Nejsi přihlášen
Re: Desticky
ales.tv psal:Ahoj chlapi heledte jaky desticky jsou nejlepsi a kolik tak vyjdou na predek a zadek dekuju za odpovedi cush tvrdoch bandit
já si myslím že SBS .Ale myslet znamená hovno vědět
Jinak přečti si poslední odstavec http://jenikovo.misto.cz/_MAIL_/upravy/22.htm
Editoval osiris (09.03.2009 23:08:28)
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
ales.tv psal:Ahoj chlapi heledte jaky desticky jsou nejlepsi a kolik tak vyjdou na predek a zadek dekuju za odpovedi cush tvrdoch bandit
EBC, SBS mám je za nejakých 1250,- plus mínus komplet předek, nebo Carbon Lorraine cca. 1450 - 1500 komplet. Ty jsou o třídu vejš. Pak uplně dostačující třeba Bendix.
Estli chceš mít větší péro tak mám i BREMBA.
Písni mi na email můžu ti poslat nabídku.....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Dobrejch je fůra, akorát to chce aby ti někdo poradil. Dost lidí nadává např. na Lucas že sou na hovno, ale oni maji hodně řad podle směsy (něco jako gumy..turistika, sport, něco mezi atd.). Mehanik mi tam jednou dal nějaký vod toho lucasu bo právě nebylo možný nikde sehnat SBS a brzděj dost dobře (né li líp jak SBSka) , ale jak řikám chce to vědět přesně typ desek né jen výrobce.
mám tam sintrovaný vesrahy a jsem spokojenej, nevim jak na B6, ale na B12 super Zkus treba tady
http://www.berantuning.cz/index_cz.htm
napiš ji mejla nebo zavolej, jsou ochotný nebo co zkusit ten slavnej žateckej krám s bikama? ted si nevzpomenu na jméno... tam by poradit nedokázali?
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2009 12:16:13 Offline |
osiris psal:...doufám žes tam zrušil objednávku než jsi objednal jinde
tak si balik nevyzvedne,no...neni to sice uplně košér,když po měsíci ani nezavolá ,že se to zpozdí tak proč,ne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...doufám žes tam zrušil objednávku než jsi objednal jinde
tak si balik nevyzvedne,no...neni to sice uplně košér,když po měsíci ani nezavolá ,že se to zpozdí tak proč,ne.
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2009 12:30:57 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...doufám žes tam zrušil objednávku než jsi objednal jinde
no nezlob se na mě,ale když máj termín dodání týden což je dneska asi normální a ani po měsíci ti nepošle ani maila nebo nezavolá,že se objednávka zpozdí tak to neni tak solidní obchodník.
kojaksro psal:ales.tv psal:Ahoj chlapi heledte jaky desticky jsou nejlepsi a kolik tak vyjdou na predek a zadek dekuju za odpovedi cush tvrdoch bandit
EBC, SBS mám je za nejakých 1250,- plus mínus komplet předek, nebo Carbon Lorraine cca. 1450 - 1500 komplet. Ty jsou o třídu vejš. Pak uplně dostačující třeba Bendix.
Estli chceš mít větší péro tak mám i BREMBA.
Písni mi na email můžu ti poslat nabídku.....
bendix nebrat...za 1600 se podle mně nevyrovnají ani goldfrenům za polovic
ales.tv psal:a jaky maj oznaceni predek a zadek ty desticky??
nemam stroj doma takze nevim mam ho u znameho v dilne nejake upravicky
na co?? v každým krámu ti to najdou podle katalogu....a v netovým obchodě to maj obyčejně taky značený....
ales.tv psal:a jaky maj oznaceni predek a zadek ty desticky??
nemam stroj doma takze nevim mam ho u znameho v dilne nejake upravicky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
no nezlob se na mě,ale když máj termín dodání týden což je dneska asi normální a ani po měsíci ti nepošle ani maila nebo nezavolá,že se objednávka zpozdí tak to neni tak solidní obchodník.
...asi jsem jinak vychovanej/vychovávanej ...tohle se prostě nedělá
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2009 13:54:14 Offline |
jak se do lesa volá..........
...tywe a co mu udělal strašnýho ? tohle je věc za pětikilo, ale vy jste schopný to dělat s věcma za tisíce
...uvědom si, že kvůli každý pičovině ten obchodník neobjedná zboží speciálně jen pro tebe abys na něj nemusel čekat, chceš zboží co nejlevnější jako každej první, tak kvůli každý volovině asi prodejce nebude platit dopravu od dodavatele (dneska jsou limity pro dodávky s přepravou zdarma desetitisícový)
...když se chce, tak se dá vznýst dotaz na obchodníka i mejlem když už je každýmu za těžko vzít do ruky telefon, protože by utratil pětikorunu (může bejt spousta důvodů proč info ani zboží ještě nedostal)
...kurva zveds mě adrenalin
osiris psal:...tywe a co mu udělal strašnýho ? tohle je věc za pětikilo, ale vy jste schopný to dělat s věcma za tisíce
...uvědom si, že kvůli každý pičovině ten obchodník neobjedná zboží speciálně jen pro tebe abys na něj nemusel čekat, chceš zboží co nejlevnější jako každej první, tak kvůli každý volovině asi prodejce nebude platit dopravu od dodavatele (dneska jsou limity pro dodávky s přepravou zdarma desetitisícový)
...když se chce, tak se dá vznýst dotaz na obchodníka i mejlem když už je každýmu za těžko vzít do ruky telefon, protože by utratil pětikorunu (může bejt spousta důvodů proč info ani zboží ještě nedostal)
nechápu proč bych měl já volat tomu kdo mi něco přislíbí dodat a pak to neplní. Jeho problém s dodávkou ať už jakoukoli jsem ochoten tolerovat a nebo říct že to nechci po té co mi napíše že, to nestíhá dodat dle předem avizovaného termínu a že to bude patrně tehdy a tehdy. Pokud tohle někdo neučiní a nedá vědět co je z dodávkou automaticky bych na něj hodil bobek a jestli se uráčí mi to poslat za dva měsíce místo 14ti dnů co píše na netu, tak bych nepřebíral. Cokoli co sem si zatim přes net objednal probíhalo tak, že ti hoděj automat. odpověď že dostali požadavek a během pár dní přijde něco jako upřesnění termínu dodání... Takže jak sem řek pokud někdo je pozadu s termínem a hraje mrtvýho brouka tak ať si tu věc třeba vystaví do vitríny, je to jenom jeho blbost
osiris psal:...tywe a co mu udělal strašnýho ? tohle je věc za pětikilo, ale vy jste schopný to dělat s věcma za tisíce
Osi kliiid, praskne te cefka a co potom s tebou...
