hele to máš fuk, dyť víš že já vypadám blbě i ve skutečnosti ...kdekdo si myslí že sem smutnej nebo nasranej a já mám přitom príma náladu
ps: tys přišel zrovna vod kotle ze sklepa viď
Vyňato z článku v odkazu:
"...Očekáváme nárůst o deset až 20 procent oproti cenám platným v březnu 2008..."
Jinak tomu moc nerozumím asik sem blbej ale kurz ČNB ze dne 1.2.2008 byl:
EURO 28,620
Dolar 22,304
...tak proč by měli zdražit????
Taky Vás ty kecy o krizi začínaj pomalu srát ?!?!?!
...ale loni docela slušnej prodej.
....a tohle mě opravdu pobavilo, cituji: V lednu prodej poklesl o 13 procent na 746 strojů. Na pokles mělo mimo jiné vliv i chladné počasí, které letošní leden provázelo.
...jako kdyby jindy v lednu bylo 20 nad nulou a sluníčko.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:...ale loni docela slušnej prodej.
....a tohle mě opravdu pobavilo, cituji: V lednu prodej poklesl o 13 procent na 746 strojů. Na pokles mělo mimo jiné vliv i chladné počasí, které letošní leden provázelo.
...jako kdyby jindy v lednu bylo 20 nad nulou a sluníčko.
tak tak, melou tam hovadiny.
ALe loni v unoru sem jezdil uz na novy bandasce. koupi lsem ji a musel sem ji po ose odvest domu, jenze to bylo aspon 10 nad nulou a teplo. ted bych nikam nedojel u ans lezi 20cm snehu.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Progear 650 (Člen) 13.02.2009 13:08:08 Offline |
UFFF... jsme Negra koupili na poslední chvilku za supr prize .....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 13.02.2009 13:24:38 Offline |
Mluvilo se o tom už delší dobu zpátky, že motyky zdraží. plně s tím souhlasím
jak píše soudružka KELLY: nás retro uživatele se to nedotkne!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 psal:UFFF... jsme Negra koupili na poslední chvilku za supr prize .....
no na levnejch motorkach se to az tak moc neprojevi...
horsi to bude az u tech nad 200 tisic.
ale co ja vim,tak jen je taky poradne v prdeli,tak to zdrazovani az tak moc nechapu,no vymluva importeru se vzdycky naka najde
...sam mezi jebkarema...
vlada1200 psal:No právě!!
Mám krásnou, silnou, starší motorku. Ale můj sen je mít novou voňavou, takže přemýšlím o slabším banďourovi. Jenže..... fakt nevím
na to se teďka vy máš doma kluka, tak cpi prachy do něj (jinak to nejde ani ) a ž bude počasí na ježdění, tak budeš rád, že máš doma v garáži B12 a bude po přemejšlení o voňavý 6ce...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:vlada1200 psal:No právě!!
Mám krásnou, silnou, starší motorku. Ale můj sen je mít novou voňavou, takže přemýšlím o slabším banďourovi. Jenže..... fakt nevímna to se teďka vy máš doma kluka, tak cpi prachy do něj (jinak to nejde ani ) a ž bude počasí na ježdění, tak budeš rád, že máš doma v garáži B12 a bude po přemejšlení o voňavý 6ce...
No jo....no.....to víš, zima už leze na mozek a za kočárem mám už snad víc nalítáno, jak loni na bandasce! tobě fakt nic neuteče !!!
PS: ale nová je nová!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:barynek psal:vlada1200 psal:No právě!!
Mám krásnou, silnou, starší motorku. Ale můj sen je mít novou voňavou, takže přemýšlím o slabším banďourovi. Jenže..... fakt nevímna to se teďka vy máš doma kluka, tak cpi prachy do něj (jinak to nejde ani ) a ž bude počasí na ježdění, tak budeš rád, že máš doma v garáži B12 a bude po přemejšlení o voňavý 6ce...
No jo....no.....to víš, zima už leze na mozek a za kočárem mám už snad víc nalítáno, jak loni na bandasce! tobě fakt nic neuteče !!!
