Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2008 17:29:54 Offline |
Re: neznámá součástka
je to zespodu na výfuku a je o to opřenej sklopenej hlavní stojan.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2008 18:34:05 Offline |
Zdenák psal:K.a.s.y.m. psal:je to zespodu na výfuku a je o to opřenej sklopenej hlavní stojan.
Správná odpověď byla tentokrát C)
ty woe ty jsi fakt rejpal
K.a.s.y.m. psal:Zdenák psal:K.a.s.y.m. psal:je to zespodu na výfuku a je o to opřenej sklopenej hlavní stojan.
Správná odpověď byla tentokrát C)
ty woe ty jsi fakt rejpal
Si se mnou ztravil vikend a si stále překvapen...
Každopádně jsem tě rád viděl jako spoustu dalších....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2008 18:59:45 Offline |
Nápodobně
ztratil a pořád mě překvapuješ
Negr psal:Aha . Takže to upadne znova a zas. Tak jo, pomalu se začínám smiřovat s tím, že se to bude pozvolna rozpadávat a že to budu mít víc rozebraný než složený.
ale , prostě to tam naliftuješ a jak si to jednou "sedne", tzn. jak tu špičku dostaneš krz díru tak už to nevypadne, musel bys za to vzít pořádně a to děláš stejně jen pokud to meješ ne? Takže při jízdě to nevadí a moc často to nemej
Bandit 4EVER!!!
ja som tiez dnes tunil a toho strku a kamienkov som mal ako na korbe tatrofky
Vacsinu som uz umyl a vylestil ,ale k podvozku sa musim este vratit, lebo som akysi nevsimavy. Ani neviem ze nejaky tlmic vyfuku mam a teraz mi navyse ondraš vysvetlil, ze mi chyba jedna kontrolka
Banditatom (Člen) 19.05.2008 06:55:22 Offline |
mazo psal:Negr psal:Ale máš fešáka! I bez kontrolky!
no ale mam ho len mesiac
...a uz je zajebany ako prasa. Uvidime po roku
správnej chlap se nemyje a smrdí a tak samo to platí o jeho motyce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Prave som nainstaloval centralny stojan nasiel to zelezo z dierou na vyfuku, ale chyba mi tam ten gumeny bazmek....bude to moc trieskat pri jazde po nerovnostiach? A co sa da pouzit miesto toho...? Da sa to zohnat original?
Cital som tu nieco o nejakch gumickach na konzolu pod umyvadlo?? Zial netusim o co sa jedna...
moltom psal:Prave som nainstaloval centralny stojan nasiel to zelezo z dierou na vyfuku, ale chyba mi tam ten gumeny bazmek....bude to moc trieskat pri jazde po nerovnostiach? A co sa da pouzit miesto toho...? Da sa to zohnat original?
Cital som tu nieco o nejakch gumickach na konzolu pod umyvadlo?? Zial netusim o co sa jedna...
Vejdeš do první prodejny suzuki,řekneš co chceč,zaplatíš kilo a za týden si to tam vyzvedneš.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:moltom psal:Prave som nainstaloval centralny stojan nasiel to zelezo z dierou na vyfuku, ale chyba mi tam ten gumeny bazmek....bude to moc trieskat pri jazde po nerovnostiach? A co sa da pouzit miesto toho...? Da sa to zohnat original?
Cital som tu nieco o nejakch gumickach na konzolu pod umyvadlo?? Zial netusim o co sa jedna...Vejdeš do první prodejny suzuki,řekneš co chceč,zaplatíš kilo a za týden si to tam vyzvedneš.
A za dva týdny tam jdeš zase, protože ta malá ovina pořád vypadává
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:moltom psal:Prave som nainstaloval centralny stojan nasiel to zelezo z dierou na vyfuku, ale chyba mi tam ten gumeny bazmek....bude to moc trieskat pri jazde po nerovnostiach? A co sa da pouzit miesto toho...? Da sa to zohnat original?
Cital som tu nieco o nejakch gumickach na konzolu pod umyvadlo?? Zial netusim o co sa jedna...Vejdeš do první prodejny suzuki,řekneš co chceč,zaplatíš kilo a za týden si to tam vyzvedneš.
