Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2009 10:12:01 Offline |
pěkná silnička
.....jen trochu daleko od nás
http://www.youtube.com/watch?v=6YAXpkc6eVI
a ten zvouček dvouválu taky lahůdka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2009 10:23:49 Offline |
Re: pěkná silnička
prostě malej provoz no taky je to krajinkář celou cestu nejel víc jak 140
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2009 15:57:50 Offline |
Fresh Man psal:
já chci taky
tadle silnice je fak nádheráááá
z Malty do Austrálie už to máš blíž jak my..tak vyraž
K.a.s.y.m. psal:prostě malej provoz no taky je to krajinkář celou cestu nejel víc jak 140
je to tuurista,kua tam by se dalo valit jaksvina
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Clockwork psal:K.a.s.y.m. psal:prostě malej provoz no taky je to krajinkář celou cestu nejel víc jak 140
jsem zvědavej kolik z vás co tady řešíte, že to byl turista tomu dá pořádně kouř v Mostě a ukáže se jako střelec
za mně jel na pohodu, nemusí se rozbít v první zákrutě, ne? ale jako cesta luxusnííííííííííííí
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jsem zvědavej kolik z vás co tady řešíte, že to byl turista tomu dá pořádně kouř v Mostě a ukáže se jako střelec
...jj, jak z nich nebudou lítat špony, tak je to hovno mazec a jsou to plkalové
...ona televize trošku zpomaluje
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Baltazar psal:přemejšlím malinko vytunelovat tak dvě tři banky a hurá do austrálie, myslím, že by se mi tam líbilo
Tak nevim, ale na Novym Zélandu (taky v levo a taky commonwealth) bylo vše v km a to tal jezdili hodně i Australský Holdeny. Japonci se dovážej do NZ a Australie (volant na stejný blbý straně) a ty jsou taky v km
Já myslym že 140km/h na tyhle zatáčky ok, ne?
Miras psal:Baltazar psal:přemejšlím malinko vytunelovat tak dvě tři banky a hurá do austrálie, myslím, že by se mi tam líbilo
Tak nevim, ale na Novym Zélandu (taky v levo a taky commonwealth) bylo vše v km a to tal jezdili hodně i Australský Holdeny. Japonci se dovážej do NZ a Australie (volant na stejný blbý straně) a ty jsou taky v km
Já myslym že 140km/h na tyhle zatáčky ok, ne?
víš víc
Život je boj-mašina je nej!!!
barynek psal:Clockwork psal:K.a.s.y.m. psal:prostě malej provoz no taky je to krajinkář celou cestu nejel víc jak 140
jsem zvědavej kolik z vás co tady řešíte, že to byl turista tomu dá pořádně kouř v Mostě a ukáže se jako střelec
za mně jel na pohodu, nemusí se rozbít v první zákrutě, ne? ale jako cesta luxusnííííííííííííí
S jednim prstem v nose
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Stránky: 1