Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 25.02.2007 19:37:19 Offline |
polo
Jaká je internetová adresa na doplňky z německýho pola? Prosím, víte někdo???
Vostrý Ondřej (Člen) 25.02.2007 20:02:08 Offline |
Re: polo
máte nějaké zkušenosti s objednávkami z pola???Jinak kde je nejbližší polo v německu vůdči Praze??
cerststva zkusenost, banditama taky odzkousena... Regensburk... z Prahy cca 270km porad po dalnici, takze dve hodiny nebo tri v klidu...
POLO, LOUIS, Stadler (obrovsky vyber obleceni a doplnku) a GerinHeim nebo tak neco... Vsechno pak ulic od sebe.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Vostý Ondřej - Nejbližší z Prahy máš Chemnitz 170km pak Bayreuth cca.250 a Regensburg 275km. Ten poslední je pořád po dálnici, takže celkem dobrá cesta a jak už někdo psal jsou poblíž i ostatní Louis H-G atd. Navíc v Regensburg je ten shop větší.
Strýcfajtr !!!
Nevím nevím, ale nejblíž bych řekl že to je do Pola do Drážďan, odtud z Teplic je to cca 55km, navíc tu máme tu novou dálnici z UL takže není co řešit. A 90 to mám do Prahy a to ani ne. Nedaleko Pola je i Hein Gericke
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Nevím nevím, ale nejblíž bych řekl že to je do Pola do Drážďan, odtud z Teplic je to cca 55km, navíc tu máme tu novou dálnici z UL takže není co řešit. A 90 to mám do Prahy a to ani ne. Nedaleko Pola je i Hein Gericke
A když tam někdy pojedeš nechceš dát vědět? Jsem taky z Teplic a rád bych se tam mrknul
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Zdenda psal:Nevím nevím, ale nejblíž bych řekl že to je do Pola do Drážďan, odtud z Teplic je to cca 55km, navíc tu máme tu novou dálnici z UL takže není co řešit. A 90 to mám do Prahy a to ani ne. Nedaleko Pola je i Hein Gericke
Pravdu díš, na Drážďany jsem úplně zapoměl
Z Chebu to mám nejblíž do Bayreuth, a do Dresden stejně jako do Regensburg, akorát lepší cesta.
Strýcfajtr !!!
Drak: ok by jsme se nějak domluvili, má tam bejt i nějaká výstava, byl jsem tam minulej rok, a bylo to lepší jak náš Motocykl, navíc se tam daly koupit super věci o 50% níž. Akorát nevim jak se to jmenuje. Do Pola potřšbuju, páč tam mjí supr pouzdra na TomTom na uchycení na moto atd. Problém je, že ne všechno maji na krámě takže tam budu muset nejdřív majlnout. Jinak na svejch stránkách maji celej novej katalog volně k prohlížení, ale to už asi víš.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Drak: ok by jsme se nějak domluvili, má tam bejt i nějaká výstava, byl jsem tam minulej rok, a bylo to lepší jak náš Motocykl, navíc se tam daly koupit super věci o 50% níž. Akorát nevim jak se to jmenuje. Do Pola potřšbuju, páč tam mjí supr pouzdra na TomTom na uchycení na moto atd. Problém je, že ne všechno maji na krámě takže tam budu muset nejdřív majlnout. Jinak na svejch stránkách maji celej novej katalog volně k prohlížení, ale to už asi víš.
kucí, dejte mi taky vědět. jel bych s vámi.jsem z Litvajzu(drak ví).Nemam problém ani s autem. dík bery
momentalně zavostalej
Vostrý Ondřej (Člen) 26.02.2007 19:20:04 Offline |
A jak jsou tam háklivý na laďáčky???Dá se tam s nima
Stránky: 1