Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 07.03.2009 23:34:22 Offline |
Re: Našivka - samolepka Bandit Pičo
Na masofkach by mohlo neco bejt. Ta fotka f profilu je kurevsky dobra
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
No jsou dvě možnosti jak ji sehnat buď na nějakém tom sraziku Tak že teď nejbližší je Sosnoví a nebo zkus Osiho pokud se nepletu.
Jinak ta Fotka je opravdu dost dobrá
Banditatom (Člen) 08.03.2009 10:22:08 Offline |
jestli budeš moc moc hodný tak jich pár doma možná ještě mám
a ta fotka je super
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:jestli budeš moc moc hodný tak jich pár doma možná ještě mám
a ta fotka je super
Vidíš na tebe jsem uplně zapoměl
Fakt ta fotka je famozni, cims to tak upravil ? ve fotoshopu ? dodej nejakej filtr kurna
Banditatom (Člen) 08.03.2009 11:45:13 Offline |
SLUGI psal:... pokud je řeč o fotce "spešl edice" tak sem to nechával dělat v reklamce
kolik jsi za to dal? kolik toho bylo čeče?
Fik-B6S psal:No jsou dvě možnosti jak ji sehnat buď na nějakém tom sraziku Tak že teď nejbližší je Sosnoví a nebo zkus Osiho pokud se nepletu.
Jinak ta Fotka je opravdu dost dobrá
...nášivka inkviz, samolepa já
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom psal:SLUGI psal:... pokud je řeč o fotce "spešl edice" tak sem to nechával dělat v reklamce
kolik jsi za to dal? kolik toho bylo čeče?
60 nášivek + 120 samolepek
když sem to rozpočítal tak to vyšlo na asi kilo za sadu, t.j. 1 nášivku + 2 samolepky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... nezbejvá ti než počkat na "masofku"
... nebo si nechat udělat spešl edici jako já
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … asivka.jpg
...special edice se mi nelíbí z důvodu zprznění originálu
osiris psal:Fik-B6S psal:No jsou dvě možnosti jak ji sehnat buď na nějakém tom sraziku Tak že teď nejbližší je Sosnoví a nebo zkus Osiho pokud se nepletu.
Jinak ta Fotka je opravdu dost dobrá...nášivka inkviz, samolepa já
takže kdybych se zastavil v tejdnu ve Dvoře v tvým kšeftu, tak bych se samoplepou u tebe pořídil?
osiris psal:SLUGI psal:... nezbejvá ti než počkat na "masofku"
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … asivka.jpg...special edice se mi nelíbí z důvodu zprznění originálu
... no jo no, ty bys potřeboval B14 že
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:osiris psal:SLUGI psal:... nezbejvá ti než počkat na "masofku"
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … asivka.jpg...special edice se mi nelíbí z důvodu zprznění originálu
... no jo no, ty bys potřeboval B14 že
...ne e, protože když už jsem něco dělal, tak jsem vymyslel něco svýho
Děkuji za pochvalu fotky Fotil ji kamarad ktery se motorek šilene boji a upravovana byla v Adobe Photoshop Lightroom2 .
Fotka focena před naši SOŠ a SOU Strojirenska Krupka
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
... to máš těžký
... když sem to zadával tak barvy byly jasný, t.j. červená a modrá - suzuki, logo "S" musí bejt v červené a origo nápis je tam prostě taky, z několika návrhů nakonec vyšel tenhle jako ten nej. Chápu že je to "stejný" jako ty Bandit ale prostě se nepodařilo udělat něco co by pěkně vypadalo a zároveň nevypadalo jak vod kolotočářů.
... takže pokud se to někoho (myslím kohokoliv,ne tebe) tak se veřejně OMLOUVÁM
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 08.03.2009 16:16:26 Offline |
Frodo89 psal:Lidi koukam na fotky ze srazu tady na strankach a někde v polovině jsme narazil na tuto. http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … G_0877.jpg
Ktera z dam je majitelkou tohoto.
co myslíš poprsí? nebo samolepky
Renda psal:osiris psal:rendoj: jo, ale musel bys dát vědět předem
díky. Pokud by ti to nevadilo, tak bych se ozval na mobil co máš v profilu.
