Nejsi přihlášen
Zelezny Brod
Nahodou sem na youtubu narazli na tohle vydejko z ZB,celkem dobrej blazen
http://www.youtube.com/watch?v=S1s9WQYnZm8
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 12:06:35 Offline |
Re: Zelezny Brod
smajlíkkrčícíramenama....no nevim...předjíždět kamion v pravý zatáčce v místě kde pod něj nevidim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
no nevim,chvilema celkem ok,ale nektery ty pasaze docela prehanel
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 12:31:37 Offline |
Baltazar psal:K.a.s.y.m. psal:smajlíkkrčícíramenama....no nevim...předjíždět kamion v pravý zatáčce v místě kde pod něj nevidim
Vo to de aby ti adrenalin stříkal z uší ni
tak na to se mám moc rád abych takhle riskoval
mr.BSE psal:Co to razeni dolu?
Aspon pseudomeziplyn
no to sem si taky rikal,v ty uvodni pasazi to roztahne asi na 180 a vyhodi rychlost a cca 200 metru jede bez rychlosti a pak skub a zas to toci
Je to čurák,ne kvuli tomu že by jel rychle,ale kvuli tomu že to jel fšechno na moc nízký kvalty jenom proto aby byla mašina pořádně vytočená a na videu do vypadalo hustě. Jinak myslím že kdyby to jel fšechno vo kvalt vejš,tak by jel stejně rychle,možná rychleji a necukal by s tím v těch zatáčkách jak kokot.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 14:21:27 Offline |
VikecB12 psal:Je to čurák,ne kvuli tomu že by jel rychle,ale kvuli tomu že to jel fšechno na moc nízký kvalty jenom proto aby byla mašina pořádně vytočená a na videu do vypadalo hustě. Jinak myslím že kdyby to jel fšechno vo kvalt vejš,tak by jel stejně rychle,možná rychleji a necukal by s tím v těch zatáčkách jak kokot.
jo toho jsem si taky všim..je to blb.
Clockwork psal:mr.BSE psal:Co to razeni dolu?
Aspon pseudomeziplynno to sem si taky rikal,v ty uvodni pasazi to roztahne asi na 180 a vyhodi rychlost a cca 200 metru jede bez rychlosti a pak skub a zas to toci
mě přišlo že mu to chciplo...
heeeeeeeeeenheeeeeeeeeeencvak................................heeeenheeeeen
nicola.foxx (Člen) 27.02.2009 18:24:17 Offline |
Tak na muj Fkus moc riskoval. To ja jsem posera a takhle rychle bych tam nejel. Ale kazdopadne mu to svezeni zavidim a pekne se na to vot toho kompu kouka to joooo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Marián psal:PALOUS psal:mr.BSE psal:Takže se shodneme na tom, žeje to čurák
no istěéééé a by mě zajímalo vot kama byl ale tušení mám páč vom co tam jezdí za maséry
este ze tam nejezdime vid?
jojo je nám doma velice dobře a převeliký poježděníčko
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:mr.BSE psal:Takže se shodneme na tom, žeje to čurák
no istěéééé a by mě zajímalo vot kama byl ale tušení mám páč vom co tam jezdí za maséry
jen ty nejhustejsi woe
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
da se tam jezdit pekne,ale rozhodne ne v tomhle provozu a uz fuubec ne o vikendu,to je tam takovejhle na muj vkus az dost !!
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2009 09:41:19 Offline |
Fresh Man psal:ježíš marjá a jezdí přes plnou čáru....
no to byl masakr
na B6 chudince to jezdim skoro celý na 1-2-3 abych se udržel dospělejm motorkám.... by ste slyšeli zvuky
o tobě je to všeobecně známo ,že při sednuti na motorku to nemáš v hlavě tak úplně ready
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:ježíš marjá a jezdí přes plnou čáru....
no to byl masakr
na B6 chudince to jezdim skoro celý na 1-2-3 abych se udržel dospělejm motorkám.... by ste slyšeli zvukyo tobě je to všeobecně známo ,že při sednuti na motorku to nemáš v hlavě tak úplně ready
sme spolu někdy jezdili ? já zásadně venčim slimejše... proto 1-2-3 vejš se bojim
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2009 10:48:03 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:ježíš marjá a jezdí přes plnou čáru....
no to byl masakr
na B6 chudince to jezdim skoro celý na 1-2-3 abych se udržel dospělejm motorkám.... by ste slyšeli zvukyo tobě je to všeobecně známo ,že při sednuti na motorku to nemáš v hlavě tak úplně ready
sme spolu někdy jezdili ? já zásadně venčim slimejše... proto 1-2-3 vejš se bojim
to sice ne ,ale od půlmotora jsem na tebe slyšel jen chválu
barynek psal:dalo se, zvuk fajn, na můj vkus i to dával hezky, ale někdy to předjíždění nevim nevim..
už aby bylo hezky kuwaaaaaaaa
naprosto souhlasim,jenze pri tyzhle koncentraci snehu co tu je,ja vyjedu az v polovine dubna pri nejmensim
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
o tobě je to všeobecně známo ,že při sednuti na motorku to nemáš v hlavě tak úplně readysme spolu někdy jezdili ? já zásadně venčim slimejše... proto 1-2-3 vejš se bojim
to sice ne ,ale od půlmotora jsem na tebe slyšel jen chválu
...ááále, Půlmotor kecá, dyk je furt nalitej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:
sme spolu někdy jezdili ? já zásadně venčim slimejše... proto 1-2-3 vejš se bojimto sice ne ,ale od půlmotora jsem na tebe slyšel jen chválu
neee von furt nalejvá... někoho
Bandit pičo
Progear 650 (Člen) 28.02.2009 18:51:31 Offline |
Ondráš psal:Progear by ho předjel...
no jistě... i na zpátečku...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2009 01:23:50 Offline |
Fresh Man psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
to sice ne ,ale od půlmotora jsem na tebe slyšel jen chválu...ááále, Půlmotor kecá, dyk je furt nalitej
neee von furt nalejvá... někoho
no máš recht,že jen nalejvá,ale tohle mi povidal i na akci mimo Zemana...plus je to dobrej týpek...asi ze mě mluví i chlast ale Milan je dobrej človíček...docela si s nim rozumim
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2009 01:26:40 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:
sme spolu někdy jezdili ? já zásadně venčim slimejše... proto 1-2-3 vejš se bojimto sice ne ,ale od půlmotora jsem na tebe slyšel jen chválu
bejt tebou tak se moc nesměju.Až tě uvidim osobně tak se taky přihlásim dáme spolu paňáca...
P.S.jaky byli filmy
Clockwork psal:barynek psal:dalo se, zvuk fajn, na můj vkus i to dával hezky, ale někdy to předjíždění nevim nevim..
už aby bylo hezky kuwaaaaaaaanaprosto souhlasim,jenze pri tyzhle koncentraci snehu co tu je,ja vyjedu az v polovine dubna pri nejmensim
ja možná už za 14 dní až se zayse dovalim domu
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
to sice ne ,ale od půlmotora jsem na tebe slyšel jen chválu...ááále, Půlmotor kecá, dyk je furt nalitej
bejt tebou tak se moc nesměju.Až tě uvidim osobně tak se taky přihlásim dáme spolu paňáca...
P.S.jaky byli filmy
...no to by sme měli ...a filmy byli luksusní
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
barynek psal:Clockwork psal:barynek psal:dalo se, zvuk fajn, na můj vkus i to dával hezky, ale někdy to předjíždění nevim nevim..
už aby bylo hezky kuwaaaaaaaanaprosto souhlasim,jenze pri tyzhle koncentraci snehu co tu je,ja vyjedu az v polovine dubna pri nejmensim
ja možná už za 14 dní až se zayse dovalim domu
tezka zavist kamarade
barynek psal:2 Clockwork - vy zas máte mistrovství wogo
spis mistrovstvi z rozkradani 2 miliard,nebo kolik do toho fuubec nasrali.Jo a co me nejvic pobavilo byli stankari, se trema udelali rozhovor,a kazdej 20ku v -.Tak taky nevim co cekal,kdyz mesto chtelo 4 za den na pronajem.Liberec je nejnenazranejsi mesto v CR co znam Zas jednou chteli trotlici bejt vyjimecny,ale nejak se jim to moc nevyvedlo rekl bych
Clockwork psal:barynek psal:2 Clockwork - vy zas máte mistrovství wogo
spis mistrovstvi z rozkradani 2 miliard,nebo kolik do toho fuubec nasrali.Jo a co me nejvic pobavilo byli stankari, se trema udelali rozhovor,a kazdej 20ku v -.Tak taky nevim co cekal,kdyz mesto chtelo 4 za den na pronajem.Liberec je nejnenazranejsi mesto v CR co znam Zas jednou chteli trotlici bejt vyjimecny,ale nejak se jim to moc nevyvedlo rekl bych
já myslim že jsou výjimečně v mínusu a to se jim povedlo, bejt výjimečnej
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Clockwork psal:barynek psal:2 Clockwork - vy zas máte mistrovství wogo
já myslim že jsou výjimečně v mínusu a to se jim povedlo, bejt výjimečnej
...čemu se diví, prý chtěli snad kilo za buřta?
kdyby dali ty prachy na novi koberce,to by bylo pojezdenicko muhahaa
Mour psal:barynek psal:Clockwork psal:
spis mistrovstvi z rozkradani 2 miliard,nebo kolik do toho fuubec nasrali.Jo a co me nejvic pobavilo byli stankari, se trema udelali rozhovor,a kazdej 20ku v -.Tak taky nevim co cekal,kdyz mesto chtelo 4 za den na pronajem.Liberec je nejnenazranejsi mesto v CR co znam Zas jednou chteli trotlici bejt vyjimecny,ale nejak se jim to moc nevyvedlo rekl bychjá myslim že jsou výjimečně v mínusu a to se jim povedlo, bejt výjimečnej
...čemu se diví, prý chtěli snad kilo za buřta?
Bandit 4EVER!!!
no ale v tom burtoj bylo i jedno 10kovi pivko,to uz de neeee ???
Clockwork psal:no ale v tom burtoj bylo i jedno 10kovi pivko,to uz de neeee ???
to je pak uplně jiná
Moure wogo nezkresluj tady skutečnosti jako že jsou to nějaký vydřiduši, dyk k tomu máš ještě studenou desítku
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Clockwork psal:no ale v tom burtoj bylo i jedno 10kovi pivko,to uz de neeee ???
to je pak uplně jiná
Moure wogo nezkresluj tady skutečnosti jako že jsou to nějaký vydřiduši, dyk k tomu máš ještě studenou desítku
...a to se vyplatí Bobe
Mour psal:barynek psal:Clockwork psal:no ale v tom burtoj bylo i jedno 10kovi pivko,to uz de neeee ???
to je pak uplně jiná
Moure wogo nezkresluj tady skutečnosti jako že jsou to nějaký vydřiduši, dyk k tomu máš ještě studenou desítku...a to se vyplatí Bobe
Mlluví z tebe zkušenosti
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1