Nejsi přihlášen
Uchyty zavazicek do riditek
Nazdar
hledam kde by se daly sehnat uchyty zavazicek do riditek myslim tu gumovou kokotinu se zavitem. Mám doma sirsi riditka od Barynka (timto mu znova dekuju) a potřeboval bych do nich jen ty gumovy picince je tam vnitrni prumer 14mm tak ze origo se pouzit nedaj a jelikoz jsme doma vybaveni všelijakou technikou tak jsem si chtel zavazi vyrobit podle svyho ale bez tech gum jsem v pasti
napady jako hadice z acetylenu nepotrebuju to me napadlo taky
kdyby se nekomu doma valely zavazicka po "kreši" nebo by vedel kde sehnat tak by to bylo super
Re: Uchyty zavazicek do riditek
Taky sem si je delal doma sam a tu gumu sem udelal tak, ze sem nasel v dilne nejakej gumevej spalik a vytocil sem si to na soustruhu na presnej prumer co sem potreboval.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
me by se to siklo spis hotovy s gumou se u nas nepracuje nerez hlinik ocel atd to je jina...
Banditatom (Člen) 01.02.2009 17:51:04 Offline |
fildo uřízni kus hadice na kyslík (acetylen) sežízni s toho tu barevnou pižorku protáhni skrz tu gumu šroub dej matku lehce dotáhni a hotovo deset minut práce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:fildo uřízni kus hadice na kyslík (acetylen) sežízni s toho tu barevnou pižorku protáhni skrz tu gumu šroub dej matku lehce dotáhni a hotovo deset minut práce
Co jsme psal ze nechci slyšet
Fik-B6S psal:Nazdar
hledam kde by se daly sehnat uchyty zavazicek do riditek myslim tu gumovou kokotinu se zavitem. Mám doma sirsi riditka od Barynka (timto mu znova dekuju) a potřeboval bych do nich jen ty gumovy picince je tam vnitrni prumer 14mm tak ze origo se pouzit nedaj a jelikoz jsme doma vybaveni všelijakou technikou tak jsem si chtel zavazi vyrobit podle svyho ale bez tech gum jsem v pasti
kdyby se nekomu doma valely zavazicka po "kreši" nebo by vedel kde sehnat tak by to bylo super
Barynkovi poděkuj za sehnání holuba, za větve poděkuj Palousovi
Já se s nima bohužel nevešel do dveří, tak letěly k tobě
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Barynkovi poděkuj za sehnání holuba, za větve poděkuj Palousovi
Já se s nima bohužel nevešel do dveří, tak letěly k tobě
TAk ja dekuju i Palousoj a na sraze si dame
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 07:21:27 Offline |
Fik-B6S psal:Nazdar
myslim ,že vymejšlíš blbosti protože i vyrobci to dělaj podobně.Akorát na některejch origo zavažíčkách je v těch kusech gumy strčenej 4HR se závitem misto jen matice.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 02.02.2009 23:01:15 Offline |
je zima vymýšlí kravoviny vem si pilník a ten čtyřhran si vypiluj voe
Fulltank psal:mam to doma, zbylo mi toho celej pytlik po tech co sem ted kupoval tak jestli mas zajem. Jsou tam prumery gum 14,16 + ranec druhu podlozek a sroubku
Jestli mi schovas jeden par s prumerem 14 abych to nemusel resit...
pisnu ti jeste behem zitrka Mail
Banditatom (Člen) 02.02.2009 23:06:53 Offline |
Fik-B6S psal:Fulltank psal:mam to doma, zbylo mi toho celej pytlik po tech co sem ted kupoval tak jestli mas zajem. Jsou tam prumery gum 14,16 + ranec druhu podlozek a sroubku
Jestli mi schovas jeden par s prumerem 14 abych to nemusel resit...
pisnu ti jeste behem zitrka Mail
pilník pejžo
TAk to dopadlo stejně na chuja na Sko ty větve nevejdou musely by být trochu zahnuté ty jsou moc rovné
Banditatom (Člen) 19.02.2009 20:16:52 Offline |
Fik-B6S psal:TAk to dopadlo stejně na chuja na Sko ty větve nevejdou musely by být trochu zahnuté ty jsou moc rovné
njn hold měl jsi si koupit pořádnej bajk
Aby ses nepotento ...
jak jsme ti už dneska říkal zavez to do Polanky
Banditatom (Člen) 19.02.2009 20:48:38 Offline |
Fik-B6S psal:Aby ses nepotento ...
jak jsme ti už dneska říkal zavez to do Polanky
Stránky: 1