A za dva týdny tam jdeš zase, protože ta malá ovina pořád vypadává
za celou dobu co mám béčko nevypadla ani jednou, takže chyba je asi někde jinde. Zkus jezdit víc po silnici než v terénu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:
Vejdeš do první prodejny suzuki,řekneš co chceč,zaplatíš kilo a za týden si to tam vyzvedneš.A za dva týdny tam jdeš zase, protože ta malá ovina pořád vypadává
za celou dobu co mám béčko nevypadla ani jednou, takže chyba je asi někde jinde. Zkus jezdit víc po silnici než v terénu
Hele ty teréne Vono to bude spíš blbou (velkou) dírou v tom mezisvodu. Na originálu mě to vydřželo přes rok. Na creptusu to vypadlo během měsíce.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Když jsme dělali central na jinoau motorku doma takjsme použili miso te gumovky silentblok je jedno z čeno z jedné strany jsme odřezali kovokus matkou a z druhé nam zustal šroub a na něm ta gumova čast a dál už to snad popisovat nemusím ne?
mr.BSE psal:barynek psal:mr.BSE psal:
A za dva týdny tam jdeš zase, protože ta malá ovina pořád vypadáváza celou dobu co mám béčko nevypadla ani jednou, takže chyba je asi někde jinde. Zkus jezdit víc po silnici než v terénu
Hele ty teréne Vono to bude spíš blbou (velkou) dírou v tom mezisvodu. Na originálu mě to vydřželo přes rok. Na creptusu to vypadlo během měsíce.
Je fakt že mě to v Creptusu drží taky podstatně hůř než v origo laufu. Jednou sem to taky stratil,ale jenom doma na dvoře při umejvání,takže sem to našel
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ok, tak dik za rady - skocim si teda objednat origo suciastku....
Este jeden dotaz k tomu stojanu - pri montovani som cakal, ze budem musiet silno napinat tie pruziny, ale slo to celkom hladko (pritom obe vyzerali ako nove). Zda sa mi vsak, ze ten stojan je teraz taky volny, sam sa nepohne, ale ide stlacit dolu pomerne lahko. Obavam sa, ze pri jazde po nasich cestach to bude v kuse lietat hore dolu...pripevnuje to niekto z vas nejakym sposobom k vidlici aby to nehrkalo...??
V podstate som ho tam nahodil kvoli udrzbe retaze...takze ak bude napevno a raz za mesiac ho sklopim, tak mi to bude vyhovovat...
Sory za offtopic tiez - nebyvas nahodou niekde na Dlhych dieloch? Vidal som tu v lete nejaku tmavu bandasku - to som este len snil o podobnej a teraz je moja! Dufam ze sa stretneme...mam pocit, ze v cechach je ovela viac ludi co vlastnia Banditov ako na Slovensku...
mr.BSE psal:barynek psal:mr.BSE psal:
A za dva týdny tam jdeš zase, protože ta malá ovina pořád vypadáváza celou dobu co mám béčko nevypadla ani jednou, takže chyba je asi někde jinde. Zkus jezdit víc po silnici než v terénu
u microna ani prd
Bandit 4EVER!!!
moltom psal:Sory za offtopic tiez - nebyvas nahodou niekde na Dlhych dieloch? Vidal som tu v lete nejaku tmavu bandasku - to som este len snil o podobnej a teraz je moja! Dufam ze sa stretneme...mam pocit, ze v cechach je ovela viac ludi co vlastnia Banditov ako na Slovensku...
to som nebol ja. Byvam v ruzinove a pristahoval som sa len teraz v januari. Este len riesim garaz a potom si pristahujem aj Banditu
Mozno ich je v cechach viac, ale urcite su v cechach lepsie organizovani...vies cesi su taki ukecanejsi ako my slovaci
mazo psal:moltom psal:Sory za offtopic tiez - nebyvas nahodou niekde na Dlhych dieloch? Vidal som tu v lete nejaku tmavu bandasku - to som este len snil o podobnej a teraz je moja! Dufam ze sa stretneme...mam pocit, ze v cechach je ovela viac ludi co vlastnia Banditov ako na Slovensku...
to som nebol ja. Byvam v ruzinove a pristahoval som sa len teraz v januari. Este len riesim garaz a potom si pristahujem aj Banditu
Mozno ich je v cechach viac, ale urcite su v cechach lepsie organizovani...vies cesi su taki ukecanejsi ako my slovaci
no blavaci
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Stránky: 1