Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2009 09:07:34 Offline |
Re: NGK nebo DENSO
i Brisk A10S se dá a jsou o 100,- na svíčku levnější.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Na B12 ale DENSO nejsou co jsem koukal co chlapy ?
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2009 10:43:47 Offline |
Ton@l psal:Brisk A10S daj se sehnat za 125kacen a docetl jsem se ze by meli byt odolnejsi nez NGK Akorat si z nich musis upilovat tu cepicku na kontaktu, ale je to hlinik takze za 5 min. neni co delat
no jestli o nich víš za tuhle cenu tak dej odkaz..tady je maj akorát za 170...ta čepička se nechá normálně sešroubat kleštěma...jde to sice blbě ale jde to.
K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:Brisk A10S daj se sehnat za 125kacen a docetl jsem se ze by meli byt odolnejsi nez NGK Akorat si z nich musis upilovat tu cepicku na kontaktu, ale je to hlinik takze za 5 min. neni co delat
no jestli o nich víš za tuhle cenu tak dej odkaz..tady je maj akorát za 170...ta čepička se nechá normálně sešroubat kleštěma...jde to sice blbě ale jde to.
No ja jsem pri vysrubovani te cepicky zacal vysrubovavat i vnitrek svicky No jinak ja je bral u nas v mototechne a puvodne za ne chtel za 135, ale bo je dlouho objednaval tak jsem je mel za 125 jinak na netu je bezna cena 150
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2009 10:53:59 Offline |
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:Brisk A10S daj se sehnat za 125kacen a docetl jsem se ze by meli byt odolnejsi nez NGK Akorat si z nich musis upilovat tu cepicku na kontaktu, ale je to hlinik takze za 5 min. neni co delat
No ja jsem pri vysrubovani te cepicky zacal vysrubovavat i vnitrek svicky No jinak ja je bral u nas v mototechne a puvodne za ne chtel za 135, ale bo je dlouho objednaval tak jsem je mel za 125 jinak na netu je bezna cena 150
tak to jooo.... to je jiná....tak budu shánět jinde. protože 175 co za ně chtěl je fakt dost.
http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/ … p;trideni=
tak tady je maj za 136
Vzdy muze byt hur :-)
Hulibrk psal:Se ptas,jako dyby jen na tom zaviselo tvoje vitezstvi v Moto GP na B6...
MotoGP ne nedostal jsem licenci
Spíš jde oto....včera jsem koukal na Densa a ty mají 2 kontakty u NGK nevím. Tak abych tam nedal svíčky se 2 a pak nemusl kuipovat jiný
Jeedéééééééééééémmmm
Lukyn1 psal:Hulibrk psal:Se ptas,jako dyby jen na tom zaviselo tvoje vitezstvi v Moto GP na B6...
Spíš jde oto....včera jsem koukal na Densa a ty mají 2 kontakty u NGK nevím. Tak abych tam nedal svíčky se 2 a pak nemusl kuipovat jiný
NGK CR9EK (doporuceny do B6) maj tusim taky dva kontakty
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2009 12:12:37 Offline |
Lukyn1 psal:Hulibrk psal:Se ptas,jako dyby jen na tom zaviselo tvoje vitezstvi v Moto GP na B6...
NGK maj 3,ale v tom neni problém...jedinej rozdíl je v délce km výdrže..nebo tak to aspoň píše na svejch stránkách Brisk....dám příklad....jeden konktakt 10 000,dva kontakty 20 000,tři kontakty 30 000.
z vlastní zkušenosti řeknu ,že to tak nějak odpovídá...Brisk jsou fakt po 12 000 na výměnu na NGK jsem najel 25 000 než začali dělat bordel.
P.S. pokud se, ale budeš držet doporučenejch výměn tak je stejně měníš po 12 000 km tak ti to může bejt jedno kolik vydržej
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2009 12:13:21 Offline |
Ton@l psal:http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/katalog.asp?skup=353&zskup=&trideni=
tak tady je maj za 136
dík,ale s poštovnym jsem na svym jako tady
Dada600 psal:Já jezdim NGK označení CR9EK co je v manualu cena 150kč kus neni co řešit
Tak napis kde je beres, co jsem se koukal na netu, tak zacinaji na 230kč. To by jsi mi mohl poslat postou ne?
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Billy psal:Na B12 ale DENSO nejsou co jsem koukal co chlapy ?
Dělaj. Mam je tam. Stály 270kč/ks. Maj 2 jiskřiště. Už nikdy víc. Půjdou tam zase NGK. Ze začátku stály fakt za hovno, pak se chytly, ale teď po zimě vždycky co jsem nastartoval, tak šel motor na 3 a to dost dlouho. Takže za mě Densa nebrat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Billy psal:Na B12 ale DENSO nejsou co jsem koukal co chlapy ?
Dělaj. Mam je tam. Stály 270kč/ks. Maj 2 jiskřiště. Už nikdy víc. Půjdou tam zase NGK. Ze začátku stály fakt za hovno, pak se chytly, ale teď po zimě vždycky co jsem nastartoval, tak šel motor na 3 a to dost dlouho. Takže za mě Densa nebrat.
No to, už psal Kojak, ale doufám, že na B6 budou OK
Jeedéééééééééééémmmm
Kurna to me zas muj dvornik mechanik rikal zkusime dat ty Densa mam je osvedceny ale u jinejch masin, NGK se prej rady ulejval a prej ty Densa prezivali hodne. Jinak sme je nenasli v jeho katalogu na Densa, asi ma nejakej starej ale na B1200 a nebo GSXR 1100 91-92 nebyly v tom jeho katalogu, jenom NGK tam bylo, na B6 tam uz densa byly Ale jak vidim tak je to typ od typu moto kam dat to Denso. Takze neresim a davam i tak dal NGK, diky
Do B12 jsem montoval svicky NGK D9EA za 75Kc - bez problemu
http://www.motostar.cz/cs/dily-k-motocy … -2392.html
Treba je to dobry, ja tomu nerozumim jestli temu teplu tato teda odola nebo ne, plus asi dalsi okolnosti kdy dobre pali, treba nam reknou fundovanejsi , cena pekna, ale nerad bych byl tim kdyby me to kaplo ta svice
Takze je jezdis porad Kelly ? a nejaky trable s tim jsou ? nebo bezproblemu
Stránky: 1