Nejsi přihlášen
Re: Kombinovani rad. a dia. gum
Arinn psal:zdar, může se kombinovat radiální a diagonální guma? jak to s tím je? uvažuji dat dozadu na b6 avon roadrider a dopředu avon storm sport touring. a jeden týpek říkal, at nedávám radiální s diagonální... co vy na to?
Když to vezmu podle vyhlášky tak musíš mít buď diagonální nebo radiální. Hlavní rozdíl je v posazení pláten tudíž konstrukce. Nemám zkušenost, ale může stát, že motorka bude třeba plavat a jinak držet v zátáčkách. Já bych rozhodně šel do stejné konstrukce.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 15:08:58 Offline |
Arinn psal:zdar, může se kombinovat radiální a diagonální guma? jak to s tím je? uvažuji dat dozadu na b6 avon roadrider a dopředu avon storm sport touring. a jeden týpek říkal, at nedávám radiální s diagonální... co vy na to?
že ti radí dobře
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
redik27 psal:Arinn psal:zdar, může se kombinovat radiální a diagonální guma? jak to s tím je? uvažuji dat dozadu na b6 avon roadrider a dopředu avon storm sport touring. a jeden týpek říkal, at nedávám radiální s diagonální... co vy na to?
Když to vezmu podle vyhlášky tak musíš mít buď diagonální nebo radiální. Hlavní rozdíl je v posazení pláten tudíž konstrukce. Nemám zkušenost, ale může stát, že motorka bude třeba plavat a jinak držet v zátáčkách. Já bych rozhodně šel do stejné konstrukce.
Diagonálně - plátna jsou na šířku navrstvená na sobě (od patky k patce)
Radiálně - plátna jsou navrstvená podélně (v nárazníku může být více vrstev než na boku)
mrkni sem (jsou to sice nákladní, ale je to podobné)
http://www.protektorypraha.cz/pneumatik … eni-plastu
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 15:26:21 Offline |
každopádně na autě je to blbá kombinace proto radiálky jsou o něco měkčí na kostře jak diagonálky a auto na tom dost plave.
K.a.s.y.m. psal:každopádně na autě je to blbá kombinace proto radiálky jsou o něco měkčí na kostře jak diagonálky a auto na tom dost plave.
Osobní diagonální se vůbec nedělají, možná od Michelin pro veterány. Ale to je šleha za ty gumy. :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 15:40:12 Offline |
redik27 psal:K.a.s.y.m. psal:každopádně na autě je to blbá kombinace proto radiálky jsou o něco měkčí na kostře jak diagonálky a auto na tom dost plave.
Osobní diagonální se vůbec nedělají, možná od Michelin pro veterány. Ale to je šleha za ty gumy. :)
já taky netvrdim,že to je na novym autě ,ale na starý 1000MB co ještě mám jako veterána jsem jeden čas tuhle blbou kombinaci měl a fakt nedoporučuju říkál jsem tomu plaváček
Stránky: 1