Nejsi přihlášen
Kluci je to k nasrání
Vím že Vás to nasere, ale abyste viděli bandita jak krade bandita ZMRD
http://www.youtube.com/watch?v=bMVtKYBt5Q0 a pokračování http://www.youtube.com/watch?v=2-_mJVllxKI a něco k pousmání ale motyka je stejně v prdeli . Jsou to ZMRDI http://www.youtube.com/watch?v=my5kEvfhpwY
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Re: Kluci je to k nasrání
Kakac psal:SLUGI psal:... je to z 17 června 2007 takže to tady už co
... takže už to tady byloOmlouvám se ale nadzvihlo mě to ze židle jsou to kurvy ty lidi
no vidíš a ani nemusí bejt černý
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
kámoš úpřed 3 roky postavil svou FJR u lesa,doje počůrat pařez.Najednou brzdy,bílý Ducato a motka v . Domů dojel stopem.Za týden mu volá kolega z práce,že prej jeho sousedi,18-ti letý kluci v garáži rozebírají možná tu jeho motku.Pár telefonátů,auto plný bikerů s lešenovkama a hurá tam.No,byla to ta jeho a tak klucani dostali na pamětnou. A teď mi někdo řekněte- kolik strojků typu FJR jezdí ve vašem okolí? Ti idioti vzali jen to,co se jim náhodou nabídlo.Nenapadlo je ani trošku přemýšlet. No jeden měl čas přemýšlet dost dlouho-jak si utřít ,když máš obě ruce v sádře...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:kámoš úpřed 3 roky postavil svou FJR u lesa,doje počůrat pařez.Najednou brzdy,bílý Ducato a motka v . Domů dojel stopem.Za týden mu volá kolega z práce,že prej jeho sousedi,18-ti letý kluci v garáži rozebírají možná tu jeho motku.Pár telefonátů,auto plný bikerů s lešenovkama a hurá tam.No,byla to ta jeho a tak klucani dostali na pamětnou. A teď mi někdo řekněte- kolik strojků typu FJR jezdí ve vašem okolí? Ti idioti vzali jen to,co se jim náhodou nabídlo.Nenapadlo je ani trošku přemýšlet. No jeden měl čas přemýšlet dost dlouho-jak si utřít ,když máš obě ruce v sádře...
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 28.02.2009 11:28:30 Offline |
jen tak pro info mluvil jsem s kámošos co dělá policemana a prej je to letos maras v tom našem okresku se počet krádeží zvedl o 37% od novýho roku!!!! čuměl jsem na něj jak vejr že prej se krade absolutně vše a hlavně na náhradní díly!!! prej to bude letos maras na čorky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tomu bych rozuměl,kdyby byla řeč o Š120- Feliciích.ale motorka na ND?Ale i tak věřím tomu,že bude na konci roku o hodně smutnejch motorkářů víc.Svině jsou svině,ať už mají kůži jakoukoli...
God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen) 28.02.2009 11:40:09 Offline |
jaryn psal:tomu bych rozuměl,kdyby byla řeč o Š120- Feliciích.ale motorka na ND?Ale i tak věřím tomu,že bude na konci roku o hodně smutnejch motorkářů víc.Svině jsou svině,ať už mají kůži jakoukoli...
š120, filda to už se nekrade to pro nikoho ani jako náhradní díl nemá cenu!
u těch motorek mi to zduvodnil vcelku logicky tím, že loni a před loni hodně stoupl počet zaregistrovaných motorek a k většině potřebujem všichni náhradní díly!!! Pač trh s ojetinama je poměrně přesycen a za hovno peníze (krize je svině). (šak vidíte ty ceny ojetin)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1