Neozvat se zakaznikovi je nesolidni, ale na druhou stranu, nechat si poslat cajky a pak nevotevrit postakovi je taky na
A ze budou dodaci lhuty vselijaky, to musi bejt jasny kazdymu, kdo nakupuje v netovejch obchodech s cedulkou "zarucene nejlevnejsi". To si radsi tech mizernejch 5% priplatim a budu to mit ze solidniho a znamyho kramu, se sledovanim baliku a podobne...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2009 14:35:31 Offline |
to Osi:chápu ,že jako obchodníka tě to asi pěkně zvedlo ze židle a docela tě chápu,ale jak psal Lihoměr.Objednám po netu a přijde potvrzení objednávky a pak kdy to doručej...když to nejsou schopný doručit tak napíšou nebo zavolaj kdy to dodaj.Zatim vždy když jsem po netu něco objednával tak se ke mě takhle chovali a já to považuju za seriózní jednání a starost o zákazníka.Pokud to tak někdo nebere a myslí si, vobjednal sis tak si počkej klidně půl roku bez toho abych ti to dal vědět.Tak to sorry,ale s takovou firmou bych taky vyjebal.
Každej jsme za svojí práci placenej tak jak se k ní stavíme..staráš se o zákaníky máš prachy a opačně
Howg
vám voběma: jen víc takovejch
...neznáte důvody a hned děláte přehnaný závěry, navíc když si přečtete obchodní podmínky tak skoro všude je uvedená možnost prodloužený dodací lhůty nebo změna ceny z důvodu jinýho plnění subdodávek (děláte tady vědu z tejdne navíc ?)
...prostě mě se tohle chování ekluje a jsem natolik slušnej abych objednávku zrušil (pokud je to ještě možný, jinak ji prostě přijmu) a že by ti někdo poslal zboží až po 2 a víc měsících bez toho aniž by tě kontaktoval nevěřím
Progear 650 (Člen) 10.03.2009 15:47:07 Offline |
ALL: bych řekl, že každej mluvíte o něčem jiným... chování který Lihouš a Kasym píšou, tzn 2 měsíce bez reakce a pak najednou zvoní pošták je napiču.... V jiným případě souhlasim s Osim, ale to v případě, že se obě strany domluví že to bude trvat déle....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2009 15:50:06 Offline |
jestli jsi to čet nahoře tak to asi možný je.
Já jen narážim na to,že pokud nemůžu dodat v termínu tak dám vědět na nic jinýho.
Filous psal:mr.BSE psal:A co je spatnyho na originalnich Nissin, ze je tam nikdo nedava ?
...zeby cena??? ...jináč jezdim sintrovaný EBC a sem spokojenej parchant...
A co stojej ty sintrovany (co to znamena?) EBC?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
kua takhle se tady hadat proste mi rekl ze to bude trvat tyden a uz je to dobre mesic a nic tak sem koukl na net nasle sem to tam dokonce misto za 15 kil za 9i s postovnym uplne to sami tak sem to sel zrusit a obednal jine a kdyz sem tam dneska byl tak byl uplne v cajku tak bych rekl ze to snad neni ani schopnej dodat neb sou vyprodany sklady se stane je krize:)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2009 14:01:48 Offline |
EBC 229 H nebo HH to si nejsem jistej,ale takhle to nějak bylo značený.
Kelly01 psal:Podívám se za chvíli v práci na označení..
...f práci??? ...ty voe, nechtěj mě rozesmát, ty invalidní důchotce chodící jen do solárka, fitnessu a na Fernet f práci??? ...ježiš to je kravina
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nenašel jsem je,takže jsem je asi na podzim nasadil
Ale B12 a Kawasaki maj úplně stejný desky do posledního písmene a čísla v označení...
Takže stačilo vzít desku,od kámoše v Suzuki dostat tuhle info,vlízt do Kawasaki a koupit za pakatel proti kmenovému prodejci
Filous
Kancl si držím proto,že když jsem ve městě a přepadnou mne bolesti či únava tak abych měl kde spočnout
A taky trošku proto aby měli psi kde srát a motorka kde stát
God Save The Queen!
Stránky: 1