Nejsi přihlášen
Re: Bandit6 25 kW nejen v TP?
Sucre psal:Cau lidi, Bandita (600) jeste nemam, planuju ho koupit. Ted mam 4T 125ccm, takze si nechci kupovat hned otevrenou verzi. Myslite ze by se dalo sehnat zavreny na 25 kW? Diky za odpovedi.
Velkej rozdíl to nejni a sehnat se dal. Pokus hledat, je to tejden co se to tu řešilo v jednom vlákně i motorkama...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kup radsi hned otevřenou. Pokud máš v hlavě vše ok, nic se nestane. taky by se mohlo stát, že koupiš 25 Kw a po měsící ježdění budeš investovat do odblokování a lítat na dopravku.
Lukaso2 psal:Kup radsi hned otevřenou. Pokud máš v hlavě vše ok, nic se nestane. taky by se mohlo stát, že koupiš 25 Kw a po měsící ježdění budeš investovat do odblokování a lítat na dopravku.
Tak ale 25 a 57 kW je dcl rozdil, ne? Ja myslel ze bych koupil tu s 25 kW a u ty bych ten motor zvladnul a zameril se spise na ovladani motorky, ptž co jsem tak slysel tak je Bandit dost tezkej. No a po jedny sezone bych ho asi otevrel. Co myslite?
....na tvém místě bych koupil otevřenou, pokus jsi rozumnej tak se není čeho bát. Já šel s crosky, rovnou na B12 a naprosto v poho., ale já jsem talent
Neboj se toho, chlape
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....na tvém místě bych koupil otevřenou, pokus jsi rozumnej tak se není čeho bát. Já šel s crosky, rovnou na B12 a naprosto v poho., ale já jsem talent
Neboj se toho, chlape
Dobře, ještě to zvážím. A dá se teda sehnat Bandit zavřenej na 25 kW?
Sucre psal:Lukaso2 psal:Kup radsi hned otevřenou. Pokud máš v hlavě vše ok, nic se nestane. taky by se mohlo stát, že koupiš 25 Kw a po měsící ježdění budeš investovat do odblokování a lítat na dopravku.
Tak ale 25 a 57 kW je dcl rozdil, ne? Ja myslel ze bych koupil tu s 25 kW a u ty bych ten motor zvladnul a zameril se spise na ovladani motorky, ptž co jsem tak slysel tak je Bandit dost tezkej. No a po jedny sezone bych ho asi otevrel. Co myslite?
No to že to bude uškrcené nevyeliminuje váhu mašiny. A věř mi jak pišou i jiní, pokud nemáš v hlavě tak to ani nepoznáš. Rozdíl tady je 25 a 57 Kw, ale bandit není supersport, kde bys bylbým potáhnutím za plyn letěl. není to zas takové husté jak vypadá. a vsadím se, že po měsící na 25 kw budeš řešit odblokování a oplatí se to?
Jo a ohledně té dopravky, však když koupí mašinu a v papírech bude 25 kw a odblokuje to bude muset jít na dopravku a přepsat to n=éééé? nebo se pletu. pokud se pletu nechápui pak smysl proč se to píše do TP.
Sucre psal:kojaksro psal:....na tvém místě bych koupil otevřenou, pokus jsi rozumnej tak se není čeho bát. Já šel s crosky, rovnou na B12 a naprosto v poho., ale já jsem talent
Neboj se toho, chlapeDobře, ještě to zvážím. A dá se teda sehnat Bandit zavřenej na 25 kW?
Sehnat se dá, ale budeš omezený moc jich není.
Lukaso2 psal:Sucre psal:Lukaso2 psal:Kup radsi hned otevřenou. Pokud máš v hlavě vše ok, nic se nestane. taky by se mohlo stát, že koupiš 25 Kw a po měsící ježdění budeš investovat do odblokování a lítat na dopravku.
No to že to bude uškrcené nevyeliminuje váhu mašiny. A věř mi jak pišou i jiní, pokud nemáš v hlavě tak to ani nepoznáš. Rozdíl tady je 25 a 57 Kw, ale bandit není supersport, kde bys bylbým potáhnutím za plyn letěl. není to zas takové husté jak vypadá. a vsadím se, že po měsící na 25 kw budeš řešit odblokování a oplatí se to?
Jo a ohledně té dopravky, však když koupí mašinu a v papírech bude 25 kw a odblokuje to bude muset jít na dopravku a přepsat to n=éééé? nebo se pletu. pokud se pletu nechápui pak smysl proč se to píše do TP.
Ne, kdyz to pak otevres tak se o tom nikdo nedozvi, takze bych moh jezdit s otevrenou motorkou s 25 kW v TP.
No to jo, ale nejsem sio jistej kdyby nahodou doslo k nedejboze k nehode abys nemel problem pak u pojistovny.
mr.BSE psal:Lukaso2 psal:No to jo, ale nejsem sio jistej kdyby nahodou doslo k nedejboze k nehode abys nemel problem pak u pojistovny.
Nemel, vlastni zkusenost.
????
Lukaso2 psal:mr.BSE psal:Lukaso2 psal:No to jo, ale nejsem sio jistej kdyby nahodou doslo k nedejboze k nehode abys nemel problem pak u pojistovny.
Nemel, vlastni zkusenost.
????
No jakože sem taky už boural (25kW v TP, jinak 57kW) a NEMĚL sem problém u pojišťovny. Kapiš?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Lukaso2 psal:mr.BSE psal:
Nemel, vlastni zkusenost.????
No jakože sem taky už boural (25kW v TP, jinak 57kW) a NEMĚL sem problém u pojišťovny. Kapiš?
Tak to ok.
No a ty těch 25kw chceš proto,že to musíš mít kvůli papírům,nebo jenom proto že si netroufáš na otevřenou? Jestli nemůžeš ještě řídit velkou neomezenou,tak bych fakt koupil tu 25kw verzi a až budeš moct řídit silnou,tak to votevřel.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mr.BSE psal:Dyt Bandaska se skrti jen tema krouzkama mezi karbem a motorem, ne?
A proc by pak musel litat na dopravku nechat si zapstat 57kW?
...ty seš taky kroužek...škrcený to je děravejma šoupátkama...
Filous psal:mr.BSE psal:Dyt Bandaska se skrti jen tema krouzkama mezi karbem a motorem, ne?
A proc by pak musel litat na dopravku nechat si zapstat 57kW?...ty seš taky kroužek...škrcený to je děravejma šoupátkama...
Dík vogo
Sem myslel ze je to takto
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:mr.BSE psal:Dyt Bandaska se skrti jen tema krouzkama mezi karbem a motorem, ne?
A proc by pak musel litat na dopravku nechat si zapstat 57kW?...ty seš taky kroužek...škrcený to je děravejma šoupátkama...
Dík vogo
http://gsxr.wz.cz/garaz/skrceni.jpg
...to bude ňáký gixero...
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:
...ty seš taky kroužek...škrcený to je děravejma šoupátkama...Dík vogo
http://gsxr.wz.cz/garaz/skrceni.jpg...to bude ňáký gixero...
gsxf
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:mr.BSE psal:
Dík vogo
http://gsxr.wz.cz/garaz/skrceni.jpg...to bude ňáký gixero...
gsxf
...a nebo tag...
Filous psal:...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
To zavřeš tu tvoju né? Ty už budeš starej a nemohoucí,tak ti to bude bohatě stačit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
To zavřeš tu tvoju né? Ty už budeš starej a nemohoucí,tak ti to bude bohatě stačit
...nasrat
Progear 650 (Člen) 28.02.2009 18:23:33 Offline |
VikecB12 psal:Filous psal:...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
....... máš recht, Hrbolek se to chystá namontovat....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Filous psal:...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
....... máš recht, Hrbolek se to chystá namontovat....
...nesééér nebo ti vrazim tajemství do
Progear 650 (Člen) 28.02.2009 18:53:36 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:VikecB12 psal:
To zavřeš tu tvoju né? Ty už budeš starej a nemohoucí,tak ti to bude bohatě stačit....... máš recht, Hrbolek se to chystá namontovat....
...nesééér nebo ti vrazim tajemství do
jak víš že mi to dělá dobře...???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 28.02.2009 18:58:46 Offline |
šparadlem díru do světa neuděláš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:
....... máš recht, Hrbolek se to chystá namontovat.......nesééér nebo ti vrazim tajemství do
jak víš že mi to dělá dobře...???
...vypadáš na to
Progear 650 (Člen) 28.02.2009 19:03:03 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...nesééér nebo ti vrazim tajemství dojak víš že mi to dělá dobře...???
...vypadáš na to
tak tos posrals....
jen počkej Hrbolku...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:
jak víš že mi to dělá dobře...???...vypadáš na to
tak tos posrals....
jen počkej Hrbolku...
......budu se těšit ...a co mi uděláš??? ...zataháš mě za vlasy???
killerrebel (Člen) 28.02.2009 21:05:06 Offline |
No ja jezdil na sve bandasce škrcene... na začatek to neni fakt špatne aspon si to člověk oťuka... odškrceni se udělalo doma... u mojeho ročniku nic složiteho... nevim jak u starších... na dopravku nepujdu jelikoš se to lip bude prodávat když to ma v TP 25Kw a je otevřena ... to mi urvou ruce takovi mladi co nemužou na otevřenou...a myslim si opravdu že je to lepší když ze začatku to ma škrcene.aspon nikde nevleti do zatačky 200 v hodině a pak by to neubrzdil a jen kvuli toho že si myslel že to ty brzdy zvladnou atd...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Progear 650 (Člen) 28.02.2009 21:50:10 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...vypadáš na totak tos posrals....
jen počkej Hrbolku.........budu se těšit ...a co mi uděláš??? ...zataháš mě za vlasy???
něco mnohem horšího....
třeba něco na způsob mého tajemství...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
Jo prave jsem to tak chtel koupit tu skrcenou. A pak ji otevrit. To by mi mohl vydrzet dlouho, jestli ho nerozsekam
Ted jeste kamos rikal, ze Bandit je dost tezkej, mate s vahou problemy?
osiris psal:...těžkej jako že bys ho nezvlád ? neblbni, jezděj na tom malý holky
a malý klucí, třeba Ondráš http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=40:-)
z tříkolky rovnou na B12
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Progear 650 (Člen) 01.03.2009 07:55:13 Offline |
faitík psal:osiris psal:...těžkej jako že bys ho nezvlád ? neblbni, jezděj na tom malý holky
a malý klucí, třeba Ondráš http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=40:-)
z tříkolky rovnou na B12
tedka co má kratší kosti, tak uvažuje o přídavnejch kolečkách, pač nedostane na zem...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Sucre psal:Filous psal:...souhlas s Vikecem...esi na to nemáš noty, tag sežeň škrcenou, sehnat se daj, bo ty potencijonální trable, pokuť by se nedejsatan něco stalo za to nestojej...mladej má taky 125 4T a tvrdí, že f osumnácti přesedlá na Bandasku, ale určitě bude zavřená, jinag dostane dodršky
Ted jeste kamos rikal, ze Bandit je dost tezkej, mate s vahou problemy?
já jo, zvlášt co jsem přestal kouřit. né a né s tím něco udělat
momentalně zavostalej
....bratr teď už má taky B650....ale předtím
http://suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=2065
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Sucre psal:osiris psal:...těžkej jako že bys ho nezvlád ? neblbni, jezděj na tom malý holky
Kamos prestupoval z CBR 125 a rikal ze to byl velkej rozdil. Dyt Bandit ma nejakych 200 kg +, ne?
...no a ? říkám ti že tady na tom mezi náma jezděj, nebo jezdili křehký dámy, k čemu se chceš teda přirovnat, když tvrdíš že bys to nezvlád ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Sucre psal:Kamos prestupoval z CBR 125 a rikal ze to byl velkej rozdil. Dyt Bandit ma nejakych 200 kg +, ne?
Hale, a budeš na ní jezdit ty nebo kamarád? Tak si to zkus ty a pak se rozhodni.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Sucre psal:Kamos prestupoval z CBR 125 a rikal ze to byl velkej rozdil. Dyt Bandit ma nejakych 200 kg +, ne?
Hale, a budeš na ní jezdit ty nebo kamarád? Tak si to zkus ty a pak se rozhodni.
Jasny, jen rikam co jsem slysel. Je pravda ze nejlepsi bude se na tom projet a pak uvidim.
Sucre psal:osiris psal:...těžkej jako že bys ho nezvlád ? neblbni, jezděj na tom malý holky
Kamos prestupoval z CBR 125 a rikal ze to byl velkej rozdil. Dyt Bandit ma nejakych 200 kg +, ne?
rozdíl mezi B6 a B12 je nějakejch 20kg, pokud se dobře pamatuju. Moje B12S má 220 bez nální, plně naložená cca 245kg. Jediná věc, na kterou si budeš muset zvyknout je ovladatelnost na místě, na malym prostoru, ale jde o zvyk a grif. Jinak hned jak se rozjede tak ani nevim, že mam pod prdelí 100koní a hodně přes 200kg...
a jak tady už padlo, jezdí na tom i holky, takže kein stress
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Sucre psal:osiris psal:...těžkej jako že bys ho nezvlád ? neblbni, jezděj na tom malý holky
rozdíl mezi B6 a B12 je nějakejch 20kg, pokud se dobře pamatuju. Moje B12S má 220 bez nální, plně naložená cca 245kg. Jediná věc, na kterou si budeš muset zvyknout je ovladatelnost na místě, na malym prostoru, ale jde o zvyk a grif. Jinak hned jak se rozjede tak ani nevim, že mam pod prdelí 100koní a hodně přes 200kg...
a jak tady už padlo, jezdí na tom i holky, takže kein stress
Jasny, to jsem chtel slyset, diky moc.
Stránky: 1