Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 17.02.2007 20:57:14 Offline |
co s tim? ( nestartuje )
Dnes jsem opět přišel k mašině,že ji natočim,když už mam nabitou baterku a po asi třetim pokusu asi tak na vteřnku chytla a opět chcípla.když jsem ji zkoušel nahodit znovu,tak mi zhasly kontrolky,ručka otáčkoměru zustala viset na 1500otáčkách a hovno.Víc jsem u toho nevymyslel.Zkoušel jsem opět vyndat bat a zapojit znovu ale motorka vůbec nekomunikovala ať jsem s klíčkem točil jak chtěl.Ani žádný tlačítka prostě nic.nevim co s tim.Jestli někde nějaká pojistka nebo jesti se mi zbláznil kompjůtr
Běda běda
Díky za rady
Editoval inkvizitorr (20.02.2007 09:07:41)
Vostrý Ondřej (Člen) 18.02.2007 10:26:09 Offline |
Re: co s tim? ( nestartuje )
takže se ještě mrknu naty pojistky a uvidim.Vzadu pod sedlem jsou jen nějaký prťavý.Je jich tam myslim 8 a ty na to nebudou mít vliv.To spíš pujdu po těch pod podsedlákem.Kolik jich tam vlastně je??Těch pojistek a kde případně koupim nový??dík
Vostrý Ondřej psal:takže se ještě mrknu naty pojistky a uvidim.Vzadu pod sedlem jsou jen nějaký prťavý.Je jich tam myslim 8 a ty na to nebudou mít vliv.To spíš pujdu po těch pod podsedlákem.Kolik jich tam vlastně je??Těch pojistek a kde případně koupim nový??dík
Bež po kabelu z baterky a najdeš tam takovou kostičku a tam je jedna 30A pojistka, nikde jinde žádná není. Jsou to klasický pojistky, stejný jako v autě. Koupíš je kdekoliv na benžíně, autošopu.
http://www.ronayers.com/fiche/300_0311/ … arent=4600
na obrázku č.3 pojistka , č.16kabel od baterky a to č.2 je jen plastový krytka
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
2 Ondřej Vostrý:
Až budu mít sedlo, tak se za tebou přijedu podívat... Ty s tím máš fut něco. Já s tím nikdy neměl problém. Nechávám ji přes zimu tak jak je, jen jednou za týden nechám prohřát...
Ať je léto nebo zima, vždycky chytne na první vrknutí...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no muj otec v me nepritomnosti chtel badnourka navrknout a zvyklej z mz otocil kohout benzinu a nevim co delal ale nenakrk to.ja prsiel za dva dny ze se projedu a za boha sem to nemoh nastartovat az asi na 10 pokus to nechciplo a pohoda.potom sem prisel druhej den vytlacil bandasku s garaze dal sitic zmacknul start a na prvni otoc chytla a v pohode
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Vostrý Ondřej (Člen) 19.02.2007 20:35:08 Offline |
Náááááááááhodou
Můj bajk bych nedal.Ne vážně,nejdřív jsem měl problem s tim že mi žral (žere) olej protože mam 01ku ale to už jsem si všude možně ověřil a zjistil,takže pohoda.
je mi jasný že to jsou jen takový prkotinky.Loňskou sezonu jsem jenom jezdil a jezdil a to naprosto bez jakýchkoli problémů,chytla vždy na škrtnutí a naprosto v poho.
Já jsem spíš hroznej paranoik a jak se to točí kolem mašiny tak je to se mnou k nevydržení. a jsem vzteklej jako svině.
Všechno co ostatní berou jako samozřejmost,tak já musim mít min.3krát ověřený a nejlépe 2krát zkontrolovaný.
Proto se tu ptam na kraviny a ostatnim se může zdát že mam doma hromádku šrotu
Já za to nemůžu
Už sů takové
Vostrý Ondřej (Člen) 19.02.2007 20:37:29 Offline |
Jinak Ondráši přijeď,rád Tě poznam a uvidim
sonyk psal:ne jo?jakto dit je to vysokotackovej motor a preci jen nejakej olej papa ne?nebo sem hodne vedle?
...jasne, kdyz ho potahas po vokruhu, tak veme kazdej ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PavelB6 psal:sonyk : Nežere, mám B6 04 a nežere to žádnej olej. B12,ty trošku chlastaj.
to je taky špatně ,f tom případě nemaže a je potřeba rozpůlit motor a udělat kompletní generálku,že jo Vosiris
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:PavelB6 psal:sonyk : Nežere, mám B6 04 a nežere to žádnej olej. B12,ty trošku chlastaj.
to je taky špatně ,f tom případě nemaže a je potřeba rozpůlit motor a udělat kompletní generálku,že jo Vosiris
...jasně tyjo samo máš recht, nad slunce jasnější
...možná má ucpaný kanály, já bych zkusil i "péro" neboli "krtka", nebo aspoň použit "kachničku WC" viď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Vostrý Ondřej psal:Náááááááááhodou
Můj bajk bych nedal.Ne vážně,nejdřív jsem měl problem s tim že mi žral (žere) olej protože mam 01ku ale to už jsem si všude možně ověřil a zjistil,takže pohoda.
je mi jasný že to jsou jen takový prkotinky.Loňskou sezonu jsem jenom jezdil a jezdil a to naprosto bez jakýchkoli problémů,chytla vždy na škrtnutí a naprosto v poho.
Já jsem spíš hroznej paranoik a jak se to točí kolem mašiny tak je to se mnou k nevydržení. a jsem vzteklej jako svině.
Všechno co ostatní berou jako samozřejmost,tak já musim mít min.3krát ověřený a nejlépe 2krát zkontrolovaný.
Proto se tu ptam na kraviny a ostatnim se může zdát že mam doma hromádku šrotu
Já za to nemůžu
Už sů takové
já jsem taky takovej
Stránky: 1