...to je jasný
huskyb12 psal:Frodo89 psal:Ktera z dam je majitelkou tohoto.
To byla zaplacená štětka ( noví členové tak platí zápisný ) ...
...ten novej člen musel bejt tenkrát f Pilsen těsně přet vejplatou a uplně bes peněs, páč todle nemohlo nic stát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Frodo89 psal:V mostě na autodromu asi nebude k sehnáni že? Při ty akci i když tam busu nuceny ject bez Bandourka
...v Mostě bude stánek a vňom vjetnamkyně...ale neřikejte jí to nebo dostanu doma dodršky
barynek psal:huskyb12 psal:Frodo89 psal:Ktera z dam je majitelkou tohoto.
To byla zaplacená štětka ( noví členové tak platí zápisný ) ...
no to je super.mám brát na Pičosraz svou mladou?je plachá a stydlivá...I když,prsiska má výstavní...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:barynek psal:huskyb12 psal:
To byla zaplacená štětka ( noví členové tak platí zápisný ) ...no to je super.mám brát na Pičosraz svou mladou?je plachá a stydlivá...I když,prsiska má výstavní...
...myslíš tu vyměněnou???
jaryn psal:barynek psal:huskyb12 psal:
To byla zaplacená štětka ( noví členové tak platí zápisný ) ...no to je super.mám brát na Pičosraz svou mladou?je plachá a stydlivá...I když,prsiska má výstavní...
opovaž se jí nepřivézt
Bandit 4EVER!!!
Frodo89 psal:Lidi koukam na fotky ze srazu tady na strankach a někde v polovině jsme narazil na tuto. http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … G_0877.jpg
Ktera z dam je majitelkou tohoto.
Lidi ale Nick tady z Fora či z motorkařich majitelky tohoto puvabneho Poprsi a hezkeho břiška odvas neseženu Jo? nebo ne?
Prosim
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Frodo89 psal:Lidi koukam na fotky ze srazu tady na strankach a někde v polovině jsme narazil na tuto. http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … G_0877.jpg
Ktera z dam je majitelkou tohoto.Lidi ale Nick tady z Fora či z motorkařich majitelky tohoto puvabneho Poprsi a hezkeho břiška odvas neseženu Jo? nebo ne?
Prosim
...to byla vopravdu externistka ...myslim, že dneska uš si ani nigdo nebude pamatovat méno
mazo psal:barynek psal:jaryn psal:
no to je super.mám brát na Pičosraz svou mladou?je plachá a stydlivá...I když,prsiska má výstavní...opovaž se jí nepřivézt
mas povolenu retaz?
já mám dovolenku, takže takto
ne, že si pustíš hubu na špacír, pssssssssst kdyžtak jsem nic neřekl
Bandit 4EVER!!!
mazo psal:@frodo: konecne som si pozrel tu tvoju slavnu fotku a vidi ,ze mas rovnake padaky ako ja...
Ano koukam to mame ale popravde planuji zakoupeni trošku jinych ale to si ještě budu muset rozmyslet.
Filous psal:Frodo89 psal:Frodo89 psal:Lidi koukam na fotky ze srazu tady na strankach a někde v polovině jsme narazil na tuto. http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … G_0877.jpg
Ktera z dam je majitelkou tohoto.Lidi ale Nick tady z Fora či z motorkařich majitelky tohoto puvabneho Poprsi a hezkeho břiška odvas neseženu Jo? nebo ne?
Prosim...to byla vopravdu externistka ...myslim, že dneska uš si ani nigdo nebude pamatovat méno
Věřim vam ale no škoda co nadělam chtěl jsme ji pozvat na
Stránky: 1