Nejsi přihlášen
Pro pány:
http://kluci-honeni.grantik.cz/onanie/11/mastrubace.htm
tak sem zavzpomínal jaký to bylo, když mě to ještě bavilo
ale co tady sem se dočet tak vo tom se mě ani nesnilo, ženská nejni vlastně potřeba
tak bramboráci čtěte pečlivě a mladý nemachrujte
to jebu
Re: Pro pány:
Ty si kokotty tři prstyale dorajská dlaňtak tu vokoukaly vot Mackaa na kroužek chodí hodně chlapů chcátjá teda netakže to sou vlastně honičia píchat vanu se mě zdá dost diunýale furt tam nemožu najít honění pro mrtvoly
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Ty si kokotty tři prstyale dorajská dlaňtak tu vokoukaly vot Mackaa na kroužek chodí hodně chlapů chcátjá teda netakže to sou vlastně honičia píchat vanu se mě zdá dost diunýale furt tam nemožu najít honění pro mrtvoly
to jebu
Banditatom (Člen) 20.02.2009 14:59:56 Offline |
no totok
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 20.02.2009 16:56:43 Offline |
Baltazar psal:Hele Palous, kdypak jsi byl naposled takhle stopořenej? To už je dávno že
to byl možná ještě soudruhem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
http://www.sexus.cz/tema/35-masturbace.html
podobný stránky, možná tam toho je ještě víc, a nejen pro pány
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Baltazar psal:Hele Palous, kdypak jsi byl naposled takhle stopořenej? To už je dávno že
čoveče nech bejt, na vlastní voči sem viděl na masovym srazu jak klátí jednu babu, nejdřív to tam šlo na fajfku ale potom měl péro jak ráno když drží chcaní, vim to, protože sem čekal až bude abych moch jít po něm
to jebu
PALOUS psal:Ondráš,bych řek,že počkáme na Rosse ten to rozsekne jesi má to honění něco do sebe(ale je fakt,že Honza z růžovky dělal taky horolezce a je po něm)
leštím rád, leštím dobře
kolikrát to mám kurva psát
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
bobule psal:Baltazar psal:Hele Palous, kdypak jsi byl naposled takhle stopořenej? To už je dávno že
čoveče nech bejt, na vlastní voči sem viděl na masovym srazu jak klátí jednu babu, nejdřív to tam šlo na fajfku ale potom měl péro jak ráno když drží chcaní, vim to, protože sem čekal až bude abych moch jít po něm
hofado a já fšude říkám,že jezdím na masofky za muzikoujesi to nebude za kapelou
PALOUS psal:bobule psal:Baltazar psal:Hele Palous, kdypak jsi byl naposled takhle stopořenej? To už je dávno že
hofado a já fšude říkám,že jezdím na masofky za muzikoujesi to nebude za kapelou
proč myslíš že sem loňský srazy vynechával? lebo když ty si byl v tak já byl u tebe na kafíčku, že pozdravuju Jani
to jebu
bobule psal:PALOUS psal:bobule psal:
čoveče nech bejt, na vlastní voči sem viděl na masovym srazu jak klátí jednu babu, nejdřív to tam šlo na fajfku ale potom měl péro jak ráno když drží chcaní, vim to, protože sem čekal až bude abych moch jít po němhofado a já fšude říkám,že jezdím na masofky za muzikoujesi to nebude za kapelou
proč myslíš že sem loňský srazy vynechával? lebo když ty si byl v tak já byl u tebe na kafíčku, že pozdravuju Jani
a já kua proč ta stodola byly za tašku hrušekmám to šikovnou paní
Když vás ženská v roce 2009 nasere, tak ji pošlete k čertu. My chlapi si totiž stačíme sami i bez ženských.
Připravte si ručník (Lze použít i triko, nebo nějaký jiný kus hadru větších rozměrů. Nikoliv osušku, ta by byla příliš velká.) Dále kondom a lubrikační gel.
Ručník několikrát přeložte tak, aby vznikl jeden pás o něco kratší než je délka kondomu (samozřejmě rozbaleného).
Začněte ručník rolovat okolo kondomu. Pozor, nesnažte se ručník moc utáhnout! Doporučuji vložit na kondom 3-4 prsty a zabalit ručníkem kondom i s prsty. Pokud si mezeru necháte příliš malou, nebudete z použití mít ten pravý požitek.
Po zarolování by to mělo vypadat takto. Na jedné straně vstup do kondomu.
Na druhé straně musí koukat uzavřený konec kondomu.
V tomto kroku roztáhněte vstup kondomu a přetáhněte jej přes okraje. Kondom je velmi pružný, ale pozor na nehty! Zároveň si dejte pozor, ať si dovnitř nezatáhnete uzavřenou část kondomu na druhé straně.
Při průniku se štěrbina mírně roztáhne a pokud jste utáhli ručník málo, je jednoduché si pomoci stiskem zvnějšku. Ovšem pokud jste utáhli moc, dovnitř se vám nepodaří dostat a budete nuceni to předělat.
Při používání je nutné držet z druhé strany uzavřený kus kondomu, jinak si po pár průnicích kondom ze štěrbiny vytáhnete a dostat ho tam zpět je dosti obtížné a v té chvíli se vám to rozhodně hodit nebude!
Použijte lubrikant! Pokud žádný nemáte, i sliny se dají použít i když špatně. Voda je absolutně nevhodná jako lubrikant.
V minimalistické verzi vás to bude stát pouze cenu jednoho kondomu, který se dá sehnat i za 6Kč. Lubrikant vás potom vyjde na 50Kč a máte ho na nejméně 30 použití.
Za pár korun píchačka jak hrom a do ničeho ti nekecá ani ji nikdy nebolí hlava. Ještě u toho může vypít kastl piva a flašku rumu.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1