PS: ale nová je nová!!
musim opakovat co tu říká hodně lidí a to, že na svini tady nenarazíš
já vim, nová je nová, taky bych rád, ale to je v nedohlednu vzhledem k plánům který jsou...
a jinak jak za kočárem? dobrý?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:vlada1200 psal:barynek psal:
na to se teďka vy máš doma kluka, tak cpi prachy do něj (jinak to nejde ani ) a ž bude počasí na ježdění, tak budeš rád, že máš doma v garáži B12 a bude po přemejšlení o voňavý 6ce...No jo....no.....to víš, zima už leze na mozek a za kočárem mám už snad víc nalítáno, jak loni na bandasce! tobě fakt nic neuteče !!!
PS: ale nová je nová!!musim opakovat co tu říká hodně lidí a to, že na svini tady nenarazíš
já vim, nová je nová, taky bych rád, ale to je v nedohlednu vzhledem k plánům který jsou...
a jinak jak za kočárem? dobrý?
takže, jak tak čtu mezi řádky, tak na otázku jak za kočárem ti nemusím vysvětlovat, když to brzy třeba poznáš a o těch lidech, co tady píšou je fakt pravda......ale musí být
Ale zatím, co jsem od tebe četl, tak ty zatím mezi ně nepatříš
K tématu: co je lepší.....starší B12, nebo nová 650...?? ( Myslím tím, když náhodou nebudu muset vozit kočár a budu se moct projet na béčku, takže okolo komína!)
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:K tématu: co je lepší.....starší B12, nebo nová 650...?? ( Myslím tím, když náhodou nebudu muset vozit kočár a budu se moct projet na béčku, takže okolo komína!)
Tak na to se nemusíš snad ani ptát, ne?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
vlada1200 psal:takže, jak tak čtu mezi řádky, tak na otázku jak za kočárem ti nemusím vysvětlovat, když to brzy třeba poznáš a o těch lidech, co tady píšou je fakt pravda......ale musí být
Ale zatím, co jsem od tebe četl, tak ty zatím mezi ně nepatříš
K tématu: co je lepší.....starší B12, nebo nová 650...?? ( Myslím tím, když náhodou nebudu muset vozit kočár a budu se moct projet na béčku, takže okolo komína!)
za kočárem nebudu ještě tak rok, mám na mysli jinej plán...
Jinak samo že B12, nebo si počkej na příští rok na nový B12S
Bandit 4EVER!!!
Když jsem se tak díval na ty nové naháče, tak mě to ani netáhne, něco nového si kupovat. Spousta nových naháčů vypadá jako nabořené kapotky bez laminátů. Moji oblíbenou značku jebky sprznili už před 3 lety, od té doby je to fakt hegeš
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen) 17.02.2009 09:42:08 Offline |
Sandman psal:Když jsem se tak díval na ty nové naháče, tak mě to ani netáhne, něco nového si kupovat. Spousta nových naháčů vypadá jako nabořené kapotky bez laminátů. Moji oblíbenou značku jebky sprznili už před 3 lety, od té doby je to fakt hegeš
moje řeč nový naháče jsou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
20% díky kurzu to je mazec a ještě to nechtěl přiznat a říkaj to jen na poptávku, tak to je hodně slabý
u nás se už zdražilo ze stejných důvodů, ale přes 10% to nešlo.
... nový mě nelákaj, spíš mě sere, že díky kurzu se blbě něco vozí zvenku pořád nic nemám
Ten kurzík je špatenka
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/grafy/nr/ … 18.2.2004/
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:20% díky kurzu to je mazec a ještě to nechtěl přiznat a říkaj to jen na poptávku, tak to je hodně slabý
u nás se už zdražilo ze stejných důvodů, ale přes 10% to nešlo.
... nový mě nelákaj, spíš mě sere, že díky kurzu se blbě něco vozí zvenku pořád nic nemám
Ten kurzík je špatenka
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/grafy/nr/ … 18.2.2004/
Já spíš myslím že se s tím moc sereš Už ti sem dali lidi dost votkazů na různý fešáky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1