Nejsi přihlášen
pavel dolínek (Člen) 20.02.2009 12:04:29 Offline |
Re: Gumaři ukažte se
nazdar novomanzel,hned jak se votepli mi vlitnes na ty hrebeny,dej si me jako prvniho
"una storia italiana"
kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Nemám ji skladem
...ale je krize, tak se to tam projeví, ne moc cca. do 1000Kč, ale to je maximum
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Nemám ji skladem...ale je krize, tak se to tam projeví, ne moc cca. do 1000Kč, ale to je maximum
Kua to je počtářbych řek ňáký to DPH si nezapoměl?
Jebat motorky :-)
kojaksro psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Nemám ji skladem...ale je krize, tak se to tam projeví, ne moc cca. do 1000Kč, ale to je maximum
bych řek že todle newad nerozchodí
doba je zlá
to jebu
PALOUS psal:kojaksro psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Kua to je počtářbych řek ňáký to DPH si nezapoměl?
....jo plus 25% DPH, sem zapoměl,sry
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 13:24:33 Offline |
kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Nemám ji skladem
570 za výměnu to máš zlatou zouvačku a montpáku ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Nemám ji skladem570 za výměnu to máš zlatou zouvačku a montpáku ne?
pokud je to cifra za to že tam přijedeš motorkej a von to sundá, přezuje, vyváží a nandá tak si myslim že cena je v pořádku
to jebu
kojaksro psal:PALOUS psal:kojaksro psal:
...ale je krize, tak se to tam projeví, ne moc cca. do 1000Kč, ale to je maximumKua to je počtářbych řek ňáký to DPH si nezapoměl?
....jo plus 25% DPH, sem zapoměl,sry
Ty woe, kde to žiješ? jakejch 25% DPH
jak dlouho ještě?
bobule psal:K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
pokud je to cifra za to že tam přijedeš motorkej a von to sundá, přezuje, vyváží a nandá tak si myslim že cena je v pořádku
Bobule to je autej, takže počitám sakumprásk 4 kola a závaží v ceně.
jak dlouho ještě?
A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d … LoadRange=
...blood donor for funeral service industry...
Newada psal:bobule psal:K.a.s.y.m. psal:
570 za výměnu to máš zlatou zouvačku a montpáku ne?pokud je to cifra za to že tam přijedeš motorkej a von to sundá, přezuje, vyváží a nandá tak si myslim že cena je v pořádku
Bobule to je autej, takže počitám sakumprásk 4 kola a závaží v ceně.
hovno, ty máš autej?
tak f tom případě je 600 stovek normální cena, no ale estli to někde dělaj za 490,- tak bych kvuli tomu 20-30km zajel, protože to se vyplatí
to jebu
Buran psal:A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
sou hezký
to jebu
Buran psal:A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
Koukej vyfičet s tim dotazem do vlastního chlívku. Tady nikdo nic vo motorkách neví.
jak dlouho ještě?
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 13:36:24 Offline |
bobule psal:Newada psal:bobule psal:
pokud je to cifra za to že tam přijedeš motorkej a von to sundá, přezuje, vyváží a nandá tak si myslim že cena je v pořádkuBobule to je autej, takže počitám sakumprásk 4 kola a závaží v ceně.
hovno, ty máš autej?
tak f tom případě je 600 stovek normální cena, no ale estli to někde dělaj za 490,- tak bych kvuli tomu 20-30km zajel, protože to se vyplatí
aha tak v tom případě omluva..jsem tak nějak zmlsanej tim ,že si to bud přezuju sám u tatíka v práci a nebo mi to kámoš udělá za nějakýho panáka večer v hospodě.
bobule psal:Buran psal:A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d … LoadRange=sou hezký
Aj tá cena je symbolická ...
Chcel by som ich obuť preto sa pýtam ...
Radek-Ban psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Nemám ji sklademtrochu moc ne
jsem si taky nevšim že jde o auto
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
bobule psal:Newada psal:bobule psal:
pokud je to cifra za to že tam přijedeš motorkej a von to sundá, přezuje, vyváží a nandá tak si myslim že cena je v pořádkuBobule to je autej, takže počitám sakumprásk 4 kola a závaží v ceně.
hovno, ty máš autej?
To čumíš co?
jak dlouho ještě?
Newada psal:Buran psal:A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d … LoadRange=Koukej vyfičet s tim dotazem do vlastního chlívku. Tady nikdo nic vo motorkách neví.
Ja som si nevšimol že sa tu jedná o gumy na plechovku ...no chybička se vloudila ...
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
...celý auto se vším všudy je 570,- moc jo
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
Mne osobne sa to ani po prepočte na nase vyjebané € nezdá moc...celkom v poho cena ...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 13:50:55 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:...tak kus do 1700,- je to loňská cena, výměna 570,-bez účtu likvidace zdarma.
přečti si co jsem psal dál.
Buran psal:bobule psal:Buran psal:A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d … LoadRange=sou hezký
Chcel by som ich obuť preto sa pýtam ...
...sou to dobrý gumy a cena je slušná....
kojaksro psal:Buran psal:bobule psal:sou hezký
Chcel by som ich obuť preto sa pýtam ......sou to dobrý gumy a cena je slušná....
Takže si môžem s kludným svedomim nachystať 250 €? ...
Newada psal:A jak teda ta cena? to znamená 2000,- s DPH/ks?
1700,- plus mínus kilo. Je to loňská cena, nemám letošní ceník. Všichni čekaj na vývoj eura, ale jestli chceš zjistím kdy by byli a přesnou cenu.
Banditatom (Člen) 20.02.2009 15:05:58 Offline |
Pšán psal:Radovan psal:. . . když jsme u těch pneu . . . máte někdo zkušenost se zavařenou zadní, prý jen hřebík . . . ???
..zavařenou?..a to jak a čím?
CO, TIG, MIG, ELEKTRODA, PLYN možnosti je spoustaoanáčku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pšán psal:Radovan psal:. . . když jsme u těch pneu . . . máte někdo zkušenost se zavařenou zadní, prý jen hřebík . . . ???
..zavařenou?..a to jak a čím?
...fakt, dokážou tam navulkanizovat docela velký chybějící kusy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Vařej se boční průrazy, už to neděláme protože je to sraní a ta záplata je drahá. Vyšlo to okolo 5-7 stovek. Což se vyplatilo jen u drahých gum. Měli jsme na to tabulky, co se může a nesmí a vetšinou to byli průrazy tak do 2-3 cm, záleželo v jakém místě. Nikdy sice žádná reklamace nebyla ( asi jim to pak prdlo ve velké rychlosti ), ale už se to moc nedoporučuje. Za mě ne
dycky ně přezouvá známej a kdyš dodává pneu,tak mám montáž zdarmaa proč?páč se nechám ukecat že gut cena a já to tak berumrskne je tam,já spokojeně vodjíždím co sem ušetřil a pak juknu doma na gumu a hnet na net a světe div se vždy mě natáh jak gumuNo a kdyš tam dojedu se svejma tak 200za kolotakže cena kožaka je dost dobráještě že sem v čurákově,páč z jara bude mět kluk šikovná kšeft jak kráva
PALOUS psal:kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:
570 za výměnu to máš zlatou zouvačku a montpáku ne?...celý auto se vším všudy je 570,- moc jo
dycky ně přezouvá známej a kdyš dodává pneu,tak mám montáž zdarmaa proč?páč se nechám ukecat že gut cena a já to tak berumrskne je tam,já spokojeně vodjíždím co sem ušetřil a pak juknu doma na gumu a hnet na net a světe div se vždy mě natáh jak gumuNo a kdyš tam dojedu se svejma tak 200za kolotakže cena kožaka je dost dobráještě že sem v čurákově,páč z jara bude mět kluk šikovná kšeft jak kráva
celých 570kč
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:PALOUS psal:kojaksro psal:
...celý auto se vším všudy je 570,- moc jodycky ně přezouvá známej a kdyš dodává pneu,tak mám montáž zdarmaa proč?páč se nechám ukecat že gut cena a já to tak berumrskne je tam,já spokojeně vodjíždím co sem ušetřil a pak juknu doma na gumu a hnet na net a světe div se vždy mě natáh jak gumuNo a kdyš tam dojedu se svejma tak 200za kolotakže cena kožaka je dost dobráještě že sem v čurákově,páč z jara bude mět kluk šikovná kšeft jak kráva
celých 570kč
aj s gumama hňupe
Buran psal:Newada psal:Buran psal:A páni, aký máte názor na tieto Bridgestony? ...
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d … LoadRange=Koukej vyfičet s tim dotazem do vlastního chlívku. Tady nikdo nic vo motorkách neví.
Ja som si nevšimol že sa tu jedná o gumy na plechovku ...no chybička se vloudila ...
na nich sa vykasli. Teraz ked sa im to hodi, tak su plechovkari, ale hned ako bude teplo, tak zasu budu vychcani banditaci
Ja si ich asi tiez objednam a asi prave z tohto shopu. Cakal som ake ceny vybavi kamarat, ale zohnal len Dunlopy a za viac € ako by ma vysli tu. Tak si tiez objednam BT021 a budem snad spokojny.
Pre ilustraciu link na optimisticky test: http://www.hamletovygumy.net/testy/test … _sport.pdf
mazo psal:Buran psal:Newada psal:Koukej vyfičet s tim dotazem do vlastního chlívku. Tady nikdo nic vo motorkách neví.
na nich sa vykasli. Teraz ked sa im to hodi, tak su plechovkari, ale hned ako bude teplo, tak zasu budu vychcani banditaci
Ja si ich asi tiez objednam a asi prave z tohto shopu. Cakal som ake ceny vybavi kamarat, ale zohnal len Dunlopy a za viac € ako by ma vysli tu. Tak si tiez objednam BT021 a budem snad spokojny.
Pre ilustraciu link na optimisticky test: http://www.hamletovygumy.net/testy/test … _sport.pdf
Pre tie gumy som sa už viacmenej rozhodol hladal som po nete a vybral z pomedzi ostatnych prave tieto. Ešte ich nemám odskúšané ale vraj sú good ...
A aj ta cena je prijatelná už ich len rychlo objednať...lebo kto zaváha nežere ...
Buran psal:mazo psal:Buran psal:
Ja som si nevšimol že sa tu jedná o gumy na plechovku ...no chybička se vloudila ...na nich sa vykasli. Teraz ked sa im to hodi, tak su plechovkari, ale hned ako bude teplo, tak zasu budu vychcani banditaci
Pre ilustraciu link na optimisticky test: http://www.hamletovygumy.net/testy/test … _sport.pdfPre tie gumy som sa už viacmenej rozhodol hladal som po nete a vybral z pomedzi ostatnych prave tieto. Ešte ich nemám odskúšané ale vraj sú good ...
A aj ta cena je prijatelná už ich len rychlo objednať...lebo kto zaváha nežere ...
mi hovor. Na jesen stali o 300SKK menej. Ja som spekuloval az som sa dockal zdrazenia
Ale teraz mame euro, tak uz je ten rozdiel zanedbaelny
Stránky: 1