Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2009 10:08:32 Offline |
Re: Zamlžený otáčkoměr
jasně, vyschne to v létě stejně jako vyteče i akvárko z blinkrů a světel.... mrkni na štítek jestli nemáš béčko vyrobený v itálii, u těch to dělalo dycky ciao
doba je temná...
inkvizitorr psal:jasně, vyschne to v létě stejně jako vyteče i akvárko z blinkrů a světel.... mrkni na štítek jestli nemáš béčko vyrobený v itálii, u těch to dělalo dycky ciao
No u rozpočtofky 12let staré už bych to aji votpustil,ale u funglofky by mě to asi sralo kurefsky Néhorší je,že se mě ty jebky italský začínají líbit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:inkvizitorr psal:jasně, vyschne to v létě stejně jako vyteče i akvárko z blinkrů a světel.... mrkni na štítek jestli nemáš béčko vyrobený v itálii, u těch to dělalo dycky ciao
No u rozpočtofky 12let staré už bych to aji votpustil,ale u funglofky by mě to asi sralo kurefsky Néhorší je,že se mě ty jebky italský začínají líbit
A mě jejich auta
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:inkvizitorr psal:jasně, vyschne to v létě stejně jako vyteče i akvárko z blinkrů a světel.... mrkni na štítek jestli nemáš béčko vyrobený v itálii, u těch to dělalo dycky ciao
A mě jejich auta
To seš na tom teda ještě hůř neš já ty Alfisto
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:No u rozpočtofky 12let staré už bych to aji votpustil,ale u funglofky by mě to asi sralo kurefsky Néhorší je,že se mě ty jebky italský začínají líbit
A mě jejich auta
To seš na tom teda ještě hůř neš já ty Alfisto
Kterej z těch dvou to vyžvanil?
(ten menčí, co